Legături bolnăvicioase: Bobby Păunescu a sărbătorit succesul AUR alături de conspiraționista Șoșoacă

3
3332
Diana Șoșoacă - Bobby Păunescu

Una dintre imaginile dizgrațioase ale serii de duminică, după anunțarea rezultatelor exit-poll-ului la alegerile parlamentare, a fost cea în care Bobby Păunescu, copatron al televiziunii B1 TV, se bucura obscen alături de vuvuzeaua conspiraționistă Diana Iovanovici-Șoșoacă, viitoare senatoare AUR.

Alianța pentru Unitatea Românilor a reușit nu doar să ia în jur de 9% din voturile românilor, ci și să populeze Parlamentul cu un lot consistent de personaje nefrecventabile.

Cea mai urlătoare voce din AUR este avocata Diana Iovanovici-Șoșoacă. Se vrea un o „Vadim cu fustă”, dar îi lipsesc cultura și verbul lui Vadim. Grobianismul, mitomania și lipsa de morală i le-a preluat integral, ba și cu bonus pe deasupra.

Acesta este personajul lângă carea rânjea până în fundul măselelor, duminică seara, la chermeza AUR, regizoru’-lu’-tata, Bobby Păunescu. Beizadeaua artistică a miliardarului Securității, George Constantin Păunescu. Analistul împiedicat al propriei televiziuni.

Să te bucuri de succesul AUR, la sediul AUR, alături de personaje precum George Simion și Iovanovici-Șoșoacă, este o dovadă cumplită de deficit de inteligență.

Bobby Păunescu a încercat și o candidatură la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, dar s-a făcut de râs: dosarul i-a fost respins de Biroul Electoral Central (BEC), pentru că el conținea un număr uriaș de semnături false (copy/paste). O clasică tentativă de înșelăciune.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Groaznic ceea ce spuneti. Ce oameni avem !!! De joasa speta si isi zic patrioti !!! Ce vor sa faca, ma rog, pentru Romania? S-o transforme intr-un balci sau un loc al desertaciunii???

  2. Si nu este doar atat!!!Cititi ce a scris Andrei Caramitru si ce spunea inca din octombrie Malin Bot despre finatatori si sustinatori celebri din spatele acestui grup neolegionar,le gasiti pe facebook si youtube!! !Pe langa dughinisti,rusii de la sputnik,e si viitorul puscarias Tudorache!!Si apar si personalitati ca MARILENA ROTARU,OAMENI BUNI ,CEA CARE,DIN SPUSELE LUI ANDREI CARAMITRU ,LE-A FACUT SI CAMPANIE PENTRU PARLAMENT,PLUS CA E O MARE ADMIRATOARE A „CAPITANULUI”,SEFUL SENATULUI ACESTUI CUIB DE NEOLEGIONARI,ACEL LAVRIC SCARBOS SI FRUSTRAT ,IL CITEAZA PE PAGINA SA DE FACEBOOK!!! Si am o nedumerire:intr-o fotografie aparuta pe „privesc.eu” ,la o lansare de candidatura ,cred ca la europarlamentare,e prezentat Simion,si in fata pupitrului,in fundal centru ,in primul rand ,pare ca se vede un personaj celebru ,Teodor Maries,nu??Daca e adevarat,nu ma mai mir ca a ramas prieten bun cu moraru si mai face emisiuni la nasul teve..e drept ca nu ma mai uit la acest post de cand a luat-o rau pe aratura si l-au parasit toti gazetarii de buna credinta si cu principii democratice solide…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here