Acasă Politică Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: "Guvernanţii au preferat o hărmălaie...

Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: „Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”

Prezent la Iaşi cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Unirii Principatelor, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că PSD şi ALDE au preferat „o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”, în locul unei guvernări responsabile, în timp ce regiuni istorice sunt private de mari proiecte.

Șeful statului a mai spus că „actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase”.
„Educaţia şi infrastructura trebuie să fie priorităţile unui guvernări responsabile. Din păcate, la 160 de ani de momentul pe care îl sărbătorim astăzi, în locul Unirii, în jurul interesului naţional şi al integrării depline în Europa, guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă. În locul unei viziuni coerente, care să asigure României o dezvoltare sustenabilă, actualii guvernanţi periclitează viitorul ţării printr-o avalanşă de măsuri cu efecte care se arată dezastruoase”, a spus Klaus Iohannis.

„România nu merită asemenea politicieni lipsiţi de responsabilitate faţă de ţară. Nici Iaşiul, cu moştenirea sa istorică, nu merită să ajungă un oraş al investiţiilor mereu promise şi amânate, mai ales când vorbim despre proiecte vitale, precum autostrada ori spitalul regional”, a continuat Iohannis.

„Unirea ne obligă să facem totul, într-un moment în care țara trebuie să fie bine guvernată”, a mai spus șeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis este prezent, miercuri, la Iaşi, cu o zi înaintea manifestărilor oficiale organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române. Totodată, are loc decernarea titlului de „Capitală Istorică a României” pentru municipiul Iași.

CITIŢI ŞI:

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Corlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european căruia nu-i plac corupții!

Atac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

Dăncilă a comis-o rău de tot la Bruxelles! A inventat un cuvânt înfiorător, care nu există în limba română

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările