Gelu Voican Voiculescu, groparul Ceaușeștilor, zice că dă pomelnice cu „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”!

3
4535
Gâdea - Badea - Voican Voiculescu

Ucigașul sadic Gelu Voican Voiculescu, figură sinistră a loviturii de stat sovietice din decembrie 1989 în România, a lansat o nouă rafală de intoxicări, la 30 de ani de la evenimente.

Sinistrul personaj s-a lăfăit la Antena 3, profitând de incapacitatea celor doi „jurnaliști” din fața sa – Mihai Gâdea și Mircea Badea – de a-i pune întrebări încuietoare. Astfel, Voican a spus multe minciuni fără a fi contrazis.

De exemplu, a afirmat că filmul procesului de la Târgoviște, din 25 decembrie 1989, a fost difuzat la TVR „pe la ora 6”, când de fapt acest lucru s-a întâmplat după ora 23.00, spre miezul nopții! Nu a fost o minciună nevinovată, ci una calculată, premeditată, având rolul de a ascunde jocurile murdare făcute de grupul sovietic Iliescu-Militaru-Brucan-Voican, în timp ce difuzarea casetei se tot amâna.

Mult mai grave au fost minciunile de fond lansate de „barba bolșevică a Revoluției”, referitoare la crime, morți, proces, teroriști. Aceleași pe care le tot rostogolește de 30 de ani, dar pe care le-am demontat în volumul „Crimele Revoluției” și în enciclopedia ilustrată „Cartea Revoluției”.

Gelu Voican Voiculescu

Pomelnicul „Elena și Nicolae, morți fără lumânare”

Gelu Voican Voiculescu și-a exersat încă o dată cinismul scârbos. După ce a jucat rolul de cioclu în decembrie 89, executând cu sânge rece planul criminal stabilit la Moscova (lichidarea soților Ceaușescu, dar și împușcarea câtorva mii de români, pentru a impune teoria „teroriștilor lui Ceaușescu”), Voican a devenit creștinul pios care aprinde lumânări celor pe care i-a ucis! „Mărturia” sa e de un tupeu insuportabil.

„În repetate rânduri, de Ziua Eroilor, când se fac foarte multe parastase, am strecurat câte o colivă cu un pomelnic «Elena și Nicolae, morți fără lumânare» – cum e formula respectivă. În special la Biserica Amzei, unde preotul, care-mi era prieten, știa de… dar între zeci de pomelnice, cu nenumărate liste, trecea neobservat. Am și o filmare… Din punct de vedere creștinesc, pentru conștiința mea, dar fără nicio ipocrizie – că am făcut-o în cea mai mare discreție – am considerat că merită ușurarea pe care o produce un parastas. Eu cred în rostul pomenirii morților, în practica noastră ortodoxă.”

Așadar, Voican – omul venit din tenebrele Securității și pliat perfect pe planul GRU-KGB – s-a dus la Târgoviște să-i lichideze pe Ceaușești ca într-un trib african, apoi s-a ocupat și de îngroparea lor, iar acum dă pomelnice cu numele lor, le aprinde lumânări și le face colivă! Ce penibil!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

3 COMENTARII

  1. G-V Voikulesku – un dezaxat malefic criminal bolșevik care a fost invitat să’și facă numărul la latrina A3, aparținând unui alt criminal malefik bolșevik hidos – Voikulesku, secondat de lingăii pupinkuriști ai acestuia din urmă ! Grohăielile și râgâielile lor pestilențiale continuă să împută excesiv atmosfera din România, având un rol deosebit de nefast asupra calității mediului și a sănătății cetățenilor români onești din țară !!! 👹👺👿😱😤

  2. Stiti de ce Moise dupa plecarea din Egipt a zabovit 48 de ani in desert?? Drumul in orice condtii era de max. doua saptamini!!? Domnul I/a spus: nu poti sa creezi un popor liber din sclavi!! Inca sintem tributari!
    Fiul meu, Sergiu este nascut in 21 dec 1989. Da! el s/a nascut liber si sint mindru de asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here