Pregătiți ștampila și pliciul: candidează Bahmuțeanca!

1
3075
Adriana Bahmuțeanu

Circul se întoarce! Nu cu „Prigoană și Bahmuțeanca”, vedetele de carton din urmă cu câțiva ani, ci doar cu Bahmuțeanca. Prigoană a intrat într-un con de umbră, dar oricând se poate întoarce cu 5 nunți și 6 divorțuri pe an.

Adriana Bahmuțeanu și-a depus marți candidatura pentru Primăria Sectorului 1 din București.

„Este cel mai bogat sector, dar cel mai văduvit. S-a certat primarul cu consiliul local. Eu vin din România reală. Am soluțiile potrivite, sunt susținută de Partidul Ecologist. Nu mi-a fost teamă de 200 de procese intentate de fostul partener de viață, nu-mi e teamă de nimic. Sunt un om curat”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

„Fostul partener de viață”, cel cu „200 de procese”, este omul de afaceri Silviu Prigoană.

„Eu sunt ecologistă de mai mult timp, mă doare sufletul când văd ce se întâmplă în Bucovina. M-am gândit 5 minute când a venit propunerea de a candida din partea Partidului Ecologist. Eu vin de pe stradă, eu sunt om de stradă, vin din Bucureștiul real”, a mai spus Bahmuțeanca.

Fosta vedetă TV s-a remarcat prin lungul circ mediatic, pe bază de căsătorii și divorțuri, în tandem cu Silviu Prigoană. Fosta doamnă Prigoană s-a remarcat prin dezvăluirile despre felul în care Prigoană o „altoia” cu pliciul, dar și cu piciorul de lemn, inclusiv cu cel de rezervă, pe care-l ținea în portbagaj!

Necazul e că, și la acest capitol, Adriana Bahmuțeanu – candidata de azi – era incoerentă, schimbându-și declarațiile radical de la un an la altul.

Ce spunea în 2011: „Prigoană m-a bătut cu pliciul! În casă erau numai pliciuri, pentru că nu suporta spray-ul de muște, că e toxic. Și el a folosit pliciul pe mine, și eu l-am folosit pe el! (…) M-a bătut și cu piciorul lemn. Odată n-am mai suportat și i l-am aruncat pe geam, dar perversul s-a dus la mașină și a venit cu un alt picior de lemn! Mai avea unul în portbagaj!!!”.

Ce spunea în 2012: „Prigoană nu m-a bătut niciodată cu pliciul! Sunt legende urbane. Nu am ajuns la lucruri de genul ăsta. Nu i-am aruncat piciorul de lemn pe geam și nu m-a bătut cu pliciul. Dar ne-am bătut parte în parte!”.

Perioada OTV-istă a scandalurilor dintre Bahmuțeanca și Prigoană ne-a lăsat moștenire și o replică livrată în direct de soacra milionarului (mama Adrianei): „Silviule, mamă, ia-o acasă pe Adriana, împacă-te cu ea, poartă-te frumos cu ea, vezi ce faci, jar mănânci!”. 

Partidul Ecologist, pentru care candidează Adriana Bahmuțeanu, a semnat un procotol de susținere cu PSD-ul condus de Liviu Dragnea, în 2019, înainte de alegerile europarlamentare.

Așadar, pregătiți ștampila și pliciul: candidează Bahmuțeanca! Pliciul va fi semnul electoral al candidatei „ecologiste”.

Bătălia pentru Sectorul 1 se va da între trei candidați de calibru:

  • Clotilde Armand (USR, susținută și de PNL) – marea favorită, în prezent europarlamentar;
  • Viorel Tudorache (PSD) – actualul primar;
  • Ioana Constantin (PMP).

Va mai candida și Adina Alberts, soția lui Viorel Cataramă, din partea Pro România (partidul lui Victor Ponta).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Medic român din Londra: „Nivelul la care se discută în România despre Covid este unul penibil, foarte greu de suportat”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.