duminică, mai 26, 2024
AcasăLumeaAmericaA fost arestat și prostovanul care a plecat cu un pupitru din...

A fost arestat și prostovanul care a plecat cu un pupitru din Congresul SUA, în timpul asediului din 6 ianuarie

-

Un bărbat din Florida, fotografiat și filmat în timp ce căra un pupitru prin clădirea Congresului SUA, în timpul violențelor de miercuri, 6 ianuarie, a fost arestat în Florida, relatează NBC.

Adam Johnson (36 de ani) se află în arest în comitatul Pinellas, în baza unui mandat de arestare emis pe numele lui.

Johnson are cinci copii și locuiește într-o zonă neorganizată administrativ din apropiere de Tampa, relatează jurnaliștii cotidianului local „Bradenton Herald”, care au vorbit cu cunoscuții acestuia și i-au confirmat identitatea.

Soția lui este medic de familie în Palmetto (Florida), iar el a fost arestat în trecut de mai multe ori pentru deținere de cannabis și anchetat după ce a fost prins cu cocaină.

- Advertisement -

Pe 6 ianuarie, Adam Johnson se fălea, zâmbitor, cu pupitrul pe care l-a capturat în clădirea Capitoliului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* „New York Times”: După ce și-a grațiat cuscrul, Trump ia în calcul să se grațieze și pe el, dar și cei 3 copii ai săi!

- Advertisement -

12 COMENTARII

 1. „Prostovanul” era şi el întâmplător pe acolo şi a luat un obiect simbolic (nu era chiar aşa prost) care exprimă faptul că nu mai suportă minciunile spuse de unii parlamentari de la acel pupitru (nu era chiar aşa prost). Mai erau, în opinia mea, şi câţiva infiltraţi de PD care au pus bombe artizanale, au împuşcat vreo doi demonstranţi pentru incitare la violenţă sau au deschis porţile cu concursul poliţiei.

  Vă înţeleg că nu puteţi fi echidistanţi, dar eu ca simplu cetăţean pot să vă întreb: nu vi se pare că aşa zisa „insurecţie” americană seamănă cu diversiunea organizată de PSD cu Jandarmeria pe 10 august 2018? În care în rolul PSD a fost PD american iar în rolul Jandarmeriei a fost o mică parte din poliţia care asigura paza Capitoliului (un poliţist chiar le-a deschis poarta manifestanţilor paşnici) căci nu au fost împuşcaţi decât 4 oameni. Iată mai jos două comenarii sugestive la un articol apărut în Aktual24 (https://www.aktual24.ro/cum-ar-putea-fi-impiedicat-trump-sa-candideze-din-nou-in-2024-planul-democratilor-anuntat-de-nancy-pelosi/):
  „Va amintiti ca circula o poza cu Trump detinut si tarat? Un destept a postat-o si aici.Ce inseamna asta? Ca totul a fost premeditat.Violentele de la Capitoliu nu le-au provocat adeptii lui Trump, ci cei platiti de democrati, special ca sa faca asa ceva.Cand au intrat peste senatori, tocmai vorbea reprezentantul grupului republicanilor si contesta listele catorva state.De ce ar fi facut lumea scandal tocmai intr-un asemenea moment? A fost o mare facatura.Asteptati-va sa ne intoarcem iar la comunism.Somn usor!”.

  „Este evident o înscenare a democraților. Parcă au luat exemplu de la Dragnea, împingându-i pe manifestanții pașnici, neînarmați să intre în clădirea Parlamentului după ce chiar poliția le-a DESCHIS PORȚILE. Lui Dragnea nu i-a reușit că românii au fost mai deștepți și nu au mușcat din momeală, dar democraților lui Biden le-a reușit cu ajutorul serviciilor aservite deja lui acest „Bidon” periculos pentru SUA, periculos pentru omenire (vom vedea dacă se confirmă cârdăşia cu PC Chinez). S-a văzut clar că poliţiştii au primit ordin să tragă cu armele de foc din dotare: vestea rea este că au murit 4 oameni paşnici, salariaţi, neînarmaţi (numai pentru că au intrat în Parlament – un loc public – ca să exprime o anumită opţiune politică); veste bună este că majoritatea poliţiştilor au refuzat să execute acest ordin criminal (care ar fi generat o crimă în masă şi poate chiar un război civil). Încă odată am văzut cinismul şi inconştienţa socialiştilor (indiferent de ţara în care acţionează). Sper ca justiţia americană să-şi demonstreze independenţa de această dată”

