Ucrainenii l-au lichidat pe colonelul Soloviov, comandantul Regimentului 872 de artilerie autopropulsată cu obuzier al Rusiei

0
7282
Lt.-col. Fiodor Soloviov

Încă un ofițer superior al Federației Ruse s-a întors acasă în sicriu, de pe frontul ucrainean. Este vorba despre locotenent-colonelul Fiodor Soloviov, comandantul Regimentului 872 de artilerie autopropulsată cu obuzier al Diviziei 127 de puști motorizate. Anunțul a fost făcut de blogger-ul militar Anatoli Ștefan „Știrliț”, fiind preluat de site-ul Obozrevatel.com.

Nu se specifică locul în care și-a găsit sfârșitul invadatorul putinist. „În timp ce studia la o școală militară, a lipsit de la orele de topografie. S-a rătăcit în «exerciții», dar s-a întors corect acasă”, a scris blogger-ul Anatoli Ștefan.

Uciderea locotenent-colonelului Fiodor Soloviov confirmă încă o dată dezastrul înregistrat în rândul militarilor Kremlinului. Practic, nu există zi în care aceștia să nu sufere pierderi grele.

Lt.-col. Fiodor Soloviov

Recent, pe 1 mai, luptătorii lui Volodimir Zelenski au dat o uriașă lovitură Rusiei teroriste, distrugând în totalitate un grup tactic de batalion în regiunea Harkov. Au reușit să spargă postul de comandă al generalului Valeri Gherasimov, comandantul armatei ruse și ofițerul numărul 1 din staff-ul militar al lui Vladimir Putin. Conform unor informa’ii (neconfirmate 100%), Gherasimov ar fi fost rănit în urma atacului și evacuat de urgență din zona de conflict.

Și încă o veste proastă pentru Putin: vineri, 6 mai, în ciuda ofensivei ruse, militarii ucraineni au preluat controlul asupra a cinci așezări din regiunea Harkov: Aleksandrovka, Fedorovka, Ukrainka, Șestakovo și Pobeda.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* O fregată rusească, dotată cu rachete de croazieră Kalibr, arde lângă Insula Șerpilor! Ar fi fost lovită de un proiectil ucrainean Neptun

* Disperare în tabăra rusă: cu câteva zile înaintea paradei de 9 Mai, „niciun succes” pe frontul din Donbass

* Se înmulțesc informațiile despre o iminentă lovitură de stat împotriva lui Putin

* Rusia a început o nouă campanie de propagandă: acuză și Suedia că e nazistă!

* Pilot pe F-35: NATO „ar distruge complet forțele rusești” în doar câteva zile, dacă alianța ar fi atrasă într-un război convențional. Avioanele occidentale le surclasează pe cele rusești

* Rusia a pierdut 90% dintre cei mai buni parașutiști ai săi. Mai are doar 30% din rachetele de înaltă precizie și numai 30-40 de oameni instruiți să le lanseze

* General ucrainean ex-KGB: „SUA și Marea Britanie controlează orice puncte strategice de pe teritoriul Rusiei”

Pravda: „România și Polonia, primele candidate pentru loviturile cu rachete Kalibr. Aceste țări care se poartă greșit nu vor supraviețui fizic și mental”

Serviciile secrete occidentale știu în ce buncăr se află Putin! Tiranul rus va fi distrus dacă va ordona un atac nuclear

Expert: „Această armată rusă din Ucraina va dispărea în două luni. Vor avea nevoie de una nouă, care va fi de recruți, mai slab instruiți”

Medic faimos despre Putin: „Trăim lângă un câine turbat. Nu trebuie să-l tachinăm, ci să devenim urgent atât de puternici, încât să nu ne mai fie frică de el”

* CTP: „Pacifismul” este ilogic, slujește propagandei lui Putin. România este de partea bună a istoriei

* Ioan Feher, trădătorul care i-a ajutat pe hackerii ruși să atace instituții ale statului român, e fan AUR și citește site-ul lui Buble. E adept al lui Putin și susține Rusia, dar trăiește la Londra!

* CCR a încălcat legile și a abuzat de putere pentru a salva pensiile speciale ale foștilor parlamentari, demonstrează magistratul Cristi Danileț

* VIDEO. Balamucul Șoșoacă s-a mutat la Ambasada SUA, la 34 de zile după primirea prietenească de la Ambasada Rusiei. Acum, și cu Bahmuțeanca!

* Real Madrid mai produce o minune: marchează în minutele 90, 90+1 și 95 și va juca finala Ligii Campionilor, cu Liverpool!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here