marți, mai 28, 2024
AcasăFără categorieAlungați de ucraineni, rușii au lăsat, în garajele unei cooperative din Herson,...

Alungați de ucraineni, rușii au lăsat, în garajele unei cooperative din Herson, liste întregi cu agenți FSB care au participat la persecuția populației civile

-

„Denazificatorili” ruși din regiunea Herson s-au retras în grabă pe malul stâng al Niprului, sub presiunea contraofensivei ucrainene, dar au uitat să ia cu ei și documentele secrete. Astfel, serviciile speciale de la Kiev (SBU) au descoperit liste întregi cu agenți FSB care au colaborat cu ocupanții în timpul capturării Hersonului.

Informațiile au apărut pe canalul de Telegram și contul de Twitter al SBU. S-au găsit „obligații” scrise de mână ale agenților cu privire la cooperarea cu FSB, cazuri de studiu de agenție, notificările agenților despre rezultatele misiunilor inamice, „protocoale de căutare” în locuințele locuitorilor din Herson.

Se precizează faptul că invadatorii Kremlinului au lăsat documentele secrete pe teritoriul unei cooperative locale, în niște garaje, în timpul fugii din calea contraofensivei Armatei ucrainene.

- Advertisement -

Site-ul Ziaristii.com vă prezintă dezvăluirile făcute de Serviciul de Securitate al Ucrainei.

„Au fost dezvăluite fapte documentate de răpire și tortură a victimelor, precum și jefuirea caselor acestora sub pretextul efectuării «perchezițiilor»”

Trădare. „Conform materialelor expuse, s-a stabilit că acoliții inamicilor le-au dat «sfaturi» ocupanților cu privire la locul unde se aflau patrioții ucraineni, în special membrii mișcării de rezistență de pe teritoriul regiunii de sud.”

Torturi. „De asemenea, agenți ai serviciului special rus au participat la persecuția ilegală a locuitorilor locali pe «cazuri penale» fabricate. Au fost dezvăluite fapte documentate de răpire și tortură a victimelor, precum și jefuirea caselor acestora sub pretextul efectuării «perchezițiilor».”

- Advertisement -

Înrolați în VOG-8. „Angajații SBU au primit informații despre complicii agresorului, recrutați de ofițerii de cadre ai FSB, care făceau parte din «grupul operațional temporar VOG-8». Reprezentanții săi erau angajați în coordonarea activităților de recunoaștere și a celor subversive în direcția sudică.”

Avertisment. „În prezent, materialele confiscate au fost trimise spre examinare pentru acțiuni operaționale ulterioare de demascare a rețelelor de informații rusești. Serviciul de securitate avertizează despre inevitabilitatea pedepsei pentru cooperarea voluntară cu ocupanții. Măsuri complexe de neutralizare a activităților subversive ale inamicului au fost întreprinse de SBU și Poliția Națională a regiunii Herson.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Planul diabolic al lui Putin pentru a târî și Belarusul în război: pune la cale asasinarea lui Lukașenko, urmând să dea vina pe Ucraina, Polonia și NATO

* Listele negre făcute de putiniștii români. Politicieni, medici, jurnaliști, artiști și sportivi „vacciniști” sunt somați să-și ceară scuze, fiind comparați cu „criminalii Revoluției”!

* PSD impune, cu complicitatea PNL, o lege abuzivă, care favorizează mafiotizarea sindicatelor. Acestea primesc dreptul să facă afaceri și politică și să colecteze cotizații cu forța!

* Comisia Europeană: pensiile militarilor sunt pensii speciale și trebuie reformate până la sfârșitul anului!

* Statele UE caută soluții să ajute și corupta Românie să intre în Spațiul Schengen: se discută formarea unei comisii de monitorizare după modelul MCV

* Adevărul despre scandalul din TVR: Olaianos n-a „împins-o” pe Nadine Vlădescu, ci a bătut-o crunt! „Am fost lovită cu palmele, pumnii și un set de chei peste față, cap și corp, strangulată și dată cu capul de perete, lovită cu picioarele, dar și cu pumnul în sânul drept”

* O rușine națională: Ilie Năstase. Infractor, agresor, recidivist, mitocan. Spune că pleacă din țara care nu-l merită, dar care l-a făcut general și senator prin impostură. Șantajează, minte și înjură ca un birjar

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -