A încercat să se vaccineze anti-Covid într-un braț fals, de silicon, pentru a obține Certificatul Verde! A fost prins și are dosar penal

0
700

Nu doar românii sunt capabili de înșelătorii uluitoare, care fac înconjurul planetei. Un italian în vârstă de 50 de ani din Piemont (regiune din nord-vestul țării, cu „capitala” la Torino), care voia să obţină „certificatul Covid” fără a se vaccina, a încercat joi să imunizarea într-un braţ-proteză de silicon, relatează agenția France Presse, citată de News.ro.

„Acest caz ar friza ridicolul dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriaşă şi inacceptabilă faţă de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieţi omeneşti şi costuri sociale şi economice”, a denunțat gestul Alberto Cirio, președintele regiunii Piemont, într-o postare pe Facebook.

Bărbatul respectiv s-a prezentat joi seara la un centru de vaccinare din localitatea Biella cu o proteză foarte bine făcută. Culoarea şi senzaţia la atingere i-au trezit însă imediat suspiciuni infirmiereri care urma să-l vaccineze. Aceasta i-a cerut să-şi scoară cămaşa şi astfel a descoperit înşelătoria.

Bărbatul i-a cerut femeii să arate că n-a văzut nimic, însă aceasta a refuzat. Detaliile au fost furnizate de preşedintele Piemontului în postarea sa. Alberto Cirio a precizat că  șnapanul „va da socoteală (pentru fapta sa) în faţa justiţiei”.

Italia, la fel ca toţi vecinii săi europeni, se confruntă în prezent cu o recrudescență a pandemiei de Covid-19. Joi, statul peninsular a raportat aproape 17.000 de noi infecții depistate în ultimele 24 de ore.

Aproape 85% dintre italienii în vârstă de peste 12 ani au fost vaccinaţi până în prezent.

Începând de luni, în Italia va intra în vigoare un „super-certificat sanitar”, care urmează să fie acordat doar persoanelor vaccinate şi celor vindecate de Covid-19, care le va permite să meargă la cinema, la teatru sau la restaurant.

Certificatul Verde obişnuit – care poate fi obţinut prin efectuarea unui simplu test antigen – va permite accesul la locul de muncă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Șoșocă italian” a ajuns la spital în stare gravă, infectat cu Covid. De la „No Vax” la „Vaccinați-vă!”

* Ministrul Romașcanu a abuzat de imunitatea parlamentară pentru a nu deschide portbagajul mașinii, la un control de rutină al Poliției

VIDEO. Satiră usturătoare a lui Oreste la adresa lui Rareș Bogdan: „S-a transformat într-un broscoi fără rușine” / „Când te urâțești la suflet, degeaba pui ruj roz” / „Prea mică satira politică pentru un prea mare mincinos!”

EXCLUSIV. Cei 5 deputați PNL care au votat-o pe avocata interlopilor la șefia Comisiei juridice din Parlament. Au mai contribuit: PSD – 7, UDMR – 2, Minorități – 1

„Mi-au furat portofelul!“ O reporteriță RTV a fost tâlhărită la o manifestare AUR, în timp ce vorbea cu George Simion, de Ziua Națională, la Alba Iulia

* SERIAL (11). Silviu Brucan, agentul de pe axa Est-Vest

* Bănicioiu, ex-ministru PSD, inculpat de DNA pentru luare de mită: 3 milioane de lei ca să țină în funcție șefi de spitale conectați la Mafie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here