luni, februarie 26, 2024
AcasăMass-mediaSenatorul Chițac l-a băgat în izolare și pe Radu Tudor! Moderatorul Antenei...

Senatorul Chițac l-a băgat în izolare și pe Radu Tudor! Moderatorul Antenei 3 n-a mai apărut pe post de 11 zile

-

De 11 zile, Radu Tudor n-a mai apărut la Antena 3. Emisiunea sa, „Punctul de întâlnire”, a dispărut brusc din „grila de pandemie”, odată cu anunțul că senatorul Vergil Chițac (PNL) a fost confirmat pozitiv la testul COVID-19.

Ultima emisiunea moderată de Radu Tudor a fost joi, 12 martie. În cursul acelei zile a explodat știrea că viceamiralul în rezervă Vergil Chițac e suspect de coronavirus. Lui Radu Tudor, o asemenea veste i-a dat fiori: senatorul liberal, originar din Constanța ca și el, era un invitat obișnuit al emisiunii sale. Nu trecuseră multe zile de când Vergil Chițac a fost prezent în studioul său, după ce s-a întors de la reuniunea Adunării Parlamentare a NATO, la Bruxelles (17-19 februarie), acolo unde a luat virusul de la deputatul francez Jeac-Luc Reitzer.

Cum nu exista o confirmare, Radu Tudor și-a făcut emisiunea din acea seară de joi. A doua zi, însă, a venit confirmarea de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”: Vergil Chițac e infectat cu coronavirus!

Din acel moment, Radu Tudor n-a mai apărut la Antena 3. Spațiul emisiunii sale a fost ocupat de alte emisiuni, mutate de la alte ore sau improvizate după o „grilă de pandemie”.

- Advertisement -

Moderatorul a lipsit de pe post toată săptămâna trecută, dar la fel a început și actuala săptămână. Luni, 23 martie, spațiul emisiunii lui Radu Tudor a fost acoperit de Adrian Ursu.

În această perioadă, realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire” a fost activ pe Facebook, ba chiar a descris și cum arată autoizolarea și cum poate fi ea depășită mai ușor. Vineri, 20 martie, el a scris: „Izolarea/carantina sunt mult mai ușoare la casă decât la bloc. Sunt foarte utile cărțile, TV, internetul – pentru ambele variante. La casă ai însă o curte unde să ieși, o floare în pământ pe care o îngrijești, aer curat, un animal de companie care e alături de tine și are spațiul său exterior, activități fizice mai multe și, în plus, autonomie alimentară, daca ai câteva găini, ouă proaspete, niște rezerve de făină și legume în grădină. Dacă aveți această variantă, vă îndemn să vă bucurați de ea. 10 săptămâni cerute de dr. Adrian Streinu-Cercel vor trece mult mai ușor. Dacă suntem sănătoși și inventivi, ar putea fi cea mai lungă și frumoasă vacanță, așa, mai departe de lumea dezlănțuită…”

Apoi, într-un schimb de mesaje, Radu Tudor a completat: „Eu sunt la bloc și pot să spun că nu e horror dacă știi să faci mereu ceva, să scrii, să citești, să nu lâncezești. Dar cu un petic de spațiu verde, o pisică și o grădină pe care să o lucrezi, e mult mai sănătos și fizic, și psihic. Dar nu mai plâng, e o diferență suportabilă”.

- Advertisement -

Probabil că Radu Tudor își va continua izolarea la domiciliu până la sfârșitul acestei săptămâni, pentru a împlini cele 14 zile de izolare și a fi supus unui test care să arate dacă e pozitiv sau negativ.

Senatorul Virgil Chițac a infectat multe persoane cu care a fost în contact: soția și copilul său, consilierul său parlamentar, politicieni din PNL etc. Însuși prim-ministrul Ludovic Orban se află în izolare la Vila Lac 1 și conduce guvernul din izolare, urmare a faptului că a fost contact direct al lui Chițac, pe care tocmai îl desemnase candidatul PNL la Primăria Constanța.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Sfaturi de la Virgil Musta, medicul care face minuni la Timișoara (71% dintre vindecații de coronavirus din România)

- Advertisement -

6 COMENTARII

  1. În sfârșit ! Cam rar, este adevărat, mai auzim și știri bune despre Covid-19 ! Poate ne ajută Dumnezeu și dă pandemia și în ceilalți mâncători de KKt de la latrina pestilențială A3 și (de ce nu ?) în confrații lor de la RTV ! Ca să nu mai vorbim de maleficii spurkați Voikulesku și Ghiță ! 👹👺😱

  2. Mă mir de scabroasa „şopârlă” că nu a închis toată taverna ordinară cu ziarişti pârâți ce alterează viața unor oameni oneşti, dar fără discernământ.
    Până nu facem noi ordine în țară or să ne mănânce sălbăticiuni din astea mai creole (Voiculescu-varanul-securistul) cu tagma lor si cu copiii şi nepoții lor.
    Țineți minte cuvintele unui OM limpede (Petre Țuțea): Comuniştii nu pot fi răsturnați decât aşa cum s-au instalat. Cu forță şi prin teroare.

  3. Pai nu se mai satura deontologul, analistul meletar, geostrategul,geofonfaitul radu tudor de invitat pe chitac la antena3. Geofonfaitul radu tudor se gudura pe langa chitac dupa stirea ca o sa candideze la primaria C-ta. Asta e, daca geostrategul radu i- a placut sa dea cu limbuta la târtiță de amiral acum da cu dezinfectant prin casa. Asa se explica de ce gadea a pus-o pe ana roman-prune-ngura sa faca emisiunea de pe tereasa?! Se dezinfecta studioul dupa trecerea amiralului!

  4. aha ! totul e perfect in viata asta ca un vis cu monstri de cosmar in acest somn al ratiunii … si ca sa ridic miza trebuie sa zic ca din somnul ratiunii care naste monstri se intrevede ceva smart-deep-intelligence fake-or-not ca lui chitac – dar si lu ex- politaiul de la adp din bucuresti , bine ca a stiut si primarita – deci lu amiralu trebuie sa i se aduca multumiri pentru indeplinirea misiunii adica DEMONSTRAREA LIVE A AMENINTARII COVIDULUI PENTRU A SE MOTIVA de catre autoritati declansarea timpurie -FELICITARI KWJ,LO,VELA,ARAFAT,COSTACHE…- a masurilor preventive care au frinat covidu …dar mai ales felicitari amirale , job done ! chiar daca a fost necesara penetrarea peste tot pentru contaminarea cu covid-19 a tintelor stabilite – cele mai vizibile -premier , pnl etc … acuma e clar ca interpretez din-fake-in-fake si zic si CONGRATS cia,nato-sri-sie deep-intelligence not fake ,THANKS GUYS ! ASTA ESTE VORBA AIA – MINTE-MA CA SA MA SALVEZI ! STATI ACASA ! SANATATE !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -