Firele acțiunii de compromitere a jurnalistei Emilia Șercan duc direct la vârful statului. „Operațiunea a fost pusă la cale la două ore după ce i-am reclamat ministrului Bode scurgerea unei probe din dosarul penal”

4
4753
Oamenii sistemului: generalul Nicolae Ciucă și Lucian Bode, ministrul de Interne, nu par străini de kompromatul organizat împotriva Emiliei Șercan după ce aceasta a scris de plagiatul premierului

Jurnalista de investigații Emilia Șercan, victima unei operațiuni de compromitere după ce a scris despre teza de doctorat plagiată de generalul-premier Nicolae Ciucă, dezvăluie – cu probe greu de combătut – că firele acestei afaceri murdare duc direct către vârful statului român, la cel mai înalt nivel. Șercan a apelat la companii specializate în securitate cibernetică pentru a demonstra că, de câte ori li s-a adresat conducătorilor statului român în dosarul încercării de discreditare organizate împotriva sa, imediat au apărut noi probe contrafăcute menite să șteargă dovezile.

În acest dosar sunt implicați, după toate aparențele, cel puțin doi oameni de la vârful Ministerului de Interne: Lucian Bode (proaspăt numit secretar general al PNL și mâna dreaptă a generalului Ciucă în partid), și chestorul Benone Matei, șeful Poliției Române – adică exact cei care ar fi trebuit să lupte, de fapt, cu mafia și cu fenomenul infracțional.

În urma investigațiilor, Emilia Șercan a descoperit că pe 18 februarie, la doar două ore după ce i-a reclamat personal ministrului Lucian Bode scurgerea unei probe din dosarul penal privind încercarea de kompromat, pe un site înregistrat în Islanda au apărut proba scursă din dosar și cele 5 fotografii care i-au fost furate jurnalistei. Cei care operau site-ul Patrianoastra.com, înregistrat în Islanda, au antedatat materialul, pentru a părea că a fost publicat înainte ca Emilia Șercan să depună proba la Poliție! Antedatarea articolului a fost stabilită de experții în securitate cibernetică de la celebra companie BitDefender.

Coincidență: a doua zi după ce Emilia Șercan le-a reclamat conducătorilor statului încercarea de mușamalizare a dispărut și site-ul prin care se încerca acest lucru

Emilia Șercan relatează în amplul articol din PressOne.ro, unde publică ancheta, că șeful Poliției a luat-o peste picior pe 21 februarie, după această operațiune de mușamalizare, spunându-i: „Să știți că noi nu ne jucăm aici, doamna Șercan!”.

Această afacere care dezvăluie mafia instituită la vârful statului român furnizează, indirect, și explicația faptului că, după atâția ani, infractorul condamnat Cristian Rizea continuă să stea fără probleme în Republica Moldova. Probele livrate de Emilia Șercan și date de Poliție publicității „pe surse” au fost publicate inițial, pe 18 februarie, pe un site care-i aparține lui Rizea. După ce jurnalista a sesizat public faptul că Poliția încearcă în continuare s-o compromită divulgând probe din dosar, aceleași poze au fost publicate pe site-ul fantomă Patrianoastră.com. Deși materialul a fost publicat pe 18 februarie, la două ore după ce Emilia Șercan a reclamat abuzul, administratorii l-au datat ca fiind din 17 februarie (adică mai devreme cu o zi), ca să demonstreze că, de fapt, probele respective n-au fost date de Poliție, ci luate de pe site-ul respectiv.

Emilia mai sesizează și că site-ul Patrianoastra.com a dispărut pe 10 martie, a doua zi după ce le-a adresat președintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă, ministrului Lucian Bode, chestorului Benone Matei și procurorului general Gabriela Scutea o scrisoare deschisă în care reclama încercarea de mușamalizare a acțiunii de discreditare puse la cale împotriva sa.

Explicațiile Emiliei Șercan pe contul său de Facebook

Operațiunea de mușamalizare a kompromatului îndreptat împotriva mea a fost pusă la cale la două ore după ce i-am reclamat ministrului de Interne Lucian Bode, în dimineața zilei de 18 februarie, scurgerea unei probe dintr-un dosar penal!

La două ore distanță după ce i-am reclamat ministrului Bode acțiunea de compromitere făcută prin intermediul site-ului din Republica Moldova al infractorului condamnat și fugar Cristian Rizea, un alt site înregistrat în Islanda – țară non-UE – încărca la repezeală în online proba scursă din poliție și cele 5 fotografii care mi-au fost furate.

Site-ul, intitulat patrianoastra.com, a încărcat imaginile în cauză în data de 18 februarie 2022, în doar două minute, de la ora 10:14 la 10:15. Eu vorbisem circa 20 de minute la telefon cu Bode începând cu ora 8:00.

Indubitabil, imaginile sunt urcate în data de 18 februarie, în intervalul 10:14 – 10:15 – potrivit unei expertize realizate de compania de securitate cibernetică Bitdefender. Cu toate astea, materialul de pe site apare ca fiind publicat pe data de 17 februarie la ora 05:45. Diferența de peste 24 de ore între momentul încărcării imaginilor și data publicării materialului arată clar antedatarea și încercarea de mușamalizare prin intermediul acestui site-fantomă.

Fabricarea materialului de pe patrianoastra.com și antedatarea lui ar fi trebuit să înlăture suspiciunile că Poliția Română ar fi scurs proba pe care eu am dat-o unei polițiste în data de 17 februarie la ora 10:29 și care a fost publicată pe site-ul infractorului Rizea, pe care statul român îl protejează de trei ani, în aceeași zi la ora 14:51.

Ipoteza că telefonul mi-ar fi fost spionat, pe care mi-a sugerat-o șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, este infirmată de trei expertize independente pe care le-am solicitat unor reputate instituții internaționale specializate în securitate cibernetică.

În schimb, alte două lucruri întăresc varianta operațiunii de mușamalizare:

– publicarea pe site-ul patrianoastra.com a unui articol datat 17 februarie, ora 05:35, care este copiat cuvânt cu cuvânt, inclusiv cu titlu și poză, de pe site-ul Digi24.ro, unde a fost publicat pe 17 februarie după douăsprezece ore, la ora 17:30;

– închiderea definitivă a site-ului patrianoastra.com pe data de 10 martie, a doua zi după ce am trimis o scrisoarea președintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă, ministrului Afacerilor Interne Lucian Bode, procurorului general al României Gabriela Scutea și șefului Poliției Române Benone Matei în care reclamam kompromatul și mușamalizarea acestuia prin fabricarea unui articol antedatat.“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* VIDEO. „Am primit atât de multe rachete Harpoon, încât putem scufunda întreaga flotă rusă din Marea Neagră!”

* România a contribuit la operațiunea specială prin care a fost salvat un american capturat de ruși în Ucraina

* Putin și ai lui, acuzați că și-au înecat intenționat marinarii de pe crucișătorul Moscova! „Au fost abandonați în bucătărie. Ofițerii au scăpat primii, ca șobolanii”

* Dintre cei doi „soldați răniți” pe care i-a vizitat Putin la spital, cel puțin unul era fals! În trecut, el jucase și rolul de „muncitor” într-o fabrică vizitată de dictator

* VIDEO. Șocant: Rusia folosește devastatoarele TOS-1, cu bombe termobarice. Ucraina cere Americii 200 de astfel de arme și garantează că-i aruncă pe ruși afară din țară

* Un deputat rus amenință SUA: „Cenușa nucleară va veni de la voi!” / Finlanda, Suedia și țările baltice „vor trebui zdrobite”, „vrem să le distrugem”

* Cum a fost posibilă a doua excludere din magistratură pentru Cristi Danileț în epoca Iohannis-PSD. „Asistăm la o anesteziere a Justiției pentru o epocă de concordie politică”

* Guvernul PSD-PNL, marele câștigător al inflației: a încasat, în doar 4 luni, cu 23 de miliarde de lei mai mult de pe urma exploziei prețurilor

* RECHIZITORIU. Fiul mafiotului Rădoi închiria spațiu la metrou cu 250 de euro pe lună și îl subînchiria cu 2.800. Profit: 237.600 de euro în 9 ani

* Real Madrid nu e o echipă, e o legendă! Nici nu trebuie să se mai prezinte la stadion, te bate doar cu istoria

* Dinamo a retrogradat la 74 de ani de când era înființată de bolșevicul Teohari Georgescu, sub ocupație sovietică

4 COMENTARII

    • O jegoșenie bolșevica a urmașilor foștilor comuniști din care se trag componenții de rahat ai acestei grupări infracționale numită generic USL2.0 ! MIZERABIL !

  1. Emilia Sercan trebuie aparata cu orice pret! Este un simbol al curajului si demnitatii acestui popor, cat a mai ramas din ele.
    A deranjat gloata de impostori, beneficiarii fenomenului doctoratului de turma.
    A dezvaluit slabiciunea si chiar impostura universitarilor romani care si-au vandut constiinta si si-au batjocorit stiinta (daca o aveau) in acele academii, universitati de taraba, scoli doctorale de paie, care au imprastiat ca pe graunte doctorate si masterare clientelei politice.
    Acum demonstreaza nu numai ca si la varful tarii s-a plagiat, dar ceva si mai grav, ca acolo nici practicile mafiote nu lipsesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here