Acasă Infracțiuni VIDEO. "Sindromul Tudorel". Bărbat decapitat cu drujba, în fața copiilor săi, de...

VIDEO. „Sindromul Tudorel”. Bărbat decapitat cu drujba, în fața copiilor săi, de cel căruia îi vânduse maşina. Criminalul a pătruns în casă tăind uşa tot cu drujba

Ziua şi nenorocirea. Marți, o profesoară a fost înjunghiată la şcoală de un fost elev. Miercuri, un bărbat a fost înjunghiat într-un magazin de un hoț de alimente. Joi, un om a fost tăiat cu drujba în curtea casei sale.

Crima de azi a avut loc în comuna Sânandrei, județul Timiş, situată la 15 kilometri de Timişoara. Mihai Laiu (44 de ani) a fost decapitat la el acasă, în fața copiilor săi, doi băieți de 14 şi 18 ani.

Moartea vine cu drujba

În smoala nopții, în jurul orei 4.30, zgomote puternice i-au trezit din somn, îngrozindu-i, pe locatarii casei din Sânandrei. Înăuntru, patru personaje încă buimace: Mihai Laiu, cei doi fii ai săi şi iubita băiatului de 18 ani. Până ca ei să-şi dea seama ce se întâmplă, nenorocirea a dat buzna peste ei. Un individ tocmai pătrunsese în casă, după ce tăiase cu drujba uşa de la intrare.

Mihai Laiu şi-a dat seama de pericol şi a ieşit din casă pe uşa din spate, fugind în grădină. A apucat să strige la mezinul familiei, care dormea aproape de el: „Fugi, ascunde-te! Ăsta ne omoară!”

Individul cu drujba i-a observat pe cei doi şi a alergat după ei. Ținta lui era Mihai. Acesta a încercat să sară gardul, dar în scurt timp agresorul l-a prins la gard şi i-a tăiat gâtul cu drujba. Mihai a murit pe loc, într-o baltă de sânge.

Mezinul are picioarele rupte

Între timp, copiii bărbatului încercau să se salveze.

Mezinul a fugit, aşa cum îi ceruse tatăl său înainte de a se pierde în întunericul grădinii. Băiatul de 14 ani a sărit din casă, fracturându-şi ambele picioare. Dar s-a ascuns şi a scăpat de furia criminalului cu drujba, care era concentrat pe tatăl adolescentului.

Băiatul de 18 ani şi iubita lui au reuşit să se ascundă în camera în care dormeau.

Zgomotele făcute de drujbă i-au alertat şi pe vecini. Unii au chemat poliția, sunând la 112. Mai multe echipaje au ajuns la faţa locului. A venit şi ambulanța. L-au găsit pe criminal pe uliță, nu departe de victima lui.

S-au certat de la o maşină

Vecinii şi rudele spun că ucigaşul şi victima sa se cunoşteau. Ei ar mai fi avut un conflict anul trecut, plecat de la o maşină.

Criminalul, care are 32 de ani, cumpărase în urmă cu ceva timp o maşină de la victimă. Nemulţumit de autoturism, cumpărătorul a cerut să-i fie returnaţi banii, lucru care nu s-a întâmplat. Ca să se răzbune, el a distrus o maşină a lui Mihai Laiu.

Pentru că, în ciuda insistențelor şi a amenințărilor, tot nu a primit banii, şi-a făcut un plan macabru. În întunericul nopții de miercuri spre joi, după ce a consumat alcool, a pornit spre casa lui Mihai Laiu. Ceea ce a urmat a fost o nenorocire de film horror.

Imediat după ce a fost capturat, criminalul a declarat că disputa dintre el şi victimă a pornit „de la o geantă cu droguri”.

Ucigaşul, care este originar din Arad, a fost reţinut de polițişti şi, apoi, arestat preventiv.

CITIŢI ŞI:

„Efectul Tudorel”: bărbat înjunghiat în magazin de cel căruia îi atrăsese atenția să nu fure

Efectul „Tudorel Toader&PSD-ALDE”: profesoară înjunghiată în liceu de un fost elev!

VIDEO. Imaginile cu crima din Mediaş. Cine plăteşte pentru invazia infractorilor „lui Tudorel Toader”?

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cookie Settings