miercuri, mai 29, 2024
AcasăMass-mediaCe ORDINAR! Tudorel Toader, "ciuma" presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu...

Ce ORDINAR! Tudorel Toader, „ciuma” presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanţă, de la Pro TV, care se ocupă de justiție de 17 ani

-

Tudorel Toader încearcă să omoare nu doar justiţia independentă, ci şi presa liberă. Ultima sa lovitură este retragerea acreditării unui jurnalist de la una dintre cele mai importante entităţi media din România: Pro TV. Victima: reporterul Ovidiu Oanţă, care a dezvăluit pe Facebook atacul ministrului penalilor.

„Ministerul Justiţiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!”, a scris Ovidiu Oanță.

- Advertisement -

Într-adevăr, Ovidiu Oanţă este un jurnalist care îşi ia treaba foarte în serios. A fost tot timpul un incomod pentru Tudorel Toader, dovadă ameninţarea acestuia că le va retrage acreditările reporterilor care nu fac plecăciuni în faţa lui.

Ovidiu Oanță este un ziarist experimentat, lucrând de 17 ani ca ziarist specalizat pe domeniul justiției.

Dragnea a jignit un alt reporter Pro TV

Este al doilea jurnalist de la Pro TV supus mizeriilor actualei puteri. Şi jurnalistul Alex Dima, de la emisiunea „România, te iubesc!” a fost jignit incalificabil de Liviu Dragnea, ditamai preşedintele Camerei Deputaţilor. Iată dialogul halucinant:

- Advertisement -

Alex Dima: ”Domnule președinte, fac un material despre fonduri europene, am trimis solicitări, mai multe, la dvs.. Încerc să discut pe acest subiect, se poate?”

Liviu Dragnea: ”Nu”.

Alex Dima: ”De ce? Aveți vreun sentiment de frustare că promisiunile electorale n-au fost îndeplinite până acum?”

Liviu Dragnea: ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?”

Alex Dima: ”Cum adică să vin cu dumneavoastră în baie?

Liviu Dragnea: Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”

Vrea să blocheze şi Parchetul European

Tudorel Toader arată şi prin acest act antidemocratic că rămâne sluga mentalităţii comuniste, în care s-a format şi pentru care a slujit ca activist.

Blocarea unui reporter survine la scurt timp după un gest criminal, similar cu retragerea parţială a României din UE: blocarea propunerilor din partea României pentru instituţia Parchetului European.

„A anunțat pentru vineri selecția pentru poziția de procuror european propus de România. Joi a anunțat – fără absolut nicio justificare – amânarea selecției pentru o dată neprecizată, apoi și-a pus palma-n cur și a plecat în concediu.

Deja se speculează că vrea să scoată România din sistemul procurorului european doar ca să blocheze candidatura lui Kovesi. Adică să șantajeze întreaga Europă: dacă o numiți, noi blocăm sistemul sau ne cărăm din el. Sper ca liderii europeni să înțeleagă exact despre ce este vorba și să nu permită un asemenea precedent.

 

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -