AUR duce balamucul la Cotroceni. Șoșoacă refuză să se testeze înainte de consultări, vrea să-l bage pe Iohannis în combinezon

4
4431
Diana Iovanovici-Șoșoacă

Partidul-balamuc, Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), duce scandalul și la Palatul Cotroceni. Conducerea AUR a desemnat-o pe senatoarea urlătoare, Diana Iovanovici-Șoșoacă, printre cei 5 delegați ai săi la consultările cu președintele Klaus Iohannis. Șoșoacă a anunțat însă că nu va accepta testul rapid anti-Covid, condiție obligatorie pentru toți reprezentanții partidelor la consultări.

Dacă va refuza testarea anti-Covid ori purtarea măștii de protecție, Șoșoacă nu va avea acces la sala consultărilor, fiind evacuată din Palatul Cotroceni.

În calendarul consultării partidelor parlamentare, etapă constituțională în procesul de numire a unui nou guvern după alegerile din 6 decembrie, delegației AUR i-a fost rezervat intervalul orar 14.00 – 15.00. Așadar, înaintea orei 14.00 e așteptat circul ambulant la Palatul Cotroceni: sosirea delegației AUR, din care nu lipsesc scandalagiul agresiv Dan Tănasă și vuzuzeaua anti-botniță Diana Șoșoacă. El – viitor deputat, ea – viitoare senatoare.

Când a transmis partidelor parlamentare invitația de a participa la consultări, Administrația Prezidențială le-a comunicat și regulile pe care trebuie să le respecte toți delegații. Printre acestea: purtarea măștii de protecție și efectuarea unui test rapid anti-Covid chiar la intrarea în Palat, care să dea rezultat negativ. Refuzul testării sau rezultatul pozitiv vor duce la eliminarea persoanei respective din delegația ce va avea acces la consultări.

„Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine”

Diana Șoșoacă, zurbagioaica de la AUR, a anunțat duminică seara, la România TV, că nu știa de obligativitatea efectuării unui test Covid-19 și nu va accepta să fie testată.

„Domnul președinte trebuie să respecte tratatele internaționale din care România face parte! Iar aceste tratate precizează clar că o persoană nu poate fi supusă unei proceduri medicale fără acordul ei. Dacă dânsul consideră că suntem pericol public, atunci să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat, să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine. Iar domnul președinte Iohannis să facă cosultările online, dacă se teme. Singurul virus pe care-l putem transmite e virusul patriotic”, a spus Șoșoacă la RTV.

Diana Șoșoacă

Din delegaţia AUR pentru consultările de la Cotroceni fac parte: George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

Vicepreşedintele AUR, Ringo Dămureanu, a emis duminică, la Craiova, o altă nerozie: „Avem nevoie să desfiinţăm cabinele de vot, care nu mai sunt demne de secolul XXI! Acolo intră bieţii angajaţi cu telefoanele şi transmit în direct. Cabinele trebuie desfiinţate!”.

Programul consultărilor de la Cotroceni

  • 11.00 – Partidul Social Democrat (PSD)
  • 12.00 – Partidul Naţional Liberal (PNL)
  • 13.00 – Alianţa USR-PLUS
  • 14.00 – Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR)
  • 15.00 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR)
  • 16.00 – Minorităţi naţionale reprezentate în Parlament.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. Șoșoacă, viitoare senatoare AUR: „Ne vor lua cu Armata, ne vor duce la abator, ca pe vite, la moarte”

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here