Iohannis: „Ce să dezbat cu ea? Partidul ei a gazat oameni în 10 august!” Preşedintele a explicat de ce nu acceptă o confruntare cu Dăncilă

6
7430
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis anunță că e hotărât să declanșeze alegerile anticipate

Președintele Klaus Iohannis a menționat, într-un discurs susținut cu ocazia unei vizite electorale la Ploiești, care sunt motivele pentru care a refuzat dezbaterea cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă. Președintele le-a răspuns și celor care îl critică pentru absența unei dezbateri între candidați.

Viorica Dancila, PSD
Viorica Dăncilă îl jignește grav pe președintele Klaus Iohannis într-o emisiune electorală la Antena 3

„Unii au început să dezbată dezbaterea. În esență o dezbatere este un lucru onorabil între politicieni. Dar, nu vreau să repet toată discuția, vreau să spun că nu particip la o dezbatere cu contracandidata fiindcă doamna Dăncilă reprezintă un partid nedemocratic, nereformat, reprezintă guvernul care a întruchipat regimul toxic Dragnea-Dăncilă, regim care a guvernat cras împotriva românilor, nu doar că a guvernat împotriva românilor, a atacat românii în stradă anul trecut pe 10 august. Pe reprezentantanta unui astfel de partid care a guvernat împotriva românilor și care mai nou aruncă acuzații xenofobe nu pot să o întâlnesc la o dezbatere. Despre ce să vorbim?”, a declarat Klaus Iohannis.

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale susține că România a fost compromisă în plan extern de acțiunile fostului premier Viorica Dăncilă.

Costi Cristache, strigând cu disperare, pe 10 august 2018, în faţa celor care i-au gazat la ordin PSD

„A, sigur, cineva poate să răspundă, este vorba despre România și despre români. Da, România în extern a fost compromisă de această contracandidată a mea. Vă amintiți ca s-a dus la New York și ne-a făcut mari probleme, s-a dus într-o țară vecină și prietenă și a încurcat capitala. Să vorbim despre viitorul românilor? Eu să vorbesc cu contracandidata despre viitorul românilor? Eu care îmi doresc un viitor bun pentru români și să vorbesc cu contracandidata care a condus guvernul care le-a făcut rău românilor, care i-a gazat pe 10 august? O candidată care a tolerat mereu atacuri xenofobe de cea mai joasă speță? Cu această doamnă să discut despre Europa?”, a mai susținut Președintele.

Klaus Iohannis a vorbit și despre atacurile recente ale social democraților.

Vasilica, în mijlocul clanului xenofob. Olguţa Vasilescu a comis o gravă eroare

„A pus această contracandidată a mea pe unii din echipa de la PSD să spună lucruri foarte ciudate. Cum că eu mi-aș dori să adun pesediștii undeva pentru reeducare. Bun, acuma una la mână, asta nu e treaba mea. Doi, ca să reeduci pe cineva, prima dată trebuie să fie educat. Ori de la persoane care mă atacă cu mizerii xenofobe nu pot pur și simplu să presupun că au beneficiat de prima etapă esențială de educație. Unii bine intenționați au vehiculat în spațiul public o chestiune: cum că lipsa dezbaterii ar reprezenta un deficit democratic. Acum, să vă spun sincer, în România există un deficit democratic, și are un nume: Partidul Social Democrat”, a fost concluzia lui Iohannis.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

6 COMENTARII

 1. Go West…
  (Together) We will go our way
  (Together) we will leave someday
  (Together) your hand in my hands
  (Together) we will make our plans
  (Together) we will start life new
  (Together) This is what we’ll do
  (Go west)Where the skies are blues
  (Go west)This is that we’re gonna do…….!!!!!!!!!

 2. ,ce sa dezbati mutulica ???? ce intrebare e asta,dezbati dezbateri nu e clar? Nu ai un program tot o dai cu lupta psd ca au batut si gazat ,ca sunt antidemocrati etc tu nu ai intervenit nici in 10 august nici in dezastru colectiv ,macar spune ce ai de gand sa faci in urmatorii 5 ani ai un program ?? sigur nu , doar sa iei pozitia mutului si la somn lung De ce romanii totdeauna tre sa aleaga din 2 mari catastropfe una mai mica ? te-ai dat peste cap si ai facut orice cu partidul tau sa-l inlaturi pe Barna Ne-am saturat sa te trezim si sa asteptam ca mutu sa vorbeasca Barna era cel mai potrivit ptr Romania ne-am saturat de partide vechi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here