luni, martie 4, 2024
AcasăNewsCorlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european...

Corlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european căruia nu-i plac corupții!

-

Senatorul Titus Corlățean (PSD) atinge ridicolul absolut: cere demisia vicepreşedintelui Comisiei Europene, finlandezul Jyrki Katainen! „Poporul european merită alți comisari la Bruxelles”, a declarat Corlățean la RFI, după ce comisarul pentru creştere economică s-a pronunțat împotriva ordonanței de urgență privind contestația în anulare, pregătită de Guvernul Dăncilă.

Titus Corlățean este unul dintre parlamentarii care au batjocorit justiția, ascunzându-se în spatele imunității parlamentare. Procurorii DNA au fost nevoiți să renunțe la urmărirea penală a lui Corlățean pentru împiedicarea votului în diaspora, întrucât Senatul României nu i-a ridicat imunitatea fostului ministru de Externe.

Declarațiile halucinante ale lui Corlățean, la RFI:

- Advertisement -
 • „Voi comenta în primul rând această afirmație pe Twitter a vicepreşedintelui Comisiei Europene, domnul Katainen, care spune ca poporul român are nevoie de stat de drept. Ca să-l parafrazez pe acelaşi domn Katainen, cred că poporul european are nevoie de alți comisari europeni”.
 • „Domnul Katainen este profund incompetent în a face comentarii în legatură cu acest subiect concret. Domnia sa este nimic altceva decât comisarul european în materie de locuri de muncă, de creştere economică şi nu are cum să se pronunțe în domenii de competență care țin de alți comisari”.
 • „Domnia sa este şi fost vicepreşedinte la nivel european al Partidului Popular European, e unul dintre liderii PPE, care este deja în campanie electorală”.

Jyrki Katainen comentase în termeni critici, pe Twitter, anunțul ministrului Justiției, Tudorel Toader, privind viitoarea ordonanță de urgență pe tema contestației în anulare.

„Ştire incredibilă! Poporul român merită stat de drept!”, a scris comisarul finlandez, distribuind ştirea agenției Asociated Press referitoare la OUG anunțată de Tudorel Toader.

CITIŢI ŞI:

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: „Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”

Atac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

Dăncilă a comis-o rău de tot la Bruxelles! A inventat un cuvânt înfiorător, care nu există în limba română

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

- Advertisement -

2 COMENTARII

 1. Las’ ca tot o sa platesti tu odata si odata pentru ce-ai facut la alegerile prezidentiale din 2014!!! TU, vorbesti ?!?! Ai scapat de arestare/cercetare pt ca te-au aparat infractorii tai din parlament!!!! Tu ti-e frica ca o sa te bata Cel de Sus, ca aud ca tot esti mare credincios, ori tie ti-e frica doar de mosulica dracnea?!!?!!!

 2. este o nebunie, un delir în browniana pesedistă! 🙂
  Țuțuianu, cel descăunat de la Dâmbovița, dă la gioale lu’ interimara Plumb: „Este impardonabil să îi scoți din sală pe … și Titus Corlățean. Rezultă că o clică, o camarilă încearcă să acapareze această organizație.”
  la rîndu-i Corlățean, care riscă să dispară de pe orice listă, își arată și el colții de populist patriotard prin Europa
  totul în nota dragnismului… 🙁
  ps off topic: nici postarea Țuțuianului n-a rămas fără contraatac, aici
  http://bazarmedia.ro/2019/01/23/gh-ana-lui-tutuianu-ia-ti-mainile-de-pe-organizatia-psd-dambovita/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -