Încă o plecare de la Digi 24. Soția lui Stelian Tănase caută „o altă ambianță profesională”

2
7483
Elena Vijulie Tănase și Stelian Tănase

O nouă demisie de la Digi 24. Elena Vijulie Tănase, unul dintre cei mai vechi oameni din echipa postului de televiziune, a decis să plece, după 8 ani. Jurnalista este actuala soție a lui Stelian Tănase.

Elena Vijulie Tănase a declarat, pentru Paginademedia.ro, că se va concentra pe proiecte de film documentar și istorie recentă, domenii de care s-a ocupat și la Digi 24 în ultimii ani, sub influența soțului ei, Stelian Tănase.

Elena Vijulie Tănase: „Este o demisie amânată, în sensul că proiectele mele legate de film documentar și istorie recentă cereau acest lucru. Pandemia a cerut cumva prezența mea ca jurnalist, astfel că am amânat aceste proiecte. În pandemie, am prezentat revista presei internaționale, a fost propunerea mea să fac această rubrică. Am simțit această nevoie pentru publicul din România. Ultima ediție de revista presei va fi duminică, 2 august. Cred că Digi 24 mi-a oferit tot ce îmi putea oferi și a venit momentul să merg mai departe, în acest an. Personal, cred că am nevoie de altă ambianță profesională. În mod cert, am nevoie de o schimbare. Cred că pandemia ne ajută pe toți să ne vedem mai clar prioritățile”.

Despre planurile ei de viitor, Elena Vijulie Tănase a spus: „Am mai multe proiecte, iar fiecare în parte reclamă foarte mult timp. În următoarele săptămâni mă voi gândi care este cel mai potrivit pentru anul următor. Este vorba de istorie recentă, dar nu știu sigur dacă pe acesta voi merge în perioada următoare. Este o perioadă de gândit acum”.

Elena Vijulie Tănase a venit la Digi 24 în august 2012, chiar la începuturile televiziunii, ca șef al Departamentului Politic. Ulterior, a realizat emisiunea de interviuri politice „Kilometrul 0”, scoasă din grilă în 2016.

Între 2013 și 2020 s-a ocupat de mai multe proiecte de istorie recentă:

  • „Coroana de oțel” (2 ani)
  • „100 de ani de comunism”
  • „100 de ani de viitor” (proiect de centenar)
  • „1989 – anul care a schimbat lumea”
  • „Revoluția Română. De ce a curs sânge” (documentar)

Înainte de a veni la Digi 24 (în 2012), Elena Vijulie – pe atunci, fără „Tănase” – a lucrat la BBC (8 ani, dintre care în ultima perioadă redactor-șef adjunct), „România liberă” (2 ani – șef departament politic) și Realitatea TV (un an și jumătate).

Elena Vijulie este sora deputatei Violeta Vijulie (PNL).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

2 COMENTARII

  1. O prezenta plina de prestanta, totusi, foarte prudenta, incadrata intr-un „punctaj” care sa nu aprofundeze prea tare subiectele atinse, pentru a nu leza reteaua de interese carora le este subordonata informarea in masa prin mass media de la noi dupa ’89….E un personaj misterios. Recunosc, agreabil, dar oarecum steril, care nu-si propune sa ne faca mai destepti, ci doar sa ne aflam in treaba cu totii….si timpul sa treaca!

  2. Pai cand vezi ca pe zi ce trece apar tot mai multi ciumati rosii pe post de „scriitori”, ce dracului sa faci,tu ,o basista convinsa ,care nici pe Iohannis nu l-ai suportat?😭😭. 🙋🙋Bye,bye,dear madam Tanase!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here