Nervi și sânge în sediul PSD. O angajată s-a dezbrăcat, a distrus documente, a spart geamuri și s-a mutilat. „Era în depresie, s-a despărțit de iubit”, zice Ciolacu

1
7621
Sediul PSD din Bd. Kiseleff 10

Șoc și groază în sediul central al PSD, pe Bd. Kiseleff nr. 10, gard în gard cu Ambasada Rusiei. O femeie de 32 de ani, angajată a PSD, s-a automutilat luni seara, dar mai întâi s-a dezbrăcat și a provocat pagube sediului. Alertată prin 112, Poliția a găsit-o plină de sânge.

Conform Poliției Capitalei, sesizarea prin 112 a venit în jurul orei 19.30. O femeie de 32 de ani s-a automutilat și a provocat distrugeri la o adresă din Sectorul 1.

Astăzi, în jurul orei 19.30, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 32 de ani, se autoagresează și provoacă distrugeri la o adresă din Sectorul 1.

La fața locului a sosit o patrulă de polițisti din cadrul Secției 2 Poliție, care a identificat-o pe femeie la scurt timp după ce aceasta și-ar fi provocat mai multe răni la nivelul membrelor inferioare și superioare. A fost solicitată o ambulanță pentru acordarea primului ajutor, iar ulterior femeia a fost transportată la cea mai apropiata unitate spitalicească, pentru îngrijiri”.

„Adresa din Sectorul 1”, pomenită în comunicatul Poliției Capitalei, este Bd. Kiseleff,                     nr. 10 – adică sediul PSD. Iar „cea mai apropiata unitate spitalicească”, la care femeia agitată a fost dusă „pentru îngrijiri”, este Spitalul de Urgență Floreasca.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Deocamdată se știu următoarele: ajunsă în sediul PSD, pe care-l cunoștea bine, femeia s-a dezbrăcat, și-a tuns părul, a distrus mai multe bunuri (printre care și documente) și și-a provocat mai multe răni la mâini. Ea are tăieturi adânci, pe care și le-a făcut când a spart câteva geamuri și vitrine.

La Spitalul Floreasca, femeia a fost băgată imediat în operație, fiindu-o cusute rănile provocate de cioburi.

Ciolacu: „Era în depresie. S-a despărțit de iubit”

Președintelel PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru G4Media.ro că este vorba de o angajată a PSD care ”a avut o depresie”.

”S-a despărțit de iubit. Era în telemuncă și a solicitat să vină la serviciu, că nu mai are internet acasă. După o jumătate de oră, a dat cu pumnul în geam. Au venit Salvarea și Poliția, normal că Poliția a dat la presă. Îi căutăm părinții din Vrancea, sperăm să o punem pe picioare și să vină la muncă”, a mai spus Ciolacu.

Senatorul Lucian Romașcanu, la Romania TV: „Este pur și simplu o cădere nervoasă a unei colege. Este o colegă de la Departamentul de Monitorizare, care a avut o cădere. Din ce au spus colegii, nici peste zi nu dădea semne că se simte foarte bine. E o veste tristă pentru noi și pentru ea. Sperăm să fie bine și să auzim vești bune de la spital. Ne rugăm să fie bine”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Bani de la primarul Tudorache (Sectorul 1) pentru clipul mincinos „Spitalul de Urgență”: Savaliuc – 50.000 €, Lazarus – 30.000 €. Lista profitorilor

INTERVIU. Cristian Diaconescu despre alegeri și vize: ”Cu Biden, avem o șansă care nu se mai întoarce în 20 de ani”

Profesor dat afară pentru că a refuzat să predea online. Altuia, din același motiv, i-a fost micșorat salariul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here