duminică, aprilie 21, 2024
AcasăMass-mediaActorul Alexandru Arșinel a murit în urletele mincinoase ale RTV, care l-a...

Actorul Alexandru Arșinel a murit în urletele mincinoase ale RTV, care l-a transformat în „victima #reziștilor”

-

Moartea lui Alexandru Arșinel, la 83 de ani, a fost însoțită de un val de minciuni slobozite de România TV, minciuni în care și actorului i-a plăcut să se scalde în ultima parte a vieții sale.

Alexandru Arșinel a murit joi seara, pe 29 septembrie, în Spitalul Universitar București. Unitatea medicală a anunțat: „În această seară, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022 în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă„.

În ultimele săptămâni de viață ale actorului, România TV – postul de propagandă anarhistă, anti-occidentală și pro-rusă patronat de fugarul penal Sebastian Ghiță – a răspândit un val de minciuni la adresa celor care au informat despre unele aspecte discutabile, criticabile sau chiar ilegale din activitatea lui Arșinel.

De exemplu, sâmbătă, 24 septembrie, cu 5 zile înainte de moartea lui actorului, o prezentatoare de la România TV, pe nume Cristina Herea, emitea de sub coloanele Casei Presei acest tip de abjecții:

- Advertisement -
  • „Marele actor Alexandru Arșinel a avut parte de batjocură și lovituri extreme de grele”;
  • „A primit mai multe lovituri sub centură”;
  • „Nu s-a împăcat cu gândul că primarul #rezist Nicușor Dan l-a schimbat din funcția de director artistic al Teatrului «Constantin Tănase», pe care l-a slujit mai mult de jumătate de veac”;
  • „A suferit mult pentru că i-a fost retras certificatul de revoluționar”;
  • „I-au fost aduse jigniri pe motiv că nu ar fi meritat certificatul de revoluționar”;
  • „A fost hulit de #reziști, care nu s-au lăsat până când nu i-au luat și banii primiți de maestru de-a lungul anilor pentru calitatea sa de revoluționar”;
  • „I s-a reproșt și faptul că a primit un rinichi peste rând, fiind prezentat ca «beneficiarul privilegiat» al unei operații de transplant la o clinică din Cluj-Napoca”.

În timp ce gurița blondei de la RTV slobozea asemenea porcării, în baza ecranului trona un titlu pe măsură: „În ce hal l-a adus propaganda pe Arșinel în câteva luni”. Dinspre un canal de propagandă, jurnalismul onest se vede ca fiind propagandă!

Astfel de mizerii au fost repetate obsesiv în zeci de jurnale de știri ale România TV, zile în șir, de tot felul de angajați ai fugarului Ghiță, ba chiar și supuse comentariilor unor invitați „avizați”, care mestecă tot, de la Băsescu la Clotilde Armand, de la efectele vaccinării la nunta lui Simion, de la „resetarea alimentară” la războiul din Ucraina.

- Advertisement -

Complicitatea lui Arșinel cu mizeriile de la RTV

Cât timp suferința nu l-a doborât la pat, Arșinel a alimentat circul de la România TV (și, o vreme, de la Antena 3), smiorcăindu-se în fața camerei TV sau la telefon că-l hăituiesc „#reziștii”.

În fapt, presa obiectivă a relatat și/sau criticat câteva realități incontestabile.

1. Schimbarea lui Arșinel din funcția de director artistic al Teatrul „Constantin Tănase” a fost o decizie justă a primarului Nicușor Dan. La 82 de ani, cât avea anul trecut, când nu i-a mai fost prelungit contractul de management artistic, Arșinel nu-și mai respecta de mult fișa postului. Ocupa o funcție pe care n-o putea onora, deci teatrul avea de suferit. În plus, Arșinel bloca șansa unui artist mai tânăr de a se afirma ca director artistic. De altfel, neputința fizică a venerabilului actor era confirmată chiar de România TV, care, într-un exercițiu de schizofrenie jurnalistică, rula alternativ două tipuri de știri: a) Arșinel e batjocorit de primarul Nicușor Dan, care-l lasă fără funcția de director; b) Arșinel e grav bolnav, abia se mai târăște.

2. Titlul de revoluționar al lui Arșinel a fost imensă impostură, o escrocherie căreia trebuia de mult să i se pună capăt. Și, evident, banii furați trebuia returnați statului, adică românilor.

3. În 2013, Arşinel a fost beneficiarul unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca, fără a aștepta să-i vină rândul. Intervenția fiind făcută în aceeași zi în care actorul se înscrisese pe lista de așteptare, în Registrul Național de Transplant.

Apropo de oportunismul lui Alexandru Arșinel: în 2019, pentru a rămâne director la „Tănase” deși avea 80 de ani, el s-a inscris un UNPR, care era aliat cu PSD-ul primăriței Gabriela Firea, de al cărei pix depindea prețioasa funcție.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Din „motive de securitate”, MAE le-a refuzat viza de intrare în România celor 14 „jurnaliști” de la Russia Today ascunși în delegația oficială! Moscova are o veche tradiție în a „deghiza” agenți KGB sau GRU în ziariști

* Urlete și scandal cu „Căpitanul” Simion la 3 dimineața, în Piața Victoriei. Prins conducând fără permis, liderul AUR s-a ascuns la etajul autocarului partidului, parcat pe interzis, și și-a chemat fanii să-l salveze

* Încă un trofeu pentru „vânătoarea de plagiatori”, Emilia Șercan: ministrul Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia. S-a ales praful de „România Educată” a lui Klaus Iohannis!

* VIDEO. „Declarația de război” a lui Putin la adresa Lumii Libere. Discursul de anexare a 4 regiuni din Ucraina, bazat pe amenințări cu atacuri nucleare

* Misterul întârzierii lui Putin la discursul de anexare: dureri abdominale puternice înaintea ședinței. „S-a aplecat în față, încercând să-și mențină o postură naturală”

* General ucrainean: „Planul lichidării fizice a lui Putin este deja pregătit. Pot fi folosite mai multe scenarii, fiindcă este un pericol pentru întreaga lume”

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -