Acasă Dezvăluiri Șnapanul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și-a plasat omul de casă în CNA

Șnapanul Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și-a plasat omul de casă în CNA

Printre noii membri ai Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), din noiembrie 2018, se numără și Ramona Elena Sorescu. Aceasta a fost impusă în instituția care amendează televiziunilor de trezorierul PSD, Mircea Drăghici.

Până anul trecut, Ramona Sorescu a fost director executiv la Absolut TV, televiziunea piteșteană a soților Georgiana și Mircea Drăghici, prin care au fost sifonați 1,8 milioane de lei din bani publici, via PSD, așa cum a dezvăluit săptămânalul „Newsweek România”.

Echipa Absolut TV, pe vremea când televiziunea familiei Drăghici funcționa și o avea directoare pe Ramona Sorescu

Înainte de a fi șefă la televiziunea familiei Drăghici, Ramona Sorescu a fost producător executiv la Realitatea TV, în perioada în care patron era Sorin Ovidiu Vîntu (2007-2011). Apoi, producător executiv la TVR Info și la Money Channel, dar și producător video în cadrul lanțului de hoteluri Phoenicia (deținut de Mohammad Murad).

Cât timp a fost director executiv la televiziunea familiei Drăghici, Ramona Sorescu era plătită și de PSD, unde figura ca asistent relații publice și comunicare.

Hop și „Maidanezul”!

Soțul noii membre a CNA e Bogdan Sorescu, fost consilier de comunicare al PSD, sub aripa ocrotitoare a trezorierului Mircea Drăghici. Anul trecut, PSD i-a plătit lui Bogdan Sorescu 13.000 de euro.

Și Bogdan Sorescu a fost „parașutat” la Realitatea TV în „epoca Vîntu”, unde, nefiind clar cu ce se ocupă, s-a ales cu porecla „Maidanezul”.

Bogdan Sorescu, soțul Ramonei Sorescu

Ca membru al CNA, Ramona Sorescu are rangul de secretar de stat. Grav este că un asemenea personaj, dedicat cu trup, suflet și familie partidului, ajunge să ia decizii în organismul de reglementare a domeniului audiovizual. Doamna Sorescu poate să amendeze pe cine vrea (de exemplu, pe criticii șnapanului Mircea Drăghici și ai partidului-mafiot PSD, cei care au plătit-o ani de zile și au plasat-o în CNA), dar poate să și protejeze televiziunile de casă ale PSD (Antena 3, RTV, TVR 1 etc.).

Declarația de avere a Ramonei Sorescu arată că și ea, și soțul ei au fost plătiți și de PSD, și de televiziunea PSD

Ramona Sorescu a învățat de la patronii săi mediatico-politici (soții Drăghici și PSD) să încalce legea. Așa se face că, la câteva luni după preluarea mandatului de membru al CNA, nu și-a publicat datele obligatorii pe site-ul CNA: CV inexistent, fotografie inexistentă, prezentare inexistentă, declarație de avere incompletă (printre altele, nesemnată).

Declarația de avere nu e semnată

Când dai click pe Ramona Elena Sorescu, obții un mesaj neprietenos: „Pagină în curs de actualizare”. Majoritatea membrilor CNA și-au completat aceste date.

Se tot actualizează de câteva luni…

CITIȚI ȘI:

loading...

1 COMENTARIU

  1. Fiecare adult are o parte din sufletul real prins de coarne prin odăile PSD. Lumea în real demonizează presa cu multe puncte de întrebare. Doamna în cauză a stat cam mult sub patrafirul unui grup organizat de interese care nu pune mare aur pe legea Constituțională ce garantează libertatea presei pe pământ american. Limba presei trebuie a fi scurtată în cazul unora spun cu glas tare vocile democrației. Nici nu poți ajunge la pensie dacă nu omori un vârf de penetrare a legii prin implicare. E ca şi cum zilnic am fi bombardați cu acadele care bombonizate devin alergii şi urticaria omoară furia şi nebunia. Un gând nociv. Evident. Lumea cere presă. Unii nu ofere veşti de pe front şi uită maleficul din care presa extrage uleiul şi PSD restul.

    Cred în Dumnezeu că construieşte binele, autostrăzi pentru nebunii de gardă. Prin televiziuni voi demonstra că Dumnezeu nu e antisemit. Evreii cunosc noțiunea cum face parte dintr-o lege nocivă a negurii. Omul face parte din sluj. Prin sluj vom înțelege pupincurismele apoteotice care se urcă la amvon şi loveste miezul artei. Presa liberă în democrație e artă. E CNN.
    Nu e corect din punct de vedere filozofic a face parte din crima ordinară. Postul de Paşte e frumusețea unui spirit energic care fiind apropiat de uman conferă o putere necazului şi o soluție poporului.

    De aceea sunt abonat forever ca mentor la http://www.ziaristii.com. Un pierdere de zel ar face din PSD caznă pentru un mileniu.

    12 Martie 2019 ora 16:50

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările