marți, mai 28, 2024
AcasăNewsVIDEO. Viorica Dăncilă: "Trebuie să le dăm o şansă celor care au...

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

-

Declaraţia de ieri de la Antena 3 a Vioricăi Dăncilă a fost puţin diferită faţă de ce a apărut pe mai multe site-uri ca transcriere a interviului cu Mihai Gâdea. Digi 24 TV a reprodus dialogul audio, în care, la un moment dat, Dăncilă spune pe şleau că vrea să-i ajute pe… corupţi! Nu pe „condamnaţi pe nedrept”, nici pe cei „corupţi pe nedrept”, foloseşte doar termenul de „corupţi” în sensul că au fost dovediţi corupţi, dar care, vezi Doamne, au nevoie de a doua şansă. Iată declaraţia!

  • „Cred că dincolo de faptul că vorbim de statul de drept, despre justiție, trebuie să vorbim și despre aceste drepturi ale acestor oameni. Trebuie să vedem cum putem îndrepta aceste lucruri. Trebuie să dăm și acestor oameni o șansă”.
  • „Faptul că vrem să dăm această OUG nu împiedică cu nimic lupta împotriva corupției. Eu cred că trebuie să le dăm posibilitatea celor care au fost corupţi, celor condamnați, să își dovedească nevinovăția în fața unor completuri corecte”.

VIDEO: Pe înregistrare, această intervenție se găsește la momentul 1h 20.00.

CITIŢI ŞI:

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Atac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

Corlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european căruia nu-i plac corupții!

Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: „Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”

Dăncilă a comis-o rău de tot la Bruxelles! A inventat un cuvânt înfiorător, care nu există în limba română

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

- Advertisement -

11 COMENTARII

  1. Cum ar arata media fara aceste 3 gunoaie? Exista multi romani bogati care ar trebui sa se intrebe – vreau sa imi cresc copilul intr-o tara in care coruptia si incompetenta vor fi normalitatea, intr-o tara numita Gubernia Romania condusa de la Moscova via Grupul de Crima Organizata PSD-ALDE? – fiecare din acesti romani are puterea financiara sa le faca bestiilor criminale Gusa-Andronic-Ghita cadou un loc cu verdeata! Pe rand fiecaruia! Daca violentei pregatite de criminalii Carmen Dan si Dragnea vom raspunde cu capul plecat tipand cu mainile goale ne vom merita soarta. Pt cei care nu cred – CRIMINALII DIN JANDARMERIE PREGATESC O BAIE DE SANGE. NU CREDETI? VETI VEDEA CURAND! A NU SE UITA CEEA CE BESTIA FILO-RUSA GUSA DECLARA CU ANI IN URMA „Rusia este a doua mea patrie / tara”. Daca nu ne vom apara copiii cu arma in mana vom pieri! Intai noi apoi copiii nostri! Intre anii 1991-1995 un popor mic si viteaz s-a scuturat de criminalii comunisti de la Beograd, comunistii care astazi vor sa ne hotarasca viitorul alaturi de bestiile criminale de la Moscova. Cu arma in mana Croatia si-a castigat libertatea in 1995. Vrem sa fim alaturi de lumea civilizata sau vrem sa ne intoarcem in intunericul gulagului?

  2. Cum ar arata media fara aceste 3 gunoaie? Exista multi romani bogati care ar trebui sa se intrebe – vreau sa imi cresc copilul intr-o tara in care coruptia si incompetenta vor fi normalitatea, intr-o tara numita Gubernia Romania condusa de la Moscova via Grupul de Crima Organizata PSD-ALDE? – fiecare din acesti romani are puterea financiara sa le faca bestiilor criminale Gusa-Andronic-Ghita cadou un loc cu verdeata! Pe rand fiecaruia! Daca violentei pregatite de criminalii Carmen Dan si Dragnea vom raspunde cu capul plecat tipand cu mainile goale ne vom merita soarta. Pt cei care nu cred – CRIMINALII DIN JANDARMERIE PREGATESC O BAIE DE SANGE. NU CREDETI? VETI VEDEA CURAND! A NU SE UITA CEEA CE BESTIA FILO-RUSA GUSA DECLARA CU ANI IN URMA „Rusia este a doua mea patrie / tara”. Daca nu ne vom apara copiii cu arma in mana vom pieri! Intai noi apoi copiii nostri! Intre anii 1991-1995 un popor mic si viteaz s-a scuturat de criminalii comunisti de la Beograd, comunistii care astazi vor sa ne hotarasca viitorul alaturi de bestiile criminale de la Moscova. Cu arma in mana Croatia si-a castigat libertatea in 1995. Vrem sa fim alaturi de lumea civilizata sau vrem sa ne intoarcem in intunericul gulagului?

  3. Să le ” dăm o șansă”…?! Cine,ma rog, voi cei de la guvernare, acoliții lor, sau noi, victimele, cei păgubiți ? Dar nouă, nouă ni se acordă vreo șansă sau am fost si suntem doar tâlhăriți fără scrupule de părintii voștri aflați la guvernare ieri și zdrobiți cu bâtele minerilor, de voi aflați la guvernare azi, care ne intoxicați cu gaze si ne călcați in picioare cu jandarmilor !? Poate maine ne vor trimite la canal sau la Gherla si Sighet fii voștri, viitori tartori ai României, care vor face exact ceea ce au învățat de la părintii si bunicii lor !

  4. „Sa dai o sansa coruptilor”????de ce nu dai o sansa copiilor bolnavi care mor pe paturile spitalelor,?????de ce nu dai o sansa copiilor care suferă de autism????de ce nu dai o sansa bătrânilor care mor de foame,după 40 de ani de munca cu niste pensii mizere????de ce nu dai o sansa spitalelor,școlilor?????DE CE NU DAI ROMANILOR,SANSA DE A SCAPA DE VOI,GUNOAIELOR CE SUNTETI?????

    Mama unui copil AUTIST.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -