Familie masacrată de Covid: o femeie și doi copii ai ei au murit în doar 5 zile

0
3271

O întreagă familie din Țara Galilor a fost exterminată de coronavirus, în doar 5 zile. Gladys Lewis (74 de ani) a murit joi, 29 octombrie, în spitalul Royal Glamorgan, din apropierea capitalei galeze Cardiff. Fiul său Dean (44 de ani), tatăl a trei copii, a murit în casa sa din Treorchy, o zi mai târziu. Ultimul a plătit cu viața celălalt fiu al femeii, Darren (42 de ani), afectat de sindromul Down, care s-a stins luni, 3 noiembrie.

O familie din Țara Galilor a plătit un tribut enorm pandemiei de coronavirus: mama Gladys și doi fii ai ei, Dean și Darren, au murit în decursul a 5 zile, secerați de virusul ucigaș.

În timp ce familia înfrunta primele două pierderi, Darren (fiul lui Gladys și fratele lui Dean) se afla internat în secția de Terapie Intensivă, în condiții grave. Luni, 3 noiembrie, a fost rândul său să piardă lupta cu agresivul virus.

Văduva lui Dean, Clear Lewis (44 de ani), a declarat că soțul său avea o inimă de aur, la fel ca mama Gladys, și că ar fi făcut orice pentru familia sa. „Cât timp părinții se puneau în izolare, pentru a-l proteja pe Darren, el le făcea toate cumpărăturile”.

Acum, David Lewis (81 de ani), tatăl lui Dean și al lui Darren, „este complet devastat: și-a pierdut soția și cei doi fii în doar 5 zile”.

Conform Fanpage.it, două prietene de familie, Alison Higgins și Jemma Hopkins, au organizat o strângere de fonduri pentru a-i ajuta pe David și pe fiica lui de 41 de ani, Debbie, singurii membri ai familiei rămași în viață.

Alison a spus: „Fiind una dintre prietenele lui Debbie, am înțeles imediat că aveau nevoie de ajutor. Acesta este un coșmar, este de neimaginat că așa ceva se poate întâmpla. Știind câte donații și acte caritabile a făcut de-a lungul timpului această familie, este normal ca și comunitatea noastră să facă ceva pentru ei”.

Doctorul Miller, de la spitalul Forest View Medical Center, care a ajutat și el familia, a spus: „A fost o tragedie devastatoare ceea ce s-a întâmplat cu această familie. Aș dori ca lumea sa ia foarte în serios pandemia”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Restricții anti-Covid dure, începând de luni: toate școlile închise, masca obligatorie peste tot, magazinele închise după ora 21.00

Imagini zguduitoare: coadă de dricuri la morga din Craiova. Marți, 13 din cele 15 decese au fost asociate Covid-19

Demontarea unei mari minciuni. Alegerile NU au accelerat pandemia! Comparație cu țările în care nu s-a ieșit la vot

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here