Restaurantele ar putea fi redeschise în curând! Guvernul caută soluții pentru reluarea activității în spațiile închise

0
326

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a solicitat Grupului de Suport Tehnico-Științific o analiză privind posibila redeschidere a activității în spațiile închise, printre care și restaurantele. În funcție de această analiză va fi luată o decizie, spune șeful Guvernului.

„Am solicitat Grupului de Suport Tehnico-Științific să analizeze posibilitatea reluării activității în spații închise, în restaurante. Aștept evaluarea și în funcție de asta vom lua o decizie”, a declarat Ludovic Orban.

Premierul va avea în această săptămână o nouă întâlnire cu reprezentanții din industria HoReCa (Hoteluri – Restaurante – Cantine), a anunțat luni, după ședința conducerii PNL.

Orban a precizat că nu a fost stabilit încă un calendar, dar odată cu scăderea temperaturilor este nevoie de o decizie, pentru că va deveni tot mai dificil, chiar imposibil în zona montană, de servit masa la terasă.

„Aștept un punct de vedere, și în funcție de asta vom stabili un calendar. În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Se va termina sezonul estival și odată cu scăderea temperaturii vor trebui luate măsurile pentru a permite ușor-ușor, în condiții de siguranță, să fie luate aceste decizii”, a mai spus premierul.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here