vineri, aprilie 19, 2024
AcasăNews"Ciolacu și gașca lui de socialiști hoți lucrează pentru Putin! Economia a...

„Ciolacu și gașca lui de socialiști hoți lucrează pentru Putin! Economia a fost distrusă premeditat și la ordin în ultimii doi ani”. Strigătul lui Cîțu: „PNL, trezește-te!”

-

Fostul premier Florin Cîțu, trezit din beția puterii la care-l aduseseră funcțiile, face acum un apel disperat la colegii săi din PNL, acuzându-i că Marcel Ciolacu și PSD distrug deliberat economia în timp ce lasă România fără capacitate militară. Cîțu acuză „coaliția socialistă“ – în care pare să includă și conducerea liberală – de complot și de trădare, pentru că a vândut țara Rusiei.

Fostul premier afirmă că, pe de o parte, economia României a fost distrusă deliberat și la ordin în ultimii doi ani, iar pe de altă parte, s-au tăiat banii de la echiparea Armatei tocmai când a început invazia Ucrainei. Singura beneficiară a acestor acțiuni este Rusia, căreia – afirmă Florin Cîțu – i se netezește astfel calea de acțiune în România.

Mai jos, acuzațiile extrem de grave ale lui Cîțu.

Florin Cîțu: „Această coaliție toxică pentru România vrea economia slabă și armată prost înzestrată pentru a face orice tentativă a lui Putin în România mult mai ușoară?“

„Lucrează Ciolacu și gașca lui de socialiști hoți pentru Putin? Faptele arată că DA!

- Advertisement -

Coaliția socialistă justifică toate deciziile de politică economică că pe un răspuns la «razboiul de la graniță».

Totuși, dacă ne uităm ATENT la deciziile coaliției socialiste vedem că susțin implicit strategia lui Putin.

 1. Economia a fost DISTRUSĂ PREMEDITAT și la ordin (?) în ultimii doi ani. Coaliția socialistă a amplificat efectele negative ale războiului prin CREȘTEREA taxelor, introducerea de noi taxe (supra-impozitare contracte part time, supraimpozitare concedii medicale, impozit progresiv pe proprietate, impozit pe moștenire, etc), intervenții cu bocancii în mecanismele pieței libere, redistribuirea de fonduri de la buget către sectoare falimentare din economie dar cu votanți PSD..
 2. A TĂIAT banii de la înzestrarea cu armament a României atât în 2022 cât și în 2023. În 2023 a fost atât de mare TĂIEREA că au fost cheltuiți cei mai puțini bani de la buget în ultimii ani și suntem la coada țărilor membre NATO.

Doar o coaliție care lucrează pentru și la ordinul lui Putin ar fi luat aceste decizii.

- Advertisement -

Această coaliție toxică pentru România vrea economia slabă și armată prost înzestrată pentru a face orice tentativă a lui Putin în România mult mai ușoară?

Ciolacu, faptele contează, nu vorbele! Faptele arată că această coaliție socialistă face jocurile lui Putin.

Trebuie să fie opriți până nu este prea târziu.

PNL, trezește-te!“

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

- Advertisement -

6 COMENTARII

 1. Citu o alta marioneta a lui Iohannis. Cum mai striga Rares Bogdan „Florin Citu Presedinte!” ca un scapat de la Spitalul 9. Ati facut cacatul praf ba iohanistilor, l-ati dat jos pe Orban si v-ati bulangit cu ciuma rosie, penibil. Niciun partid politic nu si-a inselat atat de tare electoratul precum PNL si niciun presedinte de dreapta nu a fost cu PSD. Basescu le-a dat mumu in toate pozitiile, iar Iohannis si-a urmarit privilegile. S-a luptat la greu cu ciuma rosie in primul mandat, iar in al doilea s-a sarutat pe gura cu ea. Votati in continuare PSDNL fraierilor.

 2. 2020 a fost un an greu pentru mediul privat. in 2021 a inceput sa se redreseze lucrurile. in 2022 au inceput sa creasca preturile, inflatia, taxele. in 2023 au dat o lovitura privatilor, in special microintreprinderilor care au fost cocosate din nou cu impozit pe venit de 3%. Adica daca mergi cu adaos comercial modest risti sa fi pe pierdere. Acest melanj puturor de prosti, idioti, hoti si mincinosi, distruge viitorul. Din pacate populatia are votul in mana si nu-si dau seamna de puterea pe care o au impreuna. Odata alesi va veni prapadul ca vor avea nevoie de bani si nu prea mai sunt in piata. Este din ce in ce mai rau.

 3. punct de vedere economic are dreptate, politic este o nulitate. S-a lamurit prea tarziu ca a fost folosit la daramarea Pnl ului. Si nici nu are idei de salvare in afara de declaratii.

 4. Eu nu îi acuz de trădare ci de prea proastă guvernare!
  Și-apoi cu cît țara slăbește se-ngrașă cine-o stăpînește!
  Cu așa fii, vai de măicuța… care nu le înțarcă… țîța!!!

 5. Strigatul CUI??????Ala care a acceptat ordinul lui iohannis de a pune PNLul in bratele ciolacului,pentru ca asa a fost intelegerea intre ei ca sa obtina al 2lea mandat???Citu e un iepure mort!Hai PA!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -