marți, mai 28, 2024
AcasăDiasporaAtac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de...

Atac mârlănesc al lui Vosganian la adresa lui Andrei, studentul eminent de la Oxford care vrea să se repatrieze

-

Intenția lui Andrei-Cătălin Ilie (22 de ani) de a se repatria, după ce anul trecut a terminat ca şef de promoţie Facultatea de Computer Science de la Oxford, a produs o reacție halucinantă.

Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte ALDE, l-a atacat prosteşte pe studentul strălucit, pe motiv că argumentația acestuia atingea şi realități politice nu tocmai plăcute. Simțindu-se cu musca pe căciulă, Vosganian a scris pe Facebook un text, plin de ironii idioate. Mai mult, a distribuit postarea sa pe paginile de Facebook ale mai multor filiale ALDE, inclusiv pe pagina organizației centrale a partidului condus de Tăriceanu.

Andrei anunțase că vrea să se repatrieze şi să pună umărul la schimbarea ţării în bine, inclusiv implicându-se în politică. Dar aversiunea față de guvernarea PSD-ALDE şi opțiunea pentru USR sau PLUS l-au transformat în „duşman al poporului”, după mintea lui Vosganian.

- Advertisement -

Atacul grotesc al lui Vosganian

„Absolvent al Universității Oxford, Andrei vrea să se întoarcă acasă și să se implice în politică. Potrivit propriilor mărturisiri, ideile sale sunt «mai la stânga». Îi este foarte greu să găsească «un adjectiv cu o valenţă pozitivă pentru actuala majoritate». Și ca orice adevărat om de stânga, Andrei își pune speranțele în USR și în partidul lui Cioloș (!?!). Să mergem cu toții la vot, spune el, să îndeplinim idealurile pentru care oamenii au murit la Revoluție.

Dragă Andrei, unele întâmplări pe care le-am trait îmi dau dreptul să-ți spun că cei de vârsta ta n-au murit în 1989 pentru ca tineri de acum să aibă aspirații socialiste și să elogieze servil și necondiționat reîntoarcerea la vechile năravuri ale Securității și Procuraturii. Ba dimpotrivă, au murit pentru ca așa ceva să nu se întâmple.”

În realitate…

… cei de vârsta lui Andrei n-au murit în 1989 ca să furați voi cu nesmțire, Vosganiane! Şi nici ca să faceți din România o cleptocrație, în loc de democrație! Idealul eroilor din 1989 n-a fost ca tu, Vosganiane, să te ungi cu mir în Parlament, ca ultima codoaşă din mahala, ca să nu-ți fie ridicată imunitatea parlamentară! Eroii din 1989, tineri de vârsta lui Andrei, au murit pentru dreptate şi libertate, nu pentru ca dreptatea s-o blocați voi cu imunitatea voastră nesmțită şi s-o batjocoriți cu privilegiile voastre de-a dreptul ceauşiste! Iar libertatea nu e cea pe care o definiți voi cu CNA-ul vostru mizerabil!

- Advertisement -

Asta trebuia să ştii, Vosganiane, înainte de a ataca gratuit un tânăr valoros şi curat, care nu seamănă deloc cu otrepele pe care le promovați voi în funcții publice!

CITIŢI ŞI:

Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!”

Andrei, şef de promoţie la Oxford, se întoarce acasă. „Să schimbăm România ca PAŞOPTIŞTII!”

Turbează ciuma roșie! Codruța Kovesi, selectată între cei 5 candidați (din 30) dintre care va fi ales procurorul-șef european

Klaus Iohannis, atac tăios de Ziua Unirii: „Guvernanţii au preferat o hărmălaie populistă şi o jalnică ţopăială legislativă şi administrativă”

Corlățean, cel ascuns după imunitate, vrea să dea afară un comisar european căruia nu-i plac corupții!

VIDEO. Viorica Dăncilă: „Trebuie să le dăm o şansă celor care au fost CORUPŢI”!!!

- Advertisement -

21 COMENTARII

 1. Ura acestor infractori o simtim si o vedem in fiecare zi, in media si pe retelele de socializare. Nu te mai mira, Grigore, de nimic din ceea ce vine de la PSD-ALDE. Antieuropenismul acestora este vizibil si de la Bruxelles si ceea ce ma mira este faptul ca inca sunt primiti acolo si se dialogheaza cu ei, cautionandu-i si oferindu-le posibilitatea sa se infoaie pe la Otopeni, cand se dau jos din avionul de Bruxelles, chiar daca acolo parasesc aeroportul la sosire pe la ….bagaje.

  • Ticalosul asta nu a fost altceva decat un gunoi, e la al 7-lea mandat de parlamentar, cand senator, cand deputat, si nu-mi amintesc decat de miruirea lui pentru a scapa de procurori , sau de vremea cand ministru fiind, ii dadea celui mai bogat roman, Niculae, gaze la pret subventionat, in timp ce romanii plateau la pretul pietii. A, era sa uit ca voia sa impoziteze oul de gaina din curtea taranilor. Fapte mari, ce sa mai vorbim.

 2. Fariseul miruit, canalia ALDEista, sluga PSDista a Dracnului, si lingau al tembelului senil Tracaceanu, e o canalie, un porc ce se scalda in continutul haznalei comune, PSDALDEUDMR . Ziua cand nemernicii banditi, vanzatori de tara vor da socoteala e aproape. Nu mai avem mult de asteptat. Pulimea, pe care ei o cred si o trataeaza ca pe o turma de vite, se trezeste si cand se va ridica, va fi vai si amar de soriciurile ticalosilor

  • Vali , nu se va trezi… ulimea atita tipm cat exista asa zisii traineri care ne invata sa sa traim bine, sa ne canalizam energia numai pt noi , sa fim neutri ca sa traim mai mult ,… bla bla bla ( stiu ca suna aiurea , dar uite ca a mers)

 3. Acest Batran fara definitie si care tremura cand vede ca i se sfarseste MIRUL(adica mandatul) si ca trebuie sa dea socoteala in fata Tinerei Generatii pe care au indatorat-o in sute de miliarde, indrazneste sa dea replica la un Tanar nascut cu gena excelentei romanesti !

 4. Manca-l-ar ciorile pe vozganian si pe toti ca el!!! Miruitul corupt vorbeste despre democratie, ptiu!!!!! Penalii din parlament vorbesc?!?!
  Multa sanatate d-le Cartianu!!!!

 5. Vosganiene (inițial am vrut sa scriu domnule Vosganian dar eu sunt un om care nu vrea sa minta si atunci am ales aceasta manieră de adresare), Nu vreau sa procedez că alții care te-au criticat aici pentru chestiuni din trecut. Vreau doar sa constat că, un intelectual, așa cum te pretinzi, ar trebui să vorbească la subiect, fara să facă afirmații pe care nu le poate susține. Ești inginer si ar trebui sa fii logic. Pe deasupra mai ești si scriitor. Mi-e greu să înțeleg cum, un om care pretinde că are aceste calificări, da cu căruța din gard in gard in cadrul acestei critici. În primul rând aș vrea să explici de ce nu ar putea un tinar eminent sa aibă opinii care se regăsesc în ideologia unui partid. Vorbești despre exiperienta pe care o si care îți dă dreptul….Când ai făcut tu această experiență s-a opus cineva sa te manifești? De unde acesta nesimțire, la unui om de talia ta, de a interzice unor tineri minunați (care pe mine mă fac inca să rămân mândru că sunt român într-o perioadă când oameni ca tine mă fac să mă simt umilit) sa nu-și poată exprima opiniile? Sa fie oare frica de ei, frica de argumentele lor logice (ceea ce tu n-ai avut în critica ta)? În plus, fara nici o rațiune, sări la el combatandu-l doar cu experiența ta si făcând referire la securitate si procuratura. N-are nici o legătură cu subiectul. Este posibil ca experiența pe care o invoci sa te fi marcat profund si cred că soluția la aceste probleme pe care le ai tine de medicul psihiatru. Încearcă să te concentrezi pe subiect când vrei sa ne mai transmiți ceva. Eu îți doresc sănătate si s’auzim numai de bine!

 6. Vosganiene (inițial am vrut sa scriu domnule Vosganian dar eu sunt un om care nu vrea sa minta si atunci am ales aceasta manieră de adresare), Nu vreau sa procedez că alții care te-au criticat aici pentru chestiuni din trecut. Vreau doar sa constat că, un intelectual, așa cum te pretinzi, ar trebui să vorbească la subiect, fara să facă afirmații pe care nu le poate susține. Ești matemacian si ar trebui sa fii logic. Pe deasupra mai ești si scriitor. Mi-e greu să înțeleg cum, un om care pretinde că are aceste calificări, da cu căruța din gard in gard in cadrul acestei critici. În primul rând aș vrea să explici de ce nu ar putea un tinar eminent sa aibă opinii care se regăsesc în ideologia unui partid. Vorbești despre exiperienta pe care o si care îți dă dreptul….Când ai făcut tu această experiență s-a opus cineva sa te manifești? De unde acesta nesimțire, la unui om de talia ta, de a interzice unor tineri minunați (care pe mine mă fac inca să rămân mândru că sunt român într-o perioadă când oameni ca tine mă fac să mă simt umilit) sa nu-și poată exprima opiniile? Sa fie oare frica de ei, frica de argumentele lor logice (ceea ce tu n-ai avut în critica ta)? În plus, fara nici o rațiune, sări la el combatandu-l doar cu experiența ta si făcând referire la securitate si procuratura. N-are nici o legătură cu subiectul. Este posibil ca experiența pe care o invoci sa te fi marcat profund si cred că soluția la aceste probleme pe care le ai tine de medicul psihiatru. Încearcă să te concentrezi pe subiect când vrei sa ne mai transmiți ceva. Eu îți doresc sănătate si s’auzim numai de bine!

 7. Vosganian,deunazi ar fi cautat gainile de oua,sa i se mareasca salariul si pensiile nesimtite.platite ca la toti mamelucii de la puterea aceasta perversa,plina de paraziti,de catre ROMANII NEAOSI !!! Cred ca oricare roman,ca meriti o bataie buna Vosganiene si tare ma gindesc ca ai sa plingi ,chiar si „nemiruit” !!!

 8. Am prins o idee de afaceri geniala. Si eu vreau sa ma intorc in tara si vreau sa- mi deschid o agentie de turism post mortem pentru psd- alde. Destinatia Croatia!
  Afisul va fi:
  ” Sa va iau morții in PULA!”
  PS.
  Ideea nu-mi apartine dar o sa platesc fransiza daca e nevoie !!!

 9. Sper ca Dl Vosganian să citească mesajele scrise și să reflecteze la imaginea pe care o prezintă domnia sa acum tinerilor interesați de viitorul lor în România. Chiar dacă unele cuvinte folosite în aceste mesaje nu sunt tocmai cele mai potrivite, sila și repulsia față de unele prestații ale Dlui Vosganian, ca om politic și administrator vremelnic în guvern, au deplină acoperire. Cred că nu peste multă vreme, pretendentul la Nobel pentru literatură, va fii istorie, o istorie jalnică, de dorit a nu se repeta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -