Acasă Justiție Hunor, dublă lovitură anti-Dragnea: o susţine pe Kovesi în Europa şi este...

Hunor, dublă lovitură anti-Dragnea: o susţine pe Kovesi în Europa şi este împotriva Ordonanţei 7!

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că Laura Codruţa Kovesi ar trebui să fie procuror european, dacă a ajuns până în acest punct al selecţiei şi dacă Parlamentul European consideră că este potrivită pentru funcţie.

”Doamna Kovesi cred că trebuie să fie procurorul general acolo unde candidează, asta cred eu. Fiindcă a fost plasată de Parlament pe primul loc şi dacă mergi pe această idee atunci trebuie să fie acolo” a spus Kelemen Hunor, la Digi 24.

Mai mult, probabil spre uimirea lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, Hunor a declarat că nu e de acord cu celebra OUG 7, care i-a scos în stradă pe magistraţi, actori, suporteri, profesori, studenţi sau poliţişti.

Pe mine m-a enervat un pic, dar în politică nu poţi să te enervezi în orice moment, m-a supărat un pic, m-a luat prin surprindere, ca să fiu mai elegant în exprimare, OUG 7 şi e o problemă”, a spus Kelemen Hunor.

Ne-am trezit cu Ordonanţa 7 care, de fapt, întoarce tot ce am făcut un an şi jumătate. Şi Timmermans şi oricine care se uită la această ordonanţă de urgenţă poate să spună: totuşi, ce se întâmplă, ce s-a schimbat în câteva zile, în câteva săptămâni? Trebuie să explicaţi raţional. Eu nu am văzut o explicaţie raţională, mai ales că apoi a venit o altă ordonanţă de urgenţă, prin care s-a pus aproape totul la loc în faza de dinaintea aprobării Ordonanţei 7”, a adăugat Kelemen Hunor.

Există, se vede, o oarecare grabă, nesiguranţă în gândire, care nu are o susţinere argumentată, raţională în această zonă”, a continuat el.

CITIŢI ŞI:

Nu ne oprim până nu anulaţi OUG 7 şi nu desfiinţaţi Secţia care face dosare politice magistraţilor! Continuă protestele anti-PSD&ALDE

Consiliul Europei: Desființați „Secția lui Tudorel”! TREBUIE să țineți cont de recomandările Comisiei de la Veneția!

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Actorii se solidarizează cu magistrații. Își vor aștepta spectatorii în fața teatrului, cu banderole albe, înaintea spectacolului

Victor Rebengiuc, admirabil la 86 de ani. Zeci de actori, solidari cu magistrații. Marș de 3.000 de oameni în Capitală

Fugarul Ghiţă ameninţă „bandele #Rezist”: „Dacă poliția nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. Ne asumăm”

Șnapanul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și-a plasat omul de casă în CNA

INCREDIBIL. Dăncilă continuă atacul cu Ordonanţa 7 cosmetizată, în ciuda avizului negativ al CSM. Tot pe şest, ca şi data trecută

loading...

2 COMENTARII

  1. UDMR mi-ar face vânt la FIDESZ cu mare amărăciune afară din PPE. Dar bine că UDMR nu e Eugen Tomac din PMP. Până una alta doamna Laura Codruța Kövesi e Șeful Parchetului European. Va avea multe de spus în noua funcție. Şi din România sper numai un mare rău să nu i se facă. Anume: Tudorel Toader să nu ia Tel Drum de la DNA la Secția DIICOT. Iar viitorul anticorupției sună bine.

    Vom face din Dumnezeu un mare Gott.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările