EXCLUSIV. „Suedezul” merge la Dragnea acasă, după semnături! Cu maşină şi plăcuţe noi

1
7272

Răzvan Ştefănescu şi-a pregătit maşina pentru „caravana europarlamentară”. Pleacă prin România să strângă personal semnături pentru candidatura sa ca independent la alegerile europarlamentare din mai. Va ajunge şi acasă la Dragnea, în Teleorman!

Luni, 26 februarie, va fi la Alexandria. Iată mai jos harta deplasărilor sale prin România:

 

 

Nu mai are nici acelaşi automobil, deşi e aceeaşi marcă auto cu cea care l-a făcut celebru în vara anului trecut, şi nici numerele „MUIEPSD”, care au devenit emblemă naţională şi internaţională anti-Dragnea.

Şi-a „tras” şi maşină, dar şi plăcuţe noi.

„Am încercat iniţial să iau numerele MultaUE, dar nu mi le-au aprobat în Suedia, probabil să fie siguri că nu mai apar iar complicaţii. Şi atunci am alex alte plăcuţe personalizate cu EXPATRO. Prescurtarea de la Expatriat din România”, a declarat Răzvan Ştefănescu pentru ziaristii.com

Răzvan Ştefănescu a fost recent primul invitat în studioul TV al portalului ziaristii.com, deşi echipa este încă „în probe”. (înregistrarea emisiunii, la finalul acestui text).

În interviul realizat de Laurenţiu Ciocăzanu, a intervenit telefonic şi Grigore Cartianu. Acesta a avut o dispută elegantă cu „suedezul cu plăcuţe”. Contrele amicale dintre cei doi au făcut deliciul publicului.

CITIŢI ŞI:

EXCLUSIV. Dezvăluirea lui Răzvan Ştefănescu despre ce-a păţit băiatul său, la audierile de la Poliţie, în ancheta cu „plăcuţele suedeze”

Polițiştii sar în ajutorul magistraților. „Infractorii din fruntea țării trebuie să răspundă pentru nelegiuirile lor! Trădătorii trebuie anihilați și exilați”

Ghiță TV luptă cu „hoardele Rezist” care o apără pe Kovesi. „Vandalii” l-au atacat pe Tudorel cu arme infernale: ketschup și muștar

Ziua în care Europa a aflat că situația din România e mult mai gravă. Mafia PSD-ALDE a preluat Justiția

Dragnea poate ajunge la orice magistrat. Frica de controlul politic provoacă revoltă în Justiție

Ordonanța lui Toader blochează Justiția! Cum și care vor fi consecințele?

EXPLOZIA lui Iohannis: „PSD guvernează pentru Dragnea, nu pentru români. Au lăsat România fără bani”

Tudorele, mai poţi ieşi din casă? Ieri, sos de roşii pe ziduri, azi – maşina împroşcată cu muştar

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here