Iohannis către Dăncilă: „Guvernarea dvs. a făcut deja mult prea mult rău României, opriți-vă! Nu mai faceți de rușine România!”

2
1370

Președintele Klaus Iohannis o acuză pe Viorica Dăncilă, într-o declarație de presă, că a încălcat Constituția prin refuzul de a veni la consultările de azi de la Cotroceni. Șeful statului îi cere să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european „doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului”.

Iohannis îi cere imperativ premierului: „Încetați să mai riscați credibilitatea țării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriți-vă! Nu mai faceți de rușine România cu toți oamenii neprofesioniști și cu probleme de integritate pe care insistați să îi nominalizați atât în Guvern, cât și în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!”

Declarația de presă a lui Klaus Iohannis

„Premierul Dăncilă încalcă flagrant Constituția și afectează grav credibilitatea României

Doamna Viorica Dăncilă continuă să demonstreze tuturor că nu mai are ce căuta în fruntea Guvernului. Refuzul de a se consulta astăzi cu Președintele României pe o problemă care vizează reputația țării noastre este o încălcare flagrantă a Constituției.

Gestul premierului arată, totodată, diletantismul și o totală lipsă de responsabilitate politică. Încăpățânarea prim-ministrului de a-și susține prietenii politici pentru o funcție în Uniunea Europeană, în ciuda evidentelor probleme de integritate, a dus deja la un eșec uriaș și riscă să producă daune semnificative României, inclusiv pierderea portofoliului de comisar european pe Transporturi de către țara noastră.

Îi atrag atenția în mod public doamnei Dăncilă: încetați să mai riscați credibilitatea țării pentru interese meschine de partid! Guvernarea dumneavoastră a făcut deja mult prea mult rău României, opriți-vă! Nu mai faceți de rușine România cu toți oamenii neprofesioniști și cu probleme de integritate pe care insistați să îi nominalizați atât în Guvern, cât și în posturi importante din cadrul Uniunii Europene!

Îi cer din nou premierului să respecte Constituția și legile țării și să facă o nouă nominalizare pentru poziția de comisar european, doar în urma consultării cu Președintele României și după obținerea avizului Parlamentului.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Noua porcărie impusă de borfașii PSD: moțiune de cenzură votată sâmbăta! PNL și USR reacționează dur

Sondaj IMAS: Iohannis are mai mult decât următorii trei candidați la un loc! Bătălie teribilă pentru poziția a doua

IMAS confirmă căderea PSD pe locul 3: PNL 27,7%, USR-PLUS 23,1%, PSD 19,5%. PNL și USR-PLUS ar guverna cu 55,4%

VIDEO. Lazarus a „ars” două fete în „butoiul lui Dincă”, la RTV. „Lasă-te mai moale!”, i-a cerut el fetei din butoi

Cumpănașu, delir total: „Am adus scutul de la Deveselu, am salvat laserul de la Măgurele. Și câștig doar 12-13.000 de euro pe lună, nu 30.000!”

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

2 COMENTARII

  1. Datoria Publică a ajuns din anul 2005 la 100 miliarde dolari și autostrăzi nu avem. Veți da afară 400.000 bugetari dar nu vor fi 200.000 bugetari în privat ca locuri de muncă. 200.000 bugetari vor trăi pe banii părinților. Industrie germană nu ați acceptat în România. Ați vrut fake economy din Olanda. România e pe ducă la capitolul liberalism. Voi bloca toate exporturile chineze spre Constanța. Importurile de bunuri chineze se vor face din portul Hamburg. Lecția lui Guderian.

    World Bank

  2. Doamneeeeeee…, parca nici cand am facut armata (noroc c-a fost la „T.R.”…) n-a trecut asa de greu timpul ramas pana la… „HAI-(E)LIBERAREEEEEEE”: numaram zilele, orele, minutele, secundele chiar…, pana laaa… IZBAVIREA de SAMBATA-SEARA, cand se va citi si, imediat, VOTA MOTIUNEA-de-CENZURA, pentru ALUNGAREA Guvernului-DEZASTRULUI-NATIONAL !

    Asadar, indiferent pe cine propune Dancileasca pentru Comisia Europeana, respectiva persoana va fi… RETRASA, ca si candidatura, si va fi INLOCUITA, de catre NOUL Guvern, NEpesedist !!!

    De aceea, ar trebui ca Opozitia-UNITA sa stabileasca, inca de pe-acum (pentru a putea fi comunicat IMEDIAT Bruxellesului !), nu numai numele premierului si ale ministrilor viitorului Cabinet, dar si pe cel al… comisarului european, din partea Tarii noastre !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.