INCREDIBIL. Jandarm acuzat că i-a furat 50 de lei unei fetiţe, în magazin! Nu e un angajat de rând, ci ditamai şeful

2
917
În 10 august 2018, jandarmii au gazat copii

10 august 2018 a arătat faţa cea mai urâtă a Jandarmeriei Române. Faptul că atât de mulţi jandarmi au acceptat să încalce legea şi regulamentele militare, doar pentru a executa un ordin politic îndreptat împotriva populaţiei civile paşnice, arată cât de putredă e această instituţie. Nu degeaba tot mai multe voci cer desfiinţarea ei, din moment ce banii cetăţenilor plătitori de impozite sunt folosiţi împotriva lor, a statului de drept, a democraţiei însăşi.

Însă cazuri precum cel din Ialomiţa arată că nu e vorba doar de încălcarea legii în timpul serviciului, ci şi de lipsa eticii la nivel individual. Ceea ce denotă că angajările în sistem se fac anapoda, fără selecţie profesionistă, fără valori, probabil mai mult pe ideea „cine bate bine şi nu ţine cont de nimeni e bun de jandarm”.

Procurorii militari din Bucureşti anchetează cazul unui jandarm din Slobozia, care e acuzat că a furat 50 de lei de la o…fetiţă! Totul s-ar fi petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, într-unul din supermarketurile din Slobozia, unde o copilă ar fi pierdut o bancnotă de 50 de lei. Când s-a întors să ridice banii de jos, ea a observat un bărbat luase deja bancnota. Fata i-a cerut să-i înapoieze banii, însă acesta a refuzat. Mai mult, ar fi folosit respectiva bancnotă la propriile cumpărături! Micuţa și-a sunat imediat părinții, care au făcut imediat plângere la Poliţie. Respectivul a fost identificat în persoana șefului Serviciului Logistic al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița, anunţă săptămânalul ialomiţean „Independent„. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru furt pe numele lui, pe care îl vor înainta spre soluționare Parchetului Militar din Capitală, întrucât e vorba de un angajat al Ministerului Afacerilor Interne.

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au explicat faptul că, în funcție de rezultatele anchetei penale, vor lua măsurile legale care se impun.

„La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări, se vor adopta măsurile legale!”, a explicat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

CITIŢI ŞI:

INCREDIBIL! Au adus două camioane cu pietre în Piaţa Victoriei înainte de mitingul din 10 august! L-au cumpărat pe procurorul militar?

Cum a organizat PSD represiunea din 10 august. Prima confirmare publică!

Au stârnit AVALANŞA care îi va distruge! Plângeri pe bandă rulantă împotriva jandarmilor din 10 august

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here