Gigi Becali, misogin și la funeraliile lui Ion Dichiseanu! „Nu se face așa ceva! Dacă ești cu Christos, nu mai ești cu femeile!”

4
5890
Gigi Becali - fără mască. Simona Florescu (soția lui Ion Dichiseanu) - cu mască

La două zile după ce a murit la Spitalul Floreasca, actorul Ion Dichiseanu (87 de ani) a fost înmormântat cu onoruri militare pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu. Printre cei ce l-au condus pe ultimul drum s-a aflat și Gigi Becali, care, râzând indecent, s-a lansat în considerații misogine, scandaloase.

Sicriul cu trupul actorului, acoperit cu steagul României, a fost depus vineri în foaierul Teatrului Nottara, unde a rămas până sâmbătă, la ora 10.00, când a fost transportat la capela Cimitirului Bellu, pentru slujba religioasă.

Maşina mortuară cu care a fost transportat trupul neînsufleţit al actorului a fost condusă de o femeie. A fost respectată, astfel, una dintre dorinţele lui Ion Dichiseanu.

„A fost dorința familiei ca maestrul Ion Dichiseanu să fie condus pe ultimul drum de o femeie. El iubea frumosul, cum iubește și albul. A fost dorința lui. Iubea albul. Familia era fericită când îl vedea în alb. Când l-am îmbrăcat, era absolut superb”, a spus femeia care a condus maşina mortuară cu sicriul lui Ion Dichiseanu.

O altă femeie a purtat crucea, la Cimitirul Bellu, și tot pentru a-i îndeplini o dorință lui Ion Dichiseanu.

„Ce s-a gândit el: și la moarte, tot cu femeile!”

Când a fost rugat de reporteri să comenteze acest aspect, Gigi Becali a derapat jenant, victimă a misoginismului care-l caratcterizează.

„Nu se face așa ceva! Nu vreau să spun mai mult, în această zi… Dumnezeu să-l ierte! Dar dacă ești cu Christos, nu mai ești cu femeile! Gata cu femeile!… Lasă-mă, mă, cu «dorința lui»!… Ce s-a gândit el: și la moarte, tot cu femeile!”, a comentat Becali.

Întrebat de reporteri cine ar fi trebuit să conducă mașina și să poarte crucea, latifundiarul din Pipera a spus: „Conform canoanelor! Cum scrie la canon, așa trebuia făcut”.

Becali nu a adus o coroană de flori, motivând că n-a avut timp – „vin direct de la un parastas”.

Cât a stat în Cimitirul Bellu, Gigi Becali n-a purtat mască, nici măcar când vorbea cu reporterii. Spre deosebire de el, toți membrii familiei Dichiseanu, militarii din gardă și majoritatea participanților la înmormântare purtau mască de protecție.

Soția defunctului a condus cortegiul funerar

Ion Dichiseanu a avut parte de onoruri militare, iar la slujba oficiată la capela Cimitirului Bellu a cântat Corul Patriarhiei.

Sicriul cu trupul regretatului actor a fost purtat pe umeri de garda militară, atunci când a fost  scos din capela Cimitirului Bellu, în jurul orei 13.30.

Simona Florescu, soția actorului, a fost cea care a condus cortegiul funerar.

La funeralii au participat, printre alții, Monica Anghel, Ilie Năstase, Marius Lăcătuş și mulți actori.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a trimis o coroană cu flori.

Pe Aleea rtiştilor din Cimitirul Bellu, mormântul lui Ion Dichiseanu se află lângă cel al fostei cântărețe Ionela Prodan.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Sinecură și pentru Carmen Dan: a fost angajată la Uniunea Notarilor Publici din România! Bani mulți, muncă puțină

Și soțul Vioricăi Dăncilă a prins o sinecură la stat! Familie de consilieri: el la Transgaz, ea la BNR, fiul la Curtea de Conturi

* Caracatița Firea: funcționari ai Primăriei Capitalei și notari au “prăduit” 45 de apartamente ale statului în centrul orașului. DNA i-a săltat pe toți

* Mitingul PSD de susținere a lui Dragnea, în 2018, s-a făcut pe banii noștri, care au ajuns la firme apropiate de Firea

Tehnici mafiote: Dragnea a lăsat un plic cu 40.000 de euro pe bancheta din spate a mașinii, pentru aranjorul întâlnirii cu Trump

* Rechizitoriul DNA: Meleșcanu a fost complicele lui Dragnea în numirea ilegală a unui consul pentru 45.000 de euro

* Clotilde Armand îl apără pe Tolontan: „Un primar încearcă să-l intimideze pe unul din cei mai buni jurnaliști”

Decizie istorică a CJUE: Curtea Constituțională nu mai e stat în stat! Un judecător poate anula deciziile CCR și chiar legi votate de Parlament. Bonus: desființarea Secției Speciale e perfect justificată!

Vanghelie, 11 ani și 8 luni de închisoare! Trebuie să returneze 15 milioane de euro, „rodul” luării de mită și al abuzului în serviciu

* Gigi Becali și-a pus antrenor după un singur criteriu: telefonul de la FCSB l-a găsit pe Todoran la mănăstire, „la duhovnic”! Dacă s-ar fi aflat la stadion, nu era bun

4 COMENTARII

  1. La ei, la machidonii-ULTRATRADIȚIONALIȘTI…, femeia e foarteee… „prețuită” (Sic!): imediat (înnn… JOS!) dupăăă… oaie, capră și măgar/catâr, vine ea, ca „rang” în familie/gospodărie/societate!
    (Pe bărbat NU l-am mai așezat în această ierarhizare-socială, căci el este, în mahidonime: DUMNEZEU-pe-Pământ!)

    Așa-i în Est și în Sud (Balcanii… înglobând mentalitățile-și-cutumele din aceste două zone-mărginașe ale Europei!)…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.