George Simion la DNA: „PNL a încercat să ne cumpere 5 parlamentari. Le-au promis că le pun apropiați pe funcții în companii de stat“

1
683
George Simion a prins ocazia și a mers la DNA, deși nu-l chemase nimeni acolo, pentru a transmite live pe Facebook

PNL a încercat să mituiască un număr de 5 parlamentari AUR înaintea moțiunii de cenzură, a afirmat joi George Simion, copreședintele acestei formațiuni, în fața sediului DNA, unde și-a însoțit colegii care urmau să depună mărturie. Potrivit fostului lider de galerie, liberalii le-au propus celor 5, pentru a nu participa la ședința în care s-a votat căderea Guvernului Cîțu, instalarea unor apropiați de-ai acestora în funcții la diferite companii de stat.

George Simion a făcut circ pe Facebook, transmițând live descinderea la DNA, și a venit cu nume concrete, indicându-i pe șeful Consiliului Județean Alba (Ion Dumitrel) și pe Raluca Turcan printre „negociatori“. Celor de la AUR li s-au promis funcții în companii de salubritate, la Transporturi și chiar la Institutul Cultural Român!

În urmă cu câteva zile, George Simion a difuzat și înregistrarea unei convorbiri între deputatul liberal Șandru și Titi Stoica (AUR), în care primul îi promitea celui de-al doilea funcții pentru apropiați, în instituții de stat. La schimb, îi cerea să chiulească de la votarea moțiunii.

Cu vânt în pânze suflat chiar de PNL, George Simion pozează acum în incoruptibil și patriot: „Astea sunt negocierile de a lua un deputat de la un partid la altul, aici vorbim de traseism. Este un fenomen care trebuie alungat din viața politică. Vor fi mult mai prudenți viitorii clienți ai DNA. Suntem aici ca să stârpim corupția. Sperăm că și DNA gândește la fel și are aceleași intenții. Cinci parlamentari AUR au fost abordați, suntem gata să oferim toate probele, am depus la dosar înainte de a face public, înregistrări. Sperăm ca vinovații în frunte cu Florin Cîțu să fie pedepsiți. Ni s-au propus funcții pentru apropiați la Salubritate, Transporturi, a fost vorba și de Institutul Cultural Român, unde corupția este în floare. Speranța noastră e ca toate instituțiile să își facă treaba. Noi nu suntem de vânzare, nu trădăm“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Tudor Chirilă despre Cîțu și Iohannis: „Superman și Terminator au aruncat țara în criză” / „Păpușa de la Grivco a devenit păpușar”

EDITORIAL. Marea înfrângere a unui politician mărunt: Klaus Iohannis

* TEXT ȘI VIDEO. Discursul integral al lui Florin Cîțu la moțiunea de cenzură. Analiză: 35 de afirmații bizare în 24 de minute

* Iohannis a reușit dezastrul perfect: Guvernul Cîțu a căzut după numai 9 luni! Înfrângere zdrobitoare: 281 de voturi împotrivă (cu 47 mai multe decât cele necesare)

Pe Boc l-a luat gura pe dinainte în direct: „Sunt convins că putem face cu PS… USR reformele pe care ni le-am propus“

AUDIO-VIDEO. Dovada că un deputat PNL a încercat să cumpere un deputat AUR, înaintea moțiunii. „Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, nu știe nimeni. Ne spui unde, instituții deconcentrate”

Orban amenință că-și face partid! „Iohannis a rămas repetent. Parcă a fost înlocuit cu o sosie”

CTP: „Ești președintele țării de 7 ani și spui că «statul a eșuat»? În loc să spui: «Eu am eșuat. Dacă statul a eșuat, și eu am eșuat»”

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările! Bonus: masterand al Academiei SRI

* Un agitator CapVid, anti-vaccinist din „tribul lui Șoșoacă”, a ajuns în spital. Speriat de Covid, a devenit promotor al vaccinării, dar s-a răzgândit repede

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here