Tudose (PSD): “Afișele cu Ponta și Tăriceanu sunt un omagiu lui Walt Disney. Dacă fac împreună 4%, sunt șmecheri”

1
2507

În stilul său agramat, de smardoi de Brăila, fostul premier Mihai Tudose a dat recital miercuri, la Adevărul Live, unde i-a pulverizat pe vechii săi ciraci și camarazi, Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu. Tudose, fugit din PSD la Pro România și revenit la social-democrați după dispariția lui Drangea, i-a fost subaltern lui Ponta, iar în scurtul său mandat de premier, în 2017, a fost în coaliție cu Tăriceanu. Acum îi calcă în picioare.

Mihai Tudose, acum vicepreședinte PSD și europarlamentar (mandat câștigat în 2019 pe listele partidului Pro România al lui Ponta), crede că foștii aliați nu vor face pragul electoral, comparându-i cu personajele din desenele animate. Redăm exact limbajul dezlânat, plin de dezacorduri, al fostului premier PSD din 2017: „Dacă fac 4% sunt șmecheri. Dacă fac sub 3% vor pierde și banii pentru campanie, ceea ce nu ar fi rău. Când văd afișele cu ei doi este un omagiu lui Walt Disney. Unul a luat 1% (n.r. – Tăriceanu) la prezidențiale și Ponta nu a candidat. Ponta a luat 5% la Gorj, unde este deputat“.

Tudose îl învinovățește azi pe Ponta că a distrus USL-ul, deși anul trecut se poza încântat alături de acesta la Pro România: “La cum îl cunoaștem pe Ponta, nu poți face nimic cu el. El a nenorocit USL-ul. S-a jurat că el o să fie prim-ministru și Antonescu (n.r. – Crin) candidat la președinție. Țineți minte cine a candidat la președinție? Săracul Antonescu a fost împins pe scări. (…) Dacă Ponta candida pe listele PSD, era revoltă în PSD!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

Nervi și sânge în sediul PSD. O angajată s-a dezbrăcat, a distrus documente, a spart geamuri și s-a mutilat. „Era în depresie, s-a despărțit de iubit”, zice Ciolacu

1 COMENTARIU

  1. Zise soricelul mighty ,cel mai curajos dintre soricei,ala care a luat-o la sanatoasa din guvern cand a trebuit sa-si intampine un omolog-vorba vine omolog,prim ministrul Japoniei e un om serios ,venit nu cu promisiuni,ci cu o droaie de contracte de semnat! Un adevarat prim ministru,nu un terchea berchea ca aceasta lichea,care a trecut din barca lui ponta inapoi langa dancila,dar si-a luat si scaunul de europarlamentar cu el…si acum l-a prins curajul si toarna la glume de autobaza,ca are fundul bine lipit 5 ani in parlamentul european,ca pesedist!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.