Teleorman, tărâm INTERZIS pentru USR. Un deputat dezvăluie cum devine stat în stat baronatul lui Dragnea

3
1668

Deputatul USR Claudiu Năsui a dezvăluit pe pagina sa de Facebook faptul că autorităţile locale din Teleorman i-au respins cererea de a-şi deschide acolo un birou parlamentar, fără explicaţii. De menţionat că Liviu Dragnea are TREI birouri de acest gen, două în Teleorman şi unul în Capitală.

Dar e de înţeles de ce slugile super-baronului lovesc în cei din Opoziţie: USR a susţinut puternic iniţiativa „Fără penali în funcţii publice”. PSD şi ALDE sunt pline de „focare” de penali, deci e evident că oamenii lui Dragnea din Teleorman fac alergie când dau ochii cu tineri politicieni precum Claudiu Năsui

Iată postarea deputatului USR pe acest subiect:

„Domnul Dragnea nu vrea să piardă Teleormanul, deși Teleormanul are numai de pierdut.

Săptămâna aceasta am primit răspuns la cererea de deschidere a unui birou parlamentar la Teleorman. Răspunsul a fost unul negativ, fără explicații sau dezbatere.

Acest lucru s-a întâmplat deși Parlamentul a adoptat o modificare a Regulamentului prin care deputații și senatorii își pot înființa cabinete parlamentare și în alte județe decât cel unde au candidat, în condițiile în care votul la alegerile parlamentare a fost pe listă și nu uninominal.

De altfel, domnul Dragnea are 3 astfel de birouri: două la Alexandria și unul la București, deschis la final de 2017. Cererile dumnealui nu au avut impedimente în a fi aprobate de conducerea forului legislativ.

Aceasta nu este prima oară când o cerere venită din partea USR de a deschide birouri în teritoriu este respinsă fără explicații și fără dezbatere. Vă amintesc dialogul halucinant în care încercam să obținem explicații într-un caz similar anul trecut.

Ceea ce este clar e că cei din Partidul Social Democrat nu vor alternative în județele pe care le controlează și unde și-au început baronatul local. Aceste locații sunt și printre cele mai sărace și mai subdezvoltate din țară, deși liderii lor au inventat programele de dezvoltare locală prin care se sifonează milioane de lei din bani publici.

Aceste abuzuri trădează că aparatul de partid se teme de orice dezechilibre ar putea apărea. USR crește și dorința noastră este să fim cât mai prezenți și cât mai reprezentativi pentru toți românii, indiferent de mediul de proveniență sau locație. Astfel de încercări de intimidare nu ne descurajează, ci ne motivează mai mult.”

CITIȚI ȘI:

Începe DEMOLAREA „ciumei”! PNL anunţă moţiune de cenzură dacă PSD pierde alegerile europarlamentare

Ce ORDINAR! Tudorel Toader, „ciuma” presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanţă, de la Pro TV, care se ocupă de justiție de 17 ani

Rareş Bogdan: „Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți”

VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

Cum se prostitua tovarășul Tudorel Toader, procuror la Panciu, propagandist PCR în anii ’80. Cita din Marx, Engels și Lenin, lăuda Epoca Nicolae Ceaușescu și înfierara capitalismul

3 COMENTARII

  1. Dna LSP, chiar daca niste academicieni,care nu prea era lingvisti, au fost de acord cu folosirea cuvantului LOCATIE cu sensul de loc/amplasare,evitati folosirea lui altfel decat in sensul propriu de CHIRIE…acest limbaj „bombastic” nu inseamna „cultura”….

  2. Domnule Claudiu Năsui acest partid toxic pe numele sau PSD și ma întreb ca roman dacă-și mai merita titulatura de social democrat la modul cum este ci dus de acest infractor Liciu Dragnea intr-un an de zile ( sunt prea blând cu timpul) va intra in disoluție și apoi in faliment politic. și atunci sa vefeti cum o sa jelească nemernicii ăștia dun jurul lui Zdragnea ca nu din cauza lor ci doar din cauza lui Livache. O sa fie o coada la PRO ROMÂNIA exact cum stătea România la coada la carne și banane!
    Iar Deștepții ăștia care se dau mari din PSD când au avut ocazia in Martie 2018 sa-l dea jos pe Liviu Dragnea dar nu au făcut-o din lașitate !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.