  • Domnu Alexandru, dovediti o bogata imaginatie, talent, rationament avand un bogat material de inspiratie. Va sugerez sa scrieti chiar un roman pe aceasta tema, poate veti reusi sa ma convingeti, macar intr’un mic procent 🙂

   • Probabil că dumneavoastră sunteți de stânga (sinistra în italiană) dacă nu puteți înțelege niște argumente care țin de logică și ar putea fi discutate într-un dialog firesc. Eu nu pot să vă aduc probe indubitabile în sprijinul existenței unei diversiuni premeditate, dar există indicii rezonabile care duc către această concluzie. Cei câțiva arestați (excentrici) recent par a fi labili psihic sau infiltrați (cum am presupus mai sus). Acum e prematur să dăm noi un verdict dar o să ne lămurim în următoarele luni, dacă Biden și echipa lui de socialiști va trece la anularea măsurilor (economice, politice și militare) luate de echipa Trump în beneficiul poporului american (se știe că până la declanșarea pandemiei SUA a înregistrat un boom economic datorită sprijinirii antrepenorilor, limitării drastice a emigrației ilegale, contracararea politicii perverse de DUMPING practicată la ordinul Partidului Comunist Chinez, retragerea armatei americane din mai multe teatre de operații, impunerea unei contribuții de 2% pentru înarmare tuturor membrilor NATO, diminuarea sprijinului pentru asociațiile minoritarilor (homosexuali, etnici latino/americani, etc.) și susținerea morală și juridică pentru creștinii catolici, protestanți sau ortodocși) care a deranjat teribil pe ateii socialiști (care au condus America spre dezastru economic în vremea lui Clinton și Obama) dar și pe comuniștii chinezi. O Americă puternică ar fi și în avantajul României care are un parteneriat strategic cu SUA, dar sub administrația Biden e puțin probabil. O să ne lămurim în următoarele 6 luni.

   • Era să uit: Trump a mai făcut o „greșală” greu de tolerat de socialiştii americani şi de chinezi, a tăiat subvenţia anuală de miliarde de dolari cu care SUA contribuia la fondurile OMS (pentru susţinerea, în primele luni ale 2020, minciunilor PC Chinez cu privire la răspândirea coronavirusului, fapt deosebit de grav care a dus la declanşarea pandemiei, pandemie care a afectat grav economiile SUA şi tuturor statelor din UE dar şi din lume) – care s-a dovedit o organizaţie fie incompetentă fie subversivă controlată de forţe oculte suprastatale. Trump tocmai dăduse ordin serviciilor secrete să cerceteze în profunzime cauzele declanşării pandemiei pornind de la China şi de la OMS. Sunt curios dacă Biden va fi curios şi el să afle adevărul. Mă îndoiesc.

 2. Grigore Cartianu parcă erai foarte perspicace la descoperirea şi dovedirea unor astfel de diversiuni (cum se poate observa în cărţile despre revoluţie şi multe articole). Ce s-a întâmplat de n-ai mai obsevat astfel de diversiuni naive ca cele petrecute la Capitoliul american?

 3. Si mai sustinea o ,,mare,, ziarista acreditata in SUA ca cei care au intrat in cladirea congresului sunt sustinatorii marelui Trump care cred in el . Daca si el este asemenea sustinatorilor lui atunci americanii s-au facut de ras in toata lumea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -