La „marele miting” convocat de Șoșoacă la Buzău au venit 15 oameni. „Dacă vreți să-i învingem pe ăștia, nu mai vorbiți la telefon!”

1
5380

Situație comică duminică seara, în piața centrală din Buzău: la “marele miting” împotriva restricțiilor convocat de senatoarea conspiraționistă Diana Șoșoacă au venit 15 persoane, relatează aktual24.ro. Furioasă, Șoșoacă a făcut inventarul televiziunilor care n-o promovează, s-a certat cu șoferii care o claxonau și și-a sfătuit adepții să renunțe la telefoanele mobile.

Acțiunea organizată de vedeta televiziunilor controlate de oligarhi i-a lăsat nepăsători pe buzoieni. Șoșoacă li s-a plâns celor 15 oameni veniți: “Nu mai căscați gura la televizor, televizoarele sunt pentru oameni care vor să fie manipulați! Se bazează că poporul este manipulat la televizor“.

Mai întâi, conspiraționista s-a văicărit că nu toate posturile TV îi difuzează prostiile, apoi a revenit și a spus că, de fapt, ea a refuzat să se ducă: „Nici măcar eu nu pot să intru la anumite televiziuni. La Digi24 am refuzat, la Realitatea am fost de două-trei ori, după ce am văzut nesimțirea de acolo am renunțat, stați cu domnul Cartianu, le-am spus! La România TV ne lasă să vorbim, singura televiziune care ne lasă să spunem adevărul“.

Ultimul “adevăr” spus de Șoșoacă a fost chiar acum câteva zile, când a anunțat la o adunare din Piața Victoriei că Franța a ridicat toate restricțiile exact când președintele Macron proclama carantina totală pentru următoarele minimum 4 săptămâni.

Ca să le ridice moralul adepților dezolați să vadă câți sunt în realitate, Șoșoacă i-a consolat: “Suntem foarte mulți în țară“.

Ea a continuat făcând apel la oameni să renunțe la telefoane. “Dacă vreți să reușiim să-i învingem pe ăștia, nu mai vorbiți la telefon! Mergeți prin parcuri, fără telefoane, și vorbiți între voi! Ne urmăresc! Toți sunt mână în mână, ascund furturi de bani, pedofilie“, a avertizat conspiraționista, potrivit Aktual24.ro.

Claxonată de șoferii care treceau pe acolo, Șoșoacă s-a luat la ceartă cu aceștia și i-a boscorodit: “Morții de mâine!”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un interlop, vedetă a protestelor CapVid, a fost ridicat din sala de forță. „Diseară nu plecăm până nu mutilăm un jandarm”, amenințase el

* Mitingiștii CapVid s-au făcut din nou de râs. Câteva sute de participanți la „protestul de 100.000 de români”

* Catanga a murit pentru că n-a vrut să stea în spital, s-a tratat singură acasă cu Ivermectină! „Soțul ei spunea mereu că el nu crede în Covid”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here