Acasă Cultură VIDEO. "Românie, Românie, nu lăsa români să plece! Am ajuns străini în...

VIDEO. „Românie, Românie, nu lăsa români să plece! Am ajuns străini în lume, depărtaţi de fraţi şi case”. Corul copiilor care ne fac să plângem

Senzaţional! Înălţător! Minunat! Un cântec pentru deşteptare naţională, de o forţă devastatoare. Să fie aceşti copii şansa eliberării noastre de urmaşii comunismului? Vorbele sunt de prisos. Ascultaţi-i şi pregătiţi o lacrimă! Nu de tristeţe, ci de bucurie.

loading...

4 COMENTARII

  1. Nu cu vorbe pot fi adusi romanii inapoi.
    Din pacate multi dintre noi se regasesc intr-o fraza lansata de Dan Dungaciu: Exilul incepe can oamenii devin straini in propria tara. Romanii de afara au decis sa plece cand deja nu mai aveau tara.
    De aceea multi nu se vor mai intoarce in Ro., pentru ca dincolo de declaratii pompoase si bataia cu caramida in piept Romania este o tara fara substanta, goala pe dinauntru, este o tara fara echitate sociala,fara grija de viitor, o tara care dispretuieste dispora fara a se jena totusi sa beneficieze de 4 miliarde de euro anual.
    Romanii care nu gasesc o ancora acasa vor fi luati de curenti spre alte tari.

  2. Dar cei de la conducerea de-acum nu apreciaza oamenii. Ca dovada ca au trimis trupe de jandarmi sa chinuie si sa alunge niste oameni stiind ca erau in procent mare din diaspora, sigur nu numai diaspora conta, dar ce pretuire au acesti lideri pentru oamenii ce traiesc si isi zic romani? Copiii din acest cor nu au profunzime, din pacate, ei canta ca niste robotei nevinovati…Din nenorocire se pierde foarte usor patosul patriotic in epoca muzicii rock…Totusi, speranta ramane la generatia matura de a transmite stafeta patriotismului….nu stiu, insa, ce fel de patriotism le transmit iubitorii de psd…un patriotism stramb care presupune ura fata de tarile dezvoltate, in loc sa fie admiratie si respect, generator al aspiratiei de a le calca pe urme pentru a progresa….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările