marți, mai 28, 2024
AcasăNewsGelu Voican Voiculescu, groparul Ceaușeștilor, zice că dă pomelnice cu "Elena și...

Gelu Voican Voiculescu, groparul Ceaușeștilor, zice că dă pomelnice cu „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”!

-

Ucigașul sadic Gelu Voican Voiculescu, figură sinistră a loviturii de stat sovietice din decembrie 1989 în România, a lansat o nouă rafală de intoxicări, la 30 de ani de la evenimente.

Sinistrul personaj s-a lăfăit la Antena 3, profitând de incapacitatea celor doi „jurnaliști” din fața sa – Mihai Gâdea și Mircea Badea – de a-i pune întrebări încuietoare. Astfel, Voican a spus multe minciuni fără a fi contrazis.

De exemplu, a afirmat că filmul procesului de la Târgoviște, din 25 decembrie 1989, a fost difuzat la TVR „pe la ora 6”, când de fapt acest lucru s-a întâmplat după ora 23.00, spre miezul nopții! Nu a fost o minciună nevinovată, ci una calculată, premeditată, având rolul de a ascunde jocurile murdare făcute de grupul sovietic Iliescu-Militaru-Brucan-Voican, în timp ce difuzarea casetei se tot amâna.

- Advertisement -

Mult mai grave au fost minciunile de fond lansate de „barba bolșevică a Revoluției”, referitoare la crime, morți, proces, teroriști. Aceleași pe care le tot rostogolește de 30 de ani, dar pe care le-am demontat în volumul „Crimele Revoluției” și în enciclopedia ilustrată „Cartea Revoluției”.

Gelu Voican Voiculescu

Pomelnicul „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”

Gelu Voican Voiculescu și-a exersat încă o dată cinismul scârbos. După ce a jucat rolul de cioclu în decembrie 89, executând cu sânge rece planul criminal stabilit la Moscova (lichidarea soților Ceaușescu, dar și împușcarea câtorva mii de români, pentru a impune teoria „teroriștilor lui Ceaușescu”), Voican a devenit creștinul pios care aprinde lumânări celor pe care i-a ucis! „Mărturia” sa e de un tupeu insuportabil.

„În repetate rânduri, de Ziua Eroilor, când se fac foarte multe parastase, am strecurat câte o colivă cu un pomelnic «Elena și Nicolae, morți fără lumânare» – cum e formula respectivă. În special la Biserica Amzei, unde preotul, care-mi era prieten, știa de… dar între zeci de pomelnice, cu nenumărate liste, trecea neobservat. Am și o filmare… Din punct de vedere creștinesc, pentru conștiința mea, dar fără nicio ipocrizie – că am făcut-o în cea mai mare discreție – am considerat că merită ușurarea pe care o produce un parastas. Eu cred în rostul pomenirii morților, în practica noastră ortodoxă.”

- Advertisement -

Așadar, Voican – omul venit din tenebrele Securității și pliat perfect pe planul GRU-KGB – s-a dus la Târgoviște să-i lichideze pe Ceaușești ca într-un trib african, apoi s-a ocupat și de îngroparea lor, iar acum dă pomelnice cu numele lor, le aprinde lumânări și le face colivă! Ce penibil!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. G-V Voikulesku – un dezaxat malefic criminal bolșevik care a fost invitat să’și facă numărul la latrina A3, aparținând unui alt criminal malefik bolșevik hidos – Voikulesku, secondat de lingăii pupinkuriști ai acestuia din urmă ! Grohăielile și râgâielile lor pestilențiale continuă să împută excesiv atmosfera din România, având un rol deosebit de nefast asupra calității mediului și a sănătății cetățenilor români onești din țară !!! 👹👺👿😱😤

  2. Stiti de ce Moise dupa plecarea din Egipt a zabovit 48 de ani in desert?? Drumul in orice condtii era de max. doua saptamini!!? Domnul I/a spus: nu poti sa creezi un popor liber din sclavi!! Inca sintem tributari!
    Fiul meu, Sergiu este nascut in 21 dec 1989. Da! el s/a nascut liber si sint mindru de asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -