Invadatorii ruși fug masiv din Crimeea. Coloane întregi de echipamente militare au trecut podul dinspre Kerci către regiunea Krasnodar

1
8107
Podul Kerci

Invadatorii putiniști încep să fugă din Crimeea anexată ilegal de Kremlin în 2014. Își transferă inclusiv echipamentele militare din regiunea Herson, pe care au ținut-o sub ocupație 8 luni de zile, către teritoriul Federației Ruse. Coloane întregi ale „denazificatorilor” au traversat zilele trecute podul Crimeea dinspre Kerci către peninsula Taman din regiunea Krasnodar.

Jurnaliștii de la site-ul Realitatea Crimeei au prezentat dovezi ale fugii precipitate a rușilor: un filmuleț video și mai multe imagini imortalizate de pe traseu.

Camioanele ocupanților au fost monitorizate din direcția Djankoi pe autostrada „Tavrida”. S-au deplasat în viteză pe o distanță de 127 de kilometri spre Feodosia, apoi au parcurs alți 97 de kilometri spre Kerci, după care au trecut podul către Krasnodar pe o ploaie torențială.

Corespondentul publicației citate a precizat că transportul civil de mărfuri de-a lungul podului Crimeea este în continuare interzis.

„Pe unul dintre camioanele militare rusești, care se deplasa ca parte a unui convoi din regiunea Herson, au fost văzute tractoare agricole importate”, dezvăluie Realitatea Crimeei. Cel mai probabil, aceste tractoare au fost furate de ruși înainte de retragerea acestora din Herson.

Se mai precizează că, în ultimele zile, „multe camioane militare rusești s-au deplasat în principal în direcția podului din strâmtoarea Kerci”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul diabolic al lui Putin pentru a târî și Belarusul în război: pune la cale asasinarea lui Lukașenko, urmând să dea vina pe Ucraina, Polonia și NATO

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* PSD impune, cu complicitatea PNL, o lege abuzivă, care favorizează mafiotizarea sindicatelor. Acestea primesc dreptul să facă afaceri și politică și să colecteze cotizații cu forța!

* Comisia Europeană: pensiile militarilor sunt pensii speciale și trebuie reformate până la sfârșitul anului!

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

* Adevărul despre scandalul din TVR: Olaianos n-a „împins-o” pe Nadine Vlădescu, ci a bătut-o crunt! „Am fost lovită cu palmele, pumnii și un set de chei peste față, cap și corp, strangulată și dată cu capul de perete, lovită cu picioarele, dar și cu pumnul în sânul drept”

* O rușine națională: Ilie Năstase. Infractor, agresor, recidivist, mitocan. Spune că pleacă din țara care nu-l merită, dar care l-a făcut general și senator prin impostură. Șantajează, minte și înjură ca un birjar

1 COMENTARIU

  1. Important nu e cum incepe un lucru ci cum se termină.
    Toți din Kremlin să meargă la naiba, a tomar por culo cu ei!!! și cele două popoare să înceapă să se reconcilizeze.
    🇺🇦❤️, 🇷🇺❤️.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.