Rareş Bogdan: „Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți”

1
2415
Rareș Bogdan

Jurnalistul Rareş Bogdan, acum candidat pe locul 1 al listei PNL pentru alegerile europarlamentare, a izbucnit şi el la auzul veştii că Tudorel Toader l-a interzis pe reporterul Ovidiu Oanţă, de la Pro TV.

Câtă vreme a realizat emisiunea „Jocuri de Putere”, la Realitatea TV, Rareş Bogdan a fost un puternic susţinător al jurnalismului liber, chiar şi atunci când a avut de-a face cu atacuri la care a fost supus el însuşi din partea presei arondate PSD-ALDE.

„Tudorele, jurnaliștii de la ProTV nu așteaptă întrebările în plic, cum sunteți voi obișnuiți. Pentru nefericiții ăștia de la putere, libertatea presei e ca o andrea în cap. Au murit oameni pentru a ne putea exprima liber, dar infractorii scuipă pe mormintele lor!”, a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Ultima lovitură a lui Tudorel Toader la adresa libertăţii de exprimare este retragerea acreditării unui jurnalist de la una dintre cele mai importante entităţi media din România: Pro TV. Victima: reporterul Ovidiu Oanţă, care a dezvăluit pe Facebook atacul ministrului penalilor:

„Ministerul Justiţiei refuză nejustificat să mă mai acrediteze după ce în repetate rânduri Tudorel Toader mi-a spus că îmi va interzice accesul în minister, revoltat de întrebările mele deranjante!”, a scris reporterul pe Facebook.

CITIȚI ȘI:

Ce ORDINAR! Tudorel Toader, „ciuma” presei libere. I-a retras acreditarea jurnalistului Ovidiu Oanţă, de la Pro TV

VIDEO. Dragnea are o problemă cu ziariştii: îi tot cheamă în baie! Ce-a păţit Alex Dima (Pro TV)

Cum se prostitua tovarășul Tudorel Toader, procuror la Panciu, propagandist PCR în anii ’80. Cita din Marx, Engels și Lenin, lăuda Epoca Nicolae Ceaușescu și înfierara capitalismul

Tudorel Toader a fost un licean mediocru. Era să pice Bac-ul din cauza matematicii

Tudorel i-a mințit pe nemți în stil de mare escroc: Nu eu am revocat-o pe Kovesi, Iohannis a făcut-o!

Tudorel o „înjunghie” pe Kovesi. Turbează că europenii au ales-o prima pentru postul de procuror-şef al UE. „Ei nu cunosc abuzurile comise de Kovesi”

„Ce face ministrul Justiției e defăimător pentru România! Sunt mândru să-i fiu coleg doamnei Kovesi”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here