Generalul Safronov, ministru adjunct la Interne, demis de Putin pentru că a furat alcool dintr-un depozit al Poliției! Din cauza lui, peste 30 de ruși au murit otrăviți cu băutura „Mister Cidru”

0
2011
Iuri Safronov - generalul-maior hoț de alcool

Debandadă totală în sfera puterii politico-militare a Federației Ruse. În loc să se concentreze pe „operațiunea militară specială” din Ucraina, mulți acoliți ai dictatorului Vladimir Putin își fac propriile „misiuni” pentru a-și rotunji veniturile. Unul dintre ei este generalul-maior Iuri Safronov, șef adjunct în Ministerul Afacerilor Interne pentru regiunea Samara. Acesta a fost dat afară din structurile de stat pentru furt de alcool dintr-un depozit al Poliției!

Ordinul de demitere a generalului-maior Iuri Safronov a venit chiar de la președintele-dictator Vladimir Putin. Fapta ofițerului superior rus n-a putut fi ascunsă sub preș, având în vedere nu doar gradul lui și funcția pe care o ocupa în aparatul de stat, dar și ceea ce s-a întâmplat în urma hoției sale incredibile. Peste 30 de persoane din mai multe regiuni rusești au murit, după ce au gustat din licoarea contrafăcută.

Pe baza tăriei șterpelite de generalul Safronov s-au fabricat produse sub marca „Mister Cidru”. Lotul cu pricina fusese stocat încă din 2012 într-un depozit al Instituției Federale de Stat pentru regiunea Samara, tocmai din cauza unor nereguli găsite „în timpul activităților de verificare”. Practic, era retras de pe piață.

Numai că generalul Safronov, conducătorul „operațiunii”, le-a ordonat subalternilor săi să sustragă alcoolul toxic din depozit, cu scopul de a-l comercializa. Rezultatul a fost otrăvirea a zeci de oameni.

Gen.-mr. Iuri Safronov

Pe lângă generalul Safronov, și-a pierdut slujba și șeful Centrului pentru Sprijin Economic și Servicii al Direcției Principale a Ministerului Afacerilor Interne pentru regiunea Samara, colonelul Aleksandr Remnev. De asemenea, au mai fost dați afară un sergent și un paznic al depozitului.

S-a făcut chiar și o raportare oficială de către serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse. Informațiile au fost preluate de canalul independent de televiziune Current Time.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Reputat istoric basarabean despre un vechi obicei al Moscovei: „În 1941, sovieticii au aruncat în aer barajul Centralei hidroelectrice de la Zaporojie, pentru ca nemții să nu poată trece Niprul pe baraj”

* Caracatița din Buzău a lui Ciolacu: 104 rubedenii și prieteni care sug de la stat peste 6 miliarde de lei! Șeful PSD, viitor premier, n-a muncit până la 37 de ani

* Deficitul crește exploziv: gaura bugetară făcută de PSD-PNL a ajuns la 32 de miliarde de lei la sfârșitul lunii mai, în creștere cu 12 miliarde față de acum două luni!

* EDITORIAL CARTIANU. Tăiați, bă, pensiile speciale!

* PSD-istul Mihai Tudose, acuzat de consiliera sa de la Bruxelles că a hărțuit-o sexual. „Îmi spunea să merg în fața lui ca să-mi vadă fundul. Vorbea vulgar, făcea aluzii: «Îmbracă-te mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși!»”

* AUDIO. „Mâine să nu vii la Parlament, jegule! Îți rup chiloții de pârțar ce ești, mă, m…! Să ți-o îndes!“ Deputatul Titi „Patru-Mâini“, dat afară de AUR după ce s-a îmbătat și a sunat alți parlmentari până la 3 dimineața

* Viktor Orban se bazează pe imperiul rus pentru ca SUA să fie împinsă în afara Europei, iar el să redeseneze granițele Ungariei. Dezvăluirile unui fost ofițer de informații maghiar

* ANALIZĂ. Cum i-a trecut României glonțul pe la ureche, sub Năstase, Ponta, Dragnea și Dăncilă. China, „cel mai neiertător creditor din lume“, distruge țările pe care le împrumută

* Săptămâna horror a Alexandrei Păcuraru la Realitatea Plus: xenofobie, țățism, deputat USR alungat cu minciuni, ex-ministru siderat de pocirea numelui…

* Furia tâmpă a lui Olăroiu: „Eu, când aud de UE, înnebunesc! Ce ne dă nouă Europa?! Ne pune tot felul de restricții, dar nu ne dă nimic în schimb”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.