Laptele otrăvit al lui Dragnea e apa otrăvită a lui Brateș din ’89. Scopul: speriați copiii și părinții! Noii „teroriști” vin din Occident

3
3425
Doi diversioniști: Liviu Dragnea (2019) și Teodor Brateș (1989)

Retorica dementă a lui Liviu Dragnea a atins cotele nebuniei absolute, sâmbătă și duminică, la Reșița și Târgu-Jiu. O nebunie controlată, care face parte dintr-un plan: înspăimântarea românilor, care trebuie să știe că Occidentl îi otrăvește, iar Dragnea îi salvează. Eventual, cu ajutorul Rusiei, ca și în decembrie 1989.

Liviu Dragnea – sâmbătă, la Reșița

„Sunt deranjati că am zis și noi, totuși, băncile să mai sprijine și economia, dobânzile să fie mai mici totuși decât sunt acuma. Asta doare? Deranjează? Să ne trateze și pe noi ca pe ceilalți. Îi doare că am început să vorbim serios despre alimentele otrăvite care intră în România. N-avem dreptul să vedem dacă mâncarea care intră în țara noastră nu este bună pentru copii? N-avem dreptul să vedem dacă laptele pe care îl cumpără mamele pentru copii este sănătos sau curat? De asta trebuie să fiu eu demonizat și omorât? Dacă este așa, accept! Când vreodată o roșie din Teleorman este mai puțin gustoasă decât o roșie din Spania sau din altă țară?”

Liviu Dragnea – duminică, la Târgu-Jiu

„Se tot spune că sunt cel mai rău om. Sunt rău, pentru că nu-mi doresc ca în România să mai intre fructe și legume cu otravă? Pentru că vreau ca pensionarii să aibă o viață liniștită? Pentru că nu vreau ca prețul la energie și la gaze să fie stabilit de un grup de șmecheri? Pentru că nu-mi doresc ca românii să beneficieze de dobânzi mai mari decât în Europa? Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansa să își pună produse în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca România să fie respectată? Dacă pentru asta sunt rău, da, sunt rău”.

Teodor Brateș – vineri, 22 decembrie 1989

„Vă rugăm să fiți atenți… Se spune că elementele acestea dușmănoase, securiștii, au otrăvit apa de la Sibiu, la Timișoara… Apa trebuie fiartă înainte de a fi consumată. Aceste lucruri sunt foarte importante. Vă rugăm, fiți atenți… în orașele acestea și în alte orașe unde eventual se petrec asemenea lucruri”.

Apropo: prin fierberea apei nu se scapă de otravă! Mor microbii, dar rămâne otrava. Mai grav: prin fierbere, apa otrăvită devine și mai periculoasă, pentru că rămâne mai puțină (o parte se evaporă), în timp ce cantitatea de otravă rămâne aceeași. Deci, va fi o otravă și mai concentrată.

NOTĂ. Fragmentul despre „Teodor Brateș și apa otrăvită” este extras din volumul „Crimele Revoluției” – de Grigore Cartianu. Dacă vreți să-l procurați, scrieți un mesaj pe e-mail la adresa [email protected] și lăsați un număr de telefon.

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. Din pacate se mai gasesc destui prosti care chiar il asculta. Din pacate chiar se intampla ca in magazine sa ajunga produse mai mult sau putin toxice. Dar vina nu e la Soros sau altii, este exact a institutiilor statului conduse, ghici de cine, de oamenii pusi de PSD.

  2. Omul are ce merită în lumea asta din cauză că lumea de dincolo nu aparține omului ci spiritului memorabil. Otravă e politica scrisă pe coapsele unei femei care promite binele dar face binele numai prin fapte şi legi rele. Într-o bună zi nu va mai fi omul şi Edenul revine animalelor care au fost primii proprietari ai unui clasic adevăr. Mirați sau nu românii votează mila sau parvenirea. Nu acumulez dolar, lire, euro şi sunt liberal 1947.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here