duminică, aprilie 21, 2024
AcasăOpiniiOPINIE: Liviu Dragnea și masonii din PSD

OPINIE: Liviu Dragnea și masonii din PSD

-

Comentariu de Vladimir Munteanu

La Conferința de alegeri a PSD Caraș-Severin, Liviu Dragnea s-a arătat foarte supărat pe foștii colegi care au părăsit partidul pentru a se alătura formațiunii Pro România, înființată de ex-liderul PSD, Victor Ponta. Plin de mânie proletară, Liviu Dragnea i-a amenințat cu duritate pe „trădători”: „Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva – până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt…”

Delirând vesel cu un discurt populist, în care amestecă teoria conspiraționistă a „ocultei masonice”, îndrăgită de naționaliști, cu teoria „statului paralel”, cea cu „securiștii care nu ne lasă să lucrăm pentru binele țării”, Liviu Dragnea nu mai este credibil nici măcar pentru colegii de partid, care știu prea bine că PSD este infestat de foști securiști, iar de ceva vreme, de foarte mulți francmasoni.

Să-l ajutăm pe Liviu Dragnea să deschidă „dulapul cu schelete” al Partidului, oferindu-i câteva exemple de francmasoni din ograda organizației PSD a județului Dolj, unul dintre cele mai „roșii” județe din țară, condusă de tandemul, foarte îndrăgit de Dragnea, format din Lia Olguța Vasilescu și senatorul Claudiu Manda „fără frică”, cel despre care recent Dragnea anunța că-i va susține candidatura la Parlamentul European.

- Advertisement -

În ordinea funcțiilor publice deținute, începem cu fratele mason Șovăilă Cristian Marian, nimeni altul decât subprefectul Județului Dolj. Conform Declarației de interese nr. 10/10.06.2018, domnul subprefect al județului Dolj, fief tradițional al PSD, este membru în Asociația MLNR (Marea Lojă Națională din România). De cine o asculta subprefectul mason, de Lojă sau de Guvern, nu știm, dar probabil știu foarte bine… „frații” dumnealui purtători de șorțulețe.

Al doilea pe lista noastră este fratele mason Cosman Adrian, viceprimarul PSD al Craiovei. Conform Declarației de interese nr. 20/13.06.2018, domnul Cosman M. Adrian este membru în Asociația MLNR (Marea Lojă Națională din România), iar într-o Declarație de interese mai veche (nr. 22/13.06.2017), fratele mason Cosman indica și loja unde activează, anume MLNR – „Nicolae Romanescu”.

Următorul pe listă este fratele mason Dindirică Lucian, consilier PSD în Consiliul Local Craiova, directorul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” și fericitul soț al jurnalistei Anca Dindirică, directorul TVR Craiova. Conform Declarației de interese nr. 17/12.06.2018, domnul Dindirică Lucian este membru în Asociația MLNR (Marea Lojă Națională din România) – Loja „Basarab”.

- Advertisement -

Un fapt inedit pe care l-a dezvăluit presa locală din Craiova este relația de strânsă prietenie pe care masonul Lucian Dindirică o are cu unul dintre ierarhii Bisericii Ortodoxe Române cei mai apropiați de PSD, anume IPS Irineu Popa, Mitropolitul Olteniei. Acesta este mare beneficiar de finanțări europene, prin intermediul ADR SV Oltenia, și de finanțări de la bugetul statului, prin Compania Națională de Investiții (de la care, de exemplu, a primit anul trecut, numai pentru renovarea unei singure biserici, Madona Dudu din Craiova, peste 3 milioane de euro!). Conform dezvăluirilor jurnaliștilor locali, masonul Lucian Dindirică, fost absolvent al Seminarului Teologic și al Facultății de Teologie din Craiova, s-ar afla în situația de sperjur pentru că, prin intrarea în Masonerie, a încălcat jurământul de credință față de Canoanele Bisericii Ortodoxe Române, pe care l-a depus ca teolog, la absolvirea facultății. (link)

Nominalizăm pe lista noastră și pe fratele mason Mihai Marius, consilier PSD în Consiliul Local Craiova. Conform Declarației de interese nr. 07/30.05.2018, domnul Mihai Marius, care ocupă și funcția de Secretar Executiv al Organizației Municipale PSD Craiova, este membru în MLNR (Marea Lojă Națională din România) – Loja „Mihai Viteazul”.

„Last, but not least” îl amintim pe fratele mason Vințeanu Radu Alexandru, consilier superior la Consiliul Județean Dolj, colaborator apropiat al Președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, unul dintre ultimii rămași din „vechea gardă” a PSD Dolj. Conform Declarației de interese nr. 1521/20.03.2018, domnul Vințeanu este membru în MLNR (Marea Lojă Națională din România) – Loja „Basarab”, coleg de lojă cu fratele mason și sperjur de la credința creștin-ortodoxă Lucian Dindirică, mai-sus pomenit.

Lista masonilor cu funcții importante în PSD, la nivelul organizațiilor locale și centrale de partid, poate fi completată și cu alte nume. Nu insistăm, amintim doar de fostul ministru al Culturii, fratele mason George Ivașcu, membru în MLNR și amuzantă „vedetă” în filmulețe cu ritualuri masonice pe YouTube…

Liviu Dragnea continuă să se rătăcească în bezna discursului populist și iliberal și cade victimă propriei ipocrizii. Vorbește de conspirații masonice, dar uită că PSD colcăie de francmasoni și, astfel, reconfirmă faptul că vorbele lui valorează chiar mai puțin decât o mână de semințe „de floare” cumpărate de la margine de piață.

Atacul la adresa Francmasoneriei este încă un indiciu al disperării care l-a cuprins pe liderul PSD. Probabil că Liviu Dragnea a aflat că nici măcar Francmasoneria Română – influentă în politica românească și totodată mediocră moral, lipsită de seriozitatea organizațiilor masonice occidentale și infestată după 1989 de multe figuri triste și penibile – nu mai este dispusă să-i ofere protecție.

Rămâne de văzut cum vor reacționa la declarațiile anti-masonice ale lui Dragnea masonii din PSD, loiali colegi de lojă cu masonii pe care Dragnea îi consideră „trădători” ai Partidului. Va fi un spectacol interesant agitația „șorțulețelor” din politichia mioritică.

În nebunia care pune treptat stăpânire pe el, Liviu Dragnea se zbate să scape din mlaștina unui final dezastruos de carieră politică și este incapabil să înțeleagă un adevăr simplu: cu cât se agită mai mult, cu atât se va scufunda mai repede…

… spre binele și salvarea națiunii noastre.

Altă opinie de Vladimir Munteanu:

Bătălia pentru România – „Kerkoporta” Uniunii Europene?

- Advertisement -

3 COMENTARII

 1. Referitor la averea Masoneriei PSD cuprinse de necunoașterea legilor Francmasonice americane spun ceea ce trebuie spus, ca Pământul HEDONARUL, ce din 1 Decembrie 2018 a devenit planetă Stealth cuant liniar infinit, adică model Forever de aplecare spre credința în une Dumnezeu, ca locul unde trăim să fie mai frumos şi mai plin de viață, iar copiii să aducă bucurii celor care sunt părinți model.

  Dumnezeu e cunoașterea în ansamblul de valori aur din fiecare secol de existență. Universul lui Dumnezeu nu e Masoneria, nici americană şi nici Europeană.

  Deci: 300.000.000 civili din 1962, Noiembrie 2 × 1.000.000$ = 300.000.000.000.000$ care devin 300.000.000 civili x 1.000$ = 300.000.000.000$. Averea Masoneriei Americane Anglicane şi Europene are dobânda de 0.1% în Swiss Banks.

  Limita bunului simț spune clar celor care sunt masoni. Soarele nu acceptă crimele masonice pe Pământul HEDONAR, ceea ce înseamnă că Sistemul Juridic în SUA este închis definitiv. Nu mai este nevoie de procurori şi avocați şi judecători.

  Prima mea mutare înseamnă să scot averea în companii multinaționale şi companii medii a Central Intelligence Agency Langley Virginia pe un teritoriu propice afacerăilor, adică Orientul Mijlociu şi Asia şi Japonia, inclusiv în Rusia. Headquarter CIA va fi numai la Tel Aviv.
  Pentagonul se mută cu fabricile liberale americane în Uruguay şi Tel Aviv. Sistemul Juridic American, dacă Masoneria nesocoteste promisiunea mea de a forma Edenul în Galaxia 1 a Soarelui, se mută cu bagajele în Tel Aviv.

  PSD e crimă cu premeditare. Interpol Belgia ucide criminalii PSD după încheierea mandatului la guvern, fiindcă Parlamentul Strasbourg are obloanele trase din 1 Decembrie 2018. Copiii români merită alocația de 400 lei lunar după guvernul 2009 al PSD+PC+PDL pe mâna Europei Unite în fărădelegi. Dosarele la procurorii europeni sunt deja făcute. Liberalii PNL România vor la rândul lor dolari care sunt cu stigmatul nefericirii, dumnezeiesc sau femeiesc, de a fi mereu crima de la Anno Domini 1907, timpul favorabil crimei ce umple Americile de mânie. Nu poporul e vinovat de crime. Poporul e vinovat că votează politicieni care se cred evrei vorbitori de idiş sau ebraică veche, un fel de fariseism condamnat de antisemiți şi de premierul Benjamin Netanyahu.

 2. știam ca masonii au făcut America independența și cum arată țara lor astăzi. Liviu Dragnea dacă îți place cum arată România astăzi păstorită de voi între :
  – 1990 – 1996 ;
  – 2000 – 2004 ;
  – ian. 2009 – sept. 2009;
  – mai 2012 – oct. 2015 ;
  – ian. 2017 – prezent
  Dacă mai punem la socoteala ca guvernul tehnocrat al mediocrului politician ( ma întreb ce cauta in politica ca nu are fata deloc) sprijinit de PSD , uitați-va câți ani aveți la conducere voi din PSD si mi-ar crapă obrazul de Rușine !
  Plecați cu toții din politica ca ați făcut praf România și ma întreb de fapt pe cine reprezentați voi , cei din PSD ? Pe cei aduși cu japca ca sa va legitimați in apărătorii justiției ? Nu va este Rușine, mai nenorociți ce sunteți , ca puneți țara pe butuci, respinși de toți din lumea civilizata!
  Voi nu vedeți ce este injurulvostru ?
  probabil ca unii dintre voi (PSD) nu va simțiți in largul vostru dacă nu sunteți înconjurat de oameni presați cu tot felul de amenințări dacă nu vin “ de buna voie” la miting ca sa dea culoare albă sau roșie!

 3. știam ca masonii au făcut America independența și cum arată țara lor astăzi. Liviu Dragnea dacă îți place cum arată România astăzi păstorită de voi între :
  – 1990 – 1996 ;
  – 2000 – 2004 ;
  – ian. 2009 – sept. 2009;
  – mai 2012 – oct. 2015 ;
  – ian. 2017 – prezent
  Dacă mai punem la socoteala ca guvernul tehnocrat al mediocrului politician ( ma întreb ce cauta in politica ca nu are fata deloc) sprijinit de PSD , uitați-va câți ani aveți la conducere voi din PSD si mi-ar crapă obrazul de Rușine !
  Plecați cu toții din politica ca ați făcut praf România și ma întreb de fapt pe cine reprezentați voi , cei din PSD ? Pe cei aduși cu japca ca sa va legitimați in apărătorii justiției ? Nu va este Rușine, mai nenorociți ce sunteți , ca puneți țara pe butuci, respinși de toți din lumea civilizata!
  Voi nu vedeți ce este injurulvostru ?
  probabil ca unii dintre voi (PSD) nu va simțiți in largul vostru dacă nu sunteți înconjurat de oameni presați cu tot felul de amenințări dacă nu vin “ de buna voie” la miting ca sa dea culoare albă sau roșie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -