Haos în PSD: Solomon taie, Ciolacu coase! Cum au rămas sportivii, o zi, fără indemnizații?

3
689
Marcel Ciolacu, PSD
Marcel Ciolacu, președinte PSD

În comisia de muncă, marți dimineața, deputatul PSD Adrian Solomon a propus tăierea indemnizațiilor de merit pentru sportivi și artiști la discuțiile pe mariginea proiectului de lege pentru eliminarea pensiilor speciale.

Deși reprezentanții PNL i-au atras atenția că propunerea lui n-are nicio noimă, PSD-istul Solomon a mers înainte cu propunerea, iar majoritatea social-democrată din comisie au votat-o.

Câteva ore mai târziu când a realizat grozăvia, președintele Marcel Ciolacu a anunțat că partidul se opune eliminării indemnizațiilor „…de merit pentru artişti şi sportivi, precum şi a drepturilor altor categorii profesionale şi va vota împotriva acestui amendament la şedinţa de plen de mâine”, a transmis Marcel Ciolacu, citat de News.ro.

Haosul din PSD e desăvârșit: dimineață a votat un amendamendat de eliminare a indemnizațiilor pentru artiști și sportivi, amendament pe care, miercuri, nu va vota în plen.

În plus, liderul PSD a precizat că Adrian Solomon nu a avut mandat din partea PSD pentru promovarea acestui amendament.

”Nu a existat niciodată vreo discuţie în interiorul partidului despre acest subiect, iar astfel de poziţii singulare nu reprezintă punctul de vedere al PSD”, a mai transmis Ciolacu.

Deputatul PSD Adrian Solomon, preşedinte al Comisiei de muncă din Camera Deputaţilor, a propus, marţi, eliminarea indemnizaţiilor de merit pentru artişti şi sportivi.

Anunțat de către repoerteri de declarația lui Ciolacu, deputatul Solomon a spus că a susținut acele tărieri: „ca să văd reacția PNL și USR”.

Comisia a dezbătut, marţi, propunerea legislativă privind eliminarea pensiilor de serviciu pentru deputaţi şi senatori şi senatori, judecători şi procurori, personalul auxiliar de specialitare al instanţelor judecătoreşti şi al parchetelor, poliţişti, funcţionari publici cu statul special, funcţionari publici parlamentari, membrilor corpului diplomatic şi consular al României, membrilor Curţii Constituţionale şi a personalului aeronautic civil navigant profesionist din aviaţia civilă din România, anunță News.ro.

Comisia de muncă a adoptat în unanimitate propunerea de eliminare a tuturor pensiilor speciale, cu excepţia celor ale militarilor şi poliţiştilor, iar votul final este programat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, care este for decizional.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O nouă șobolăneală de-a lui Meleșcanu: lansarea Bancii Chinei în România

* Firea, vânătă de frig în primărie! Caloriferul electric, ultima ei salvare

* Domnul Goe din Focșani, deranjat că-i controlat la bani. Oprișan atacă PNL că verfică PNDL

* Un păduche ce se hrănește cu sângele revoluției. Gelu Voican Voiculescu, 200.000 de euro datorii la stat

* Gelu Voican Voiculescu, groparul Ceaușeștilor, zice că dă pomelnice cu „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”!

* Arestări spectaculoase pentru trafic de droguri de mare risc: fostul șef al „Doi și-un sfert” și frumoasa șpăgară din dosarul Microsoft

* PSD, alba-neagra cu Gușă. Firea i-a dat binecuvântarea să revină în partid. Până când?

* Cumpănașu, turbat: „Mă, fir-ați ai dracu’ de nemernici! De procurori nenorociți!” / „Handicapatule care ești!”

3 COMENTARII

 1. Psd-istii „astia” isi bat joc de Romania!!!! Scosi in afara legii, mama lor de tradatori, ca e chiar pe fata bataia de joc fata de un intreg popor!!!!! In loc sa puna umarul sa scoata tara din rahat ei se joaca facand mizerii „ca sa vada reactia PNL-USR”!!!! Scarbelor!!!!!

  • Care tara?
   Astia mai au vreo legatura cu Romania sau Romanii?
   Au vreo legatura cu social-democratia?
   Sa mance si gura la baronii lor ceva, asta este singura lor doctrina.
   Cum ii decuplezi de la robinetul cu bani sant in stare sa arunce tot in aer.
   Sa treaca sarbatorile si cred ca trebuie sa iesim din nou in strada.
   Daca USR-ul se codeste macar Societatea Civila sa fie alaturi de acest Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here