Șoșoacă, live, așteptând „piramida energetică“ de la Sfinxul din Bucegi: „Au vrut să-l mute de aici, să facă hotel. Ia uite, zăpadă! Mamăăă, ce frig e!“

0
5509
Șoșoacă i-a sfătuit misterios pe românii din străinătate să se întoarcă de urgență în țară, că peste 7-8 luni nu va mai fi posibil, l-a insultat pe Arafat spunând că e „păgân“ și a vorbit de Arsenie Boca la poalele Sfinxului, în timp ce făcea plinul cu energie transcendentală pelasgo-traco-daco-getică

Printre miile de oameni care au urcat duminică, 28 noiembrie, la Sfinxul din Bucegi, așteptând să vadă „piramida energetică“, s-a numărat și Diana Șoșoacă, băgată de români, pe 6 decembrie 2020, chiar în Parlament. Gâfâind din greu, probabil de la energia înmagazinată din „piramidă“, aceasta a făcut un „live“ pe Facebook în care a pomenit de-a valma de „pelasco trago geto-daci“, de conspirația mondială împotriva românilor, despre vaccinuri și „viruși“ și a povestit cum israelienii au vrut să ne mute Sfinxul ca să facă hotel!

De data aceasta, Șoșoacă a tras ceva pentru cele 11.000 de inimioare și like-uri primite pe Facebook la transmisia live de la Sfinx. Nu doar că a urcat pe jos de la Peștera (unde a fost nevoită să lase mașina senatorială), dar a și trebuit să îndure frigul cumplit și vântul tăios de pe Platoul Bucegilor. În timpul celor 21 de minute, cât a durat transmisia live, în timp ce se căznea să-i convingă pe oameni „fantastic ce energie se simte aicea”, Șoșoacă scăpa des și interjecții de data aceasta sincere și văicăreli: „Mamăă, ce frig e! Phaaa, ia uite și Sfinxul! Phaaa!“.

Proclamația de la Sfinx: România se va elibera în curând de „porcăriile cu virușii”. Și o revelație: pe 28 noiembrie, la 2.000 de metri altitudine, e zăpadă și frig!

De pe platoul Bucegilor, Șoșoacă a rostogolit un nou ghem de conspirații și povești fantastice. Ea a relatat cum un lanț uman a salvat acum câțiva ani Sfinxul din ghearele evreilor, care ar fi vrut să-l mute ca să facă acolo un hotel. În același timp, a proclamat apropiata victorie a României, care „se va elibera“ de „porcăriile cu virușii și vaccinul“.

Senatoarea nu pare familiarizată deloc, de fapt, cu excursiile în natură, pentru că a părut uimită să vadă că la peste 2.000 de metri găsește zăpadă și gheață pe 28 noiembrie: „Ia uite, aici e zăpadă, gheață chiar! Ia uite ce e aici!“.

Odată bifat și acest obiectiv, aleasa neamului a anunțat că peste două zile va „ateriza“ în alt punct de interes, la pelerinajul de la Peștera Sfântului Andrei.

În ciuda faptului că face caz de credința ortodoxă, pe care o invocă permanent, aleasa neamului pare că-și face, în realitate, agenda strict după evenimentele de interes pentru nișa ei de electorat. Biserica Ortodoxă respinge categoric, ca păgâne, superstiții și credințe precum cea privind așa-zisa „piramidă energetică“ de la Sfinxul din Bucegi.

Asta n-a împiedicat-o pe Șoșoacă să bântuie cu live-uri pe Facebook pelerinajele religioase de la Sfânta Parascheva și Sfântul Dumitru cel Nou, să mai facă un „pelerinaj“ la „piramida energetică“ a „pelasgo traco geto-dacilor“, iar apoi să încheie campania cu la Peștera Sfântului Andrei, unde o așteaptă amicul IPS Teodosie, alias Mache, fost turnător la Securitate ajuns Arhiepiscopul Tomisului.

Revelațiile Dianei Șoșoacă la Sfinxul din Bucegi

„Astăzi este ziua Sfinxului. Am ajuns și aici! Aici ar fi trebuit să fim toți cei care mai simțim ceva pentru ceea ce au fost cândva pelasco traco geto-dacii! (…) Mamăă ce frig e! Ia uite, aici e zăpadă, gheață chiar! Ia uite ce e aici! Phaaa, ia uite și Sfinxul! Phaaa! (…) Fantastic ce energie se simte aicea! (…) Au fost în jur de 10.000 de oameni! Sunt foarte mulți tineri, suntem toți aicea! Extraordinar. Lăsați porcăriile cu virușii (virusurile – n. red.) și cu vaccinul că nu mai merg minciunile și mizeriile. În curând, România se va elibera, nu mai e mult, avertismentul meu din Parlament a fost înțeles, dar aici vorbim despre altă energie, o energie pură, de-aia au și vrut la un moment dat să mute Sfinxul de aici, să facă un hotel! Aici s-a format un lanț uman care a salvat Sfinxul de la a fi mutat. Dacă nu știți, vă spun eu! O firmă israeliană fusese să pună mâna pe tot ce înseamnă aici pământul ăsta sfânt și a solicitat mutarea Sfinxului“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* UE intră în alertă din cauza variantei „super-mutant“ a virusului. Ursula von der Leyen anunță restricții impuse Africii de Sud

VIDEO. Teoria dementă a unui fruntaș AUR la dispariția antivaccinistului Făgădaru: „Ne-au omorât un camarad. Avea sacul negru pregătit sub monitor” / „Criminalii așa au omorât mii de oameni nevinovați la ATI, cu protocoalele lor” / „Nemernicii l-au sacrificat ca să-l dea exemplu”

* SERIAL: „Sfârșitul Ceaușeștilor” (5). Gorbaciov despre Ceaușescu: „impertinent, fanfaron, demagog”

* Coadă la depunerea demisiilor din PNL. „«Noul PNL» și-a mințit cu nerușinare electoratul. Am văzut o decădere morală absolută”

* „Cea mai nerușinată trădare a votului popular de după 1990. O mineriadă politică”. Printre semnatarii manifestului: Monica Macovei, Mircea Cărtărescu, Tudor Chirilă, Radu Paraschivescu

* Laura Vicol-Ciorbă, avocata Cămătarilor și fina fugarului Dragomir, pusă de coaliția PSD-PNL șefă a Comisiei Juridice din Camera Deputaților! Vicol cerea desființarea DNA și păstrarea Secției Speciale

* Laura Vicol a depus la bancă, în 2021, un milion de lei! Ce avere are noua șefă a Comisiei Juridice

* A reapărut Rareș Bogdan! Anunță că se va „unge“ ministru în 2023, ca să fie „un garant că domnul Ciolacu va face ceea promite“

* Încercarea ratată de racolare a lui CTP la masonerie. „Trebuie neapărat să intrați. Puteți să faceți foarte mult bine acestei țări”

* Radu Moraru, zdrobit de propriile minciuni anti-vacciniste și jigniri scabroase. Nașul TV, amendat de CNA cu încă 100.000 de lei

* VIDEO. Primul meci de fotbal oprit din cauza Covidului. Benfica avea 7-0 la pauză, adversara sa a rămas doar cu 6 jucători. Un portar a jucat fundaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here