Klaus Iohannis: „Felicitări președintelui ales Joe Biden pentru victoria sa!”. Mesaj în engleză, pe Twitter

2
1643
Klaus Iohannis - Joe Biden

Președintele româniei, Klaus Iohannis, l-a felicitat sâmbătă seara pe Joe Biden, candidatul democrat pentru Casa Albă, pe care proiecțiile mass-media îl dau drept câștigător al alegerilor prezidențiale din SUA.

Chiar dacă, oficial, Joe Biden nu a câștigat încă președinția SUA, Klaus Iohannis îl numește pe acesta „președinte ales” și îl felicită „pentru victoria sa”.

Felicitări președintelui ales Joe Biden pentru victoria sa. Aștept să consolidăm și mai mult parteneriatul nostru strategic solid și dinamic, în toate componentele sale. România va continua să lucreze pentru întărirea securității, prosperității și rezilienței comunității noastre transatlantice”, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Klaus Iohannis au avut o întâlnire oficială cu Joe Biden, la Washington, în septembrie 2015. Iohannis era de președintele României de 9 luni, iar Biden se afla la al doilea mandat de vicepreședinte al SUA (sub președinția lui Barack Obama).

În ultimii 4 ani, Klaus Iohannis s-a întâlnit și cu președintele Donald Trump, de două ori, tot la Washington: în iunie 2017 și în august 2019.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Demontarea unei mari minciuni. Alegerile NU au accelerat pandemia! Comparație cu țările în care nu s-a ieșit la vot

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

2 COMENTARII

    • Nu s-a pripit,electorii decid in state,asa s-a intamplat si in cazul lui Hillary:Trump a avut nr.de electori peste cel maxim si a fost declarat castigator.Chiar doamna Clinton a iesit si si-a recunoscut infrangerea,jnainte de numararea tuturor voturilor,voturile populare!Cu adevarat o democrata ,nu un om de paie ca Biden,ca sigur e papusat ramolitul!-

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.