Ludovic Orban: „Nu au ce căuta în Forța Dreptei pseudo-lideri precum Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu!”

2
3779
Ludovic Orban - Rareș Bogdan, pe vremea când cântau în aceeași orchestră

Cu ocazia înscrierii oficiale a partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban a făcut un apel către „toți liberalii de caracter” să demisioneze din PNL și să se înscrie în noua formațiune politică. Totodată, el a precizat că „pseudo-lideri” precum Rareș Bogdan sau Alina Gorghiu nu sunt bineveniți în Forța Dreptei. 

Ludovic Orban, liderul nou-înființatului partid Forța Dreptei, spune că așteaptă să i se alăture atât „membrii liberali de calitate”, cât și oameni noi, care nu au mai făcut politică. Cu această ocazie, el atacă actuala conducere a PNL, care s-a „înroșit” prin alianța cu PSD: „În mod normal ar fi trebuit să le crape obrazul de ruşine celor care au făcut această ticăloşie”.

Și deputatul Violeta Alexandru, fost ministrul al Muncii în Guvernul Orban, i-a îndemnat pe liberalii „de calitate” să părăsească PNL și să întărească Forța Dreptei.

Ludovic Orban: „Îi aşteptăm pe toţi liberalii de caracter, pe toţi liberalii din PNL care nu acceptă acest compromis major care a înroşit la faţă PNL, nu de ruşine, ci din cauza vecinătăţii, deşi în mod normal ar fi trebuit să le crape obrazul de ruşine celor care au făcut această ticăloşie. Aşteptăm membrii liberali de calitate, dar mai ales aşteptăm oameni care nu au mai făcut politică până acum. (…) Mă bazez pe liberalii de caracter, de calitate, care nu mai acceptă să fie conduşi de oameni care nu au nicio legitimitate să-i conducă. (…) Nu au ce să caute în Forţa Dreptei pseudo-lideri precum Rareş Bogdan, Alina Gorghiu. Lista este lungă…” a declarat Ludovic Orban.

Violeta Alexandru: „Forţa Dreptei, care îşi începe astăzi oficial activitatea, se adresează tuturor celor care au puterea să se ridice pe propriile lor picioare, care nu mint, nu înşală, nu şmecheresc, care ştiu că au capacitatea să mişte lucrurile şi îşi văd de treabă în fiecare zi fără să facă scandal. Ne adresăm în primul rând celor care au ajuns la maturitate imediat după Revoluţie, oameni care astăzi au o vârstă la care se uită cu îngrijorare la România şi se întreabă dacă mai apucă în această viaţă să vadă ţara gestionată de oameni corecţi, care ştiu ce au de făcut”, a declarat ea.

Rareș Bogdan a făcut pasul din televiziune în politică remarcându-se prin discursul anti-PSD, pentru ca ulterior să fie unul dintre promotorii alianței cu „trădătorii României”. În cursul negocierilor pentru formarea guvernului PSD-PNL-UDMR, Rareș Bogdan (care se afla în echipa de negociere a PNL) a devenit faimos prin celebrele rugăminți pe care i le adresa lui Marcel Ciolacu, care voia pentru PSD toate ministerele bănoase: Marcele, nu poți să ne faci asta!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Generalul american Ben Hodges: „Rusia pune presiune pe Ucraina ca un boa constrictor” / „SUA trebuie să preia conducerea în zona Mării Negre” / „Am fost naivi în înţelegerea modului în care funcţionează Kremlinul”

Adevărata față a armatei lui Putin: soldații ruși dorm în condiții inumane, fac chetă pentru mâncare, iar solda e de 23 de euro pe lună! Localnicii îi ajută de milă

Diplomația bădărană a Kremlinului. De la „Câte divizii are Papa?” la pantoful lui Hrușciov; de la câinele pentru Merkel la umilirea diplomaților europeni

Robert Negoiță, dosar penal cu prejudiciu de 130 de milioane de euro! DNA anchetează contractul cu firma de salubritate a lui Silviu Prigoană

Anunțul trist al lui Oreste: până în 2025 părăsește definitiv România. „Am sperat, dar în 2021 am înțeles că nu se poate. Am plâns…” / „Oamenii frumoși și liberi vor triumfa. Păcat că fără mine!”

Război total la vârful AUR. Târziu despre Simion: „M-a jignit de moarte. Nu întorc și obrazul celălalt, ci doar spatele, care e plin de rănile cuțitelor“

Poștărița AUR, fostă candidată la Senat, face „dreptate pentru România”: a furat pensiile, alocațiile și ajutorul de handicap a 54 de consăteni!

Cum blochează PSD construcția a 25 de spitale pe bani europeni. Rafila a anunțat deja UE că refuză proiectul PNRR în valoare de 1,7 miliarde euro, acuză ex-ministrul Ghinea

* Nu vă grăbiți cu relaxarea! Varianta Omicron BA.2 va aduce un nou val de morți, probabil mai mare decât cel produs de Omicron BA.1

SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (89) / TAB-ul, ultimul adăpost

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here