EXCLUSIV. Dezvăluirea lui Răzvan Ştefănescu despre ce-a păţit băiatul său, la audierile de la Poliţie, în ancheta cu „plăcuţele suedeze”

1
3901

„Suedezul cu plăcuţele anti-PSD”, cum mai este numit Răzvan Ştefănescu, a făcu mai multe dezvăluiri grave la interviurile TV din studioul ziaristii.com.

Cea mai importantă îl priveşte pe băiatul său, care a fost ridicat şi el pe sus de poliţişti, vara trecută, şi dus forţat împreună cu tatăl său la audierile privind folosirea plăcuţelor de înmatriculare personalitate „MUIEPSD”.

Nu vreau să renunţ la dosarul penal împotriva poliţiştilor care m-au anchetat. Pentru băiat, în special. Ce m-a deranjat e că, după ce-am plecat de la Poliţie, în maşină el a desenat vreo 7-8 foi A4. Ca şi când şi-ar fi făcut singur dosar penal. Eu n-am ştiut ce face. Am întrebat-o pe Laura, soţia mea: Ce-i cu asta? Zice: Păi şi-a făcut şi el dosar penal. Desenase tot ce se întâmplase acolo, cu poliţişti, maşina, audierile, tot. Era reflectarea traumei trăite de el, în felul lui.”,  a declarat Răzvan Ştefănescu în studioul TV al ziaristii.com. (vezi în video-ul de mai jos, de la minutul 22:30).

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here