„În final, îl vom captura pe Trump şi îl vom judeca”

5
1038

Iranul îl va „captura” şi îl va „judeca” pe preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avertizat sâmbătă Mohsen Rezaei, unul dintre consilierii ayatollahului Ali Khamenei, liderul suprem al Iranului.

„În final, îl vom captura pe Trump şi îl vom judeca. Va fi înfiinţată o instanţă internaţională şi Trump va fi judecat. Trebuie să fie judecat nu doar pentru ceea ce a făcut împotriva poporului nostru, ci şi pentru crimele împotriva altor naţiuni”, a declarat Mohsen Rezaei, secretarul Consiliului de Mediere din Iran, un organism subordonat ayatollahului Ali Khamenei, informează postul iranian Channel 2, citat de cotidianul Times of Israel.

În urmă cu câteva zile, Mohsen Rezaei, fost comandant al Gardienilor Revoluţiei din Iran, a ironizat lipsa de reacţie a SUA faţă de doborârea de către Iran a unei drone americane şi faţă de atacurile care au vizat rafinării din Arabia Saudită.

„Dacă americanii sunt incapabili să riposteze împotriva Iranului pentru doborârea unui avion ultrasecret, cum ar fi capabili să apere Arabia Saudită?! Nu se pot apăra pe ei înşişi, cum ar putea apăra Arabia Saudită?! Toată lumea a primit mesajul”, a spus oficialul iranian într-un interviu difuzat de Institutul de Cercetări Media din Orientul Mijlociu (MEMRI).

Relaţiile Statelor Unite cu Iranul sunt tensionate din cauza sancţiunilor impuse de Administraţia Donald Trump după retragerea din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Teheranul, informează Mediafax.

Preşedintele SUA vrea limitarea activităţilor nucleare şi balistice iraniene. Tensiunile s-au amplificat după ce Iranul a doborât o dronă militară americană şi în contextul atacurilor asupra unor rafinării din Arabia Saudită, atribuite de SUA Iranului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ce vrea să afle Trump de la președintele Ucrainei. Miza: 600.000 de dolari anual pentru fiul lui Joe Biden, de la un infractor fugar

Adio, Radu Moraru! Să fii iubit… de medici, că ai mare nevoie! Gânduri la despărțirea de Nașul TV

VIDEO. Butaforie macabră la RTV: Ciutacu în butoi. Le-a batjocorit pe fetele arse de Dincă. L-a depășit în grobianism pe Tolea Ciumac

Averea colosală a escrocului Cumpănașu. Anul trecut a câștigat 30.000 de euro pe lună, dintre care 84% din bani publici. Și-a cumpărat 6 case în 4 ani!

Cumpănașu a făcut un șmen și cu alocațiile copiilor! A luat 300 de lei pe lună când toți copiii primeau 85 sau 200 de lei

Cumpănașu, escroc pe toate fronturile. Nu are facultate, dar predă la universități de stat, e masterand și își face doctoratul!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

5 COMENTARII

  1. EZITARILE (!) si BALBELE (!) lui Donald Trump, in privinta unei (ATAT DE ASTEPTATE !) RIPOSTE (DURE !) impotriva PROVOCARILOR statelor-AGRESOARE, precum Iranul si Coreea-de-Nord, „le-a-…dat-nas” acestora, de-au ajuns, iata…, SA-L IA SI „LA MISTO” !!!

    „Ce semeni, aia… culegi !”, daaaaaaaaaaaaaaaaa ?!!!!!!!

  2. Până plec în Lumea de Dincolo vreau pace în Orientul Mijlociu. Grupul Bilderberg a semnat un pergament masonic valoros pentru doar 10 ani exploatare petrol în sistemul actual, urmărind temperatura la poli și în Orientul Mijlociu, apoi vom trece la benzina Evora gata preparată din buncăre cuantice, ceea ce înseamnă dioxid de carbon cu 60% mai puțin ca în momentul de față. Aș fi bucuros să înlocuim avioanele cu cherosen cu Avioane Haroner cu antimaterie și dispare efectul de seră și Pământul respiră iar. Dacă temperatura verii scade cu 10 grade, de la 45 grade la Baghdad la 35 grade la Mecca, alegem să revenim sau nu la exploatarea uzuală a petrolului începând secolul XXII. Să ascultați de Robert.

    *33 Jonathan Olivian Simion Delaware

  3. Pai ce sa zica si tembelii aia de fundamentalisti iranieni. Daca ii lasi in pace rad de tine ca esti slab, daca le dai la gioale incep sa faca pe victimele. Cum o dai tot nu-i bine cu astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here