Liderul PNL care a picat Bac-ul la 42 de ani: „Merg şi la facultate, mă şi licenţiez. Nu vreau să plagiez ca Ponta!”

0
1843
Daniel Moroșanu

Deși a picat Bacalaureatul la 42 de ani, după ce a luat 3,60 la Limba română, prim-vicepreşedintele PNL Vrancea are „ambâț”: va insista să ia Bac-ul, apoi se va înscrie la facultate pentru a se „licenția”. Totuși, nu vrea să facă doctorat, ca să nu fie plagiator „ca Ponta”.

Daniel Moroşanu, prim-vicepreședintele PNL Vrancea, a participat pentru prima dată la Bacalaureat, după ce în urmă cu doi ani a a absolvit cursurile liceale la seral. Ghinion: a picat examenul după ce a luat 3,60 la Limba română. La celelalte materii s-a descurcat mai bine: 7,55 la Istorie, 8,65 la Geografie.
Politicianul a contestat nota la Limba română şi acum aşteaptă rezultatul recorectării tezei. El e hotărât ca, după ce va promova Bacalaureatul, să se înscrie și la facultate. La doctorat nu se încumetă însă, pentru că nu vrea să plagieze „aşa cum a făcut Ponta”.

Planurile lui Daniel Moroșanu, expuse într-un dialog cu Mediafax:

  • „Sunt foarte nemulţumit de nota obţinută şi am depus contestaţie imediat după ce am aflat rezultatul. Mă aştept să iau minimum 5, am făcut de 5.”
  • „În prima fază nu mă gândeam la facultate, era o ambiţie personală să iau acest examen şi să am Bacalaureatul.”
  • „Această presiune mediatică de la nivel central şi nivel local m-a determinat – pentru că am capacitatea şi sunt sigur că am capacitatea… o să merg şi la facultate şi o să mă şi licenţiez. Nu o să fac doctoratul ca Ponta, nu vreau să plagiez, dar mă licenţiez.”

Săptămâna trecută, după ce a susținut a doua probă a examenului de Bacalauret 2020, Daniel Moroșanu a declarat la Digi 24 că a luat meditații la Limba și literatura română.

”Am făcut meditații la Limba română. Am avut nevoie, și nu mi-e rușine. A fost interval destul de mare de când am absolvit, în 2016. Am avut nevoie de o oarecare pregătire”, a spus Moroșanu.

În vârstă de 42 de ani, Daniel Moroșanu a fost ales consilier local în comuna Vidra, în 2016. Conduce organizația PNL Vidra și este prim-vicepreședinte al PNL Vrancea. El este considerat un apropiat al ministrului Dezvoltării, Ion Ştefan.

Daniel Moroșanu a absolvit în anii ’90 o școală profesională de mecanici auto, iar în urma cu doi ani a absolvit și liceul, la seral.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

A murit criminalul în serie care i-a dat foc fetei de 17 ani! S-a spânzurat cu tricoul în pușcărie, a decedat la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here