Ludovic Orban a ieșit din izolare, Angela Merkel mai rămâne 12 zile. Premierul român revine la Palatul Victoria

1
352

Premierul Ludovic Orban și câțiva membri ai Guvernului au primit marți dimineață rezultatul celui de-al doilea test pentru COVID-19: negativ, adică nu sunt infectați. După 14 zile de izolare, ei pot reveni la programul obișnuit, la Palatul Victoria.

Într-o informare de presă, Guvernul precizează: „În urma acestui rezultat negativ, premierul a epuizat regimul de izolare de 14 zile și își va relua activitatea curentă la Palatul Victoria. În același sens vor proceda și ceilalți membri ai Guvernului care s-au aflat în perioada de izolare”.

Premierul a făcut primul test în data vineri, 13 martie, după ce s-a aflat în contact cu senatorul Vergil Chiţac, în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional al PNL de luni, 9 martie.

Și primul test, efectuat în 13 martie, a avut rezultat negativ. Totuși, pentru a respecta procedura legală, Ludovic Orban a intrat în izolare la Vila Lac 1, de unde a condus ședințele de guvern și alte ședințe de lucru prin videoconferință.

Una dintre primele acțiuni ale lui Ludovic Orban, imediat după ieșirea din izolare, este să meargă la Palatul Cotroceni, pentru discuții cu președintele Klaus Iohannis pe tema epidemiei pe propria răspundere.

Într-o situație similară cu premierul României se află cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Aceasta a intrat în izolare la domiciliu duminică, 22 martie, după ce cu două zile în urmă se întâlnise cu un medic care ulterior a fost confirmat pozitiv la coronavirus. Angela Merkel mai are de stat în izolare 12 zile, timp în care continuă să conducă Guvernul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Sfaturi de la Virgil Musta, medicul care face minuni la Timișoara (71% dintre vindecații de coronavirus din România)

1 COMENTARIU

  1. Lăsați comparațiile,cum ai compara Loganul cu Mercedes!!!…și mă rog ce face la Cotroceni???…păi nu putea să discute cu Președintele prin alte mijloace tehnice??? .. precis discută de alegeri, nu-l ia pe gânditorul de la Hamangia cu el?…de la dragii noștri diasporezi la inconștienți…!!!…uite gest formidabil făcut de Germania, tratează pacienți din Italia și Spania.!!!..voi nu sunteți în stare să dați o rețetă medicala prin online!!! .. puneți pe drumuri milioane de români pentru o rețetă !!!… Apropo știți câți au murit în 2020 de gripă sezonieră?… aproape 50 de oameni !!…sau de cancer???…ați văzut Romania normală la centrul de tratare cancer de la Cluj???…ce să discute la Cotroceni ??…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here