Toadere, puşcăria te mănâncă! Câţi ani de închisoare poate face ministrul Justiţiei în cazul „crima de la Mediaş”

4
9937
Tudorel Toader, "frate" cu asasinii, via recursul compensatoriu

Sorin Dumitraşcu, liderul sindicaliştilor din penitenciare, spune că Tudorel Toader a dezinformat când a declarat că autorul crimei de la Mediaş nu a fost eliberat în baza recursului compensatoriu, în vreme ce, în realitate, acesta ar fi fost liberat condiţionat în mai 2019 sau la termen în 2021.

„Îl avertizăm pe ministrul Toader că infracţiunea de comunicare de informaţii false se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani. În data de 16 ianuarie 2019, Tudorel Toader – încă ministru al justiţiei – informa opinia publică despre faptul că „autorul crimei de la Mediaş nu face parte din categoria celor care au beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu”. (…) În realitate, în situaţia în care nu ar fi existat aşa-numita lege a recursului compensatoriu, cel cunoscut drept criminalul de la Mediaş ar fi fost liberat condiţionat în luna Mai 2019, iar la termen în luna August 2021”, precziează Sorin Dumitraşcu, liderul Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP), printr-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

CITIŢI ŞI:

Mecanismul UE care-i va da gata pe borfaşii gen Dragnea şi Tăriceanu

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

4 COMENTARII

  1. Sa intelegem ca liderul sindical il va actiona in judecata pe ministrul Toader ? Pentru ca altfel, ministrul „ievaluare ” continua sa ne ameninte cu protejarea infractorilor si nu a victimelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here