joi, mai 30, 2024
AcasăNewsIsteria coronavirus văzută din hipermarket. A cumpărat prea multă fasole și a...

Isteria coronavirus văzută din hipermarket. A cumpărat prea multă fasole și a vrut să dea 14 kilograme înapoi!

-

Unii români care au golit magazinele săptămâna trecută, speriați de riscul unei epidemii de coronavirus, încearcă să dea marfa înapoi, transmite Europa FM. S-a ajuns la situații hilare.

Subiectul a fost discutat în emisiunea „Deșteptarea” de luni dimineața. Au fost relatate câteva întâmplări penibile, inclusiv încercări de returnare a produselor pe motiv că au fost cumpărate prea multe! Cetățenii respectivi au fost, însă, refuzați.

Unul dintre realizatorii emisiunii povestește: „Îmi scrie un prieten. Nevastă-sa lucrează la Selgros Băneasa. Și spune așa: au început să apară clienți care au cumpărat prea mult zilele trecute și vor să returneze din cumpărături. În același timp, colega noastră Ada Sârbu postează: «La Auchan, ieri, casiera mi-a spus că cineva a încercat să returneze 14 kile de fasole. Nu i-au primit-o»”.

Același realizator povestește: „Sâmbătă dimineața m-am dus și eu la Mega (Image) să cumpăr o brânzică… Era un domn, avea într-un cărucior de ăla… cred că îndesase vreo 10-20 de baxuri de apă. Lumea se uita ciudat la el. Are apă pentru tot anul, săracu’ de el!”

- Advertisement -

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

2 COMENTARII

  1. In Brasov a fost pe la suermarketuri 2 zile o vanzoleala din asta.La magazinele de cartier a fost normal.
    Bine, in supermarketuri au fost gospodine din aste nealtoite de mult pentru care orgasmul suprem este sa-si plimbe plozii cu caruciorul in magazin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -