Acasă Lumea Kim cel Nebun a confiscat toți câinii din capitala Coreei de Nord,...

Kim cel Nebun a confiscat toți câinii din capitala Coreei de Nord, ca să termine cu „ideologia burgheză”! Temeri că-i taie și-i bagă la consum

2
10713
Kim Jong Un, "regele roșu" al unui "Rai" din care fug până și șefii

Boala gravă de care ar suferi Kim Jong Un, dictatorul absurd al Coreei de Nord, nu prea pare atât de gravă, din moment ce Kim al III-lea (fiul lui Kim Jong Il și nepotul lui Kim Ir Sen) taie și spânzură, în continuare, în jumătatea comunistă a peninsulei coreene.

Cotidianul sud-coreean „Chosun Ilbo”, preluat de ziarul spaniol „Marca”, relatează că în această vară, în luna iulie, Kim Jong Un a ordonat ca toți câinii din capitala Phenian să fie confiscați, iar cetățenii să nu mai aibă acest tip de animal de companie. Explicația oficială: câinii aduc aminte de „ideologia contaminată burgheză” și reprezintă o imagine a „declinului Occidentului”.

Proprietarii de câini sunt îngroziți, deoarece se tem ca liderul comunist să nu fi dat ordinul de confiscare pentru a sacrifica animalele și a le găti în restaurante și cantine,  practică obișnuită în săraca țara asiatică.

Nord-coreenii care dețin câini de companie sunt, de obicei, oameni cu o anumită stare, peste medie. Și asta, în condițiile în care majoritatea populației, aflată într-o sărăcie cruntă, crește găini sau alte animale pentru a-și asigura supraviețuirea.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Medic român din Londra: „Nivelul la care se discută în România despre Covid este unul penibil, foarte greu de suportat”

2 COMENTARII

  1. Nu vă supărați cei mai buni mici făcea pe vremuri Folosea,undeva pe lîngă Brașov…erau renumiții mici a la Folosea!!!!…oare din ce-i făceau???. Asta se întâmpla pe vremea lui Ceaușescu, … întrebați-i pe cei care mergeau spre Pitești din Brașov…nu era unul să nu oprească la taraba lui . . apropo micii de la Cocoșatul. .din Băneasa…nu lătrau….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